Inšpirácie pre sivohnedú kuchyňu v tvare L
Dobrý večer prosím vás vedel by mi niekto dať inšpiráciu na kuchyňu sivo hnedú vôbec sa neviem rozhodnúť .Budem mať kuchyňu v tvár L budem rada aj za foto ak by ste mi vedeli ukázať aby som sa mohla inšpirovať . Ďakujem veľmi pekne .
@babulkomale tak sme farboslepy. Mne to ide dokopy a ja si davam doma to,co sa mi paci. Nemam vystavny dom na obkukavanie a komu moje kombinacie kolu oci,nemusi chodit na navstevu.
@marca12 ja tak isto 🙂
@kristina2199 mam presne takú kuchyňu a neviem si vynachváliť. Je skvela, nadčasová a podla mojich predstav. Keď ju chceš nedaj sa odhovorit
@babulkomale a prečo teba zaujima akú chce niekto inu kuchynu ako sa paci tebe? Ty v nej budeš variť? Nie každý chce bielu kuchynu
@nelka93 mna nezaujima realne, kto ma aku kuchynu, nechodim po domoch a nevyslovujem nazory na kuchyne. Reagujem na ocividny nesulad farieb u kuchyne na verejnom fore.
@babulkomale to nie je nesúlad farieb (pokiaľ sa bavíme o sivej a dreve). Je to len tvoj subjektívny názor.
Prvá ako tak ináč katastrofa, predposledná strašne a posledná dosť retro na mňa.
@13uzivatelka11 ahoj. Mas nádhernú kuchynu 🥰 mohla by si napísať odkial? Ďakujem
Sivá s drevodekorom, akákoľvek kedykoľvek;) nie každý musí mať bielu kuchyňu alebo ísť s davom. Treba potom aj na iné farby mysliet, steny, okná, podlaha... ale v pohode;)
@kristina2199 Mne sa paci tato. Pri hnedej kuchyni treba dopasovat odtien/druh dreva podlahy.
@cakanka22 ahoj, ďakujem 😊 linku mame z ikei, pracovnú dosku sme v rámci šetrenia kúpili v bauhause čisté drevo a opracovali sami 😀
@13uzivatelka11 presne moj styl toto 🤭 ďakujem pekne, pokukujem po podobnom odtieni prípadne ten isty styl v tmavo modrej 😉
@fion22 mne sa veľmi páči takáto tiež kombinacia
@nelka93 určite som rozhodnutá pre tu kuchyňu tej farby už sa na nej aj pracuje ďakujem .

Daj hladat siva drevo kuchynska linka, najdes vsetky mozne kombinacie