icon

Sklenený konferenčný stolík - vaše názory a skúsenosti

3. sep 2025

Myslim niečo ako tento stolík

Sklenený konferenčný stolík - vaše názory a skúsenosti
Strana
z2
gribka1
3. sep 2025

Nikdy. Za prvé sa mi nepáči, čo je irelevantné, ale potrebuje dennú údržbu. Keď nemáš čo leštiť, kľudne kúp.

reela
3. sep 2025

Daj si aj pozor na nosnost

glorikarebeka
3. sep 2025

Tiež sa mi nepáči

biba_18
3. sep 2025

my sme mali a nebol žiaden problém. neleštila som každý deň…

anonym_4393cd
3. sep 2025

Katastrofa za mňa, všetko na skle vidno a na tom čiernom ešte dupľom.
Mala som podobný a teda po roku išiel preč, stačilo bohate.

anonym_402d93
3. sep 2025

Kasli na to 😂. Mame doba skleneny. Vyhodu som este nenasla 😂. Na nevyhody viem dat zoznam.

gribka1
3. sep 2025
@biba_18

my sme mali a nebol žiaden problém. neleštila som každý deň…

@biba_18 Asi nemáte toľko prachu, čo sme mali my. Na čiernom by bolo vidno hneď.

viera321
3. sep 2025
@anonym_402d93

Kasli na to 😂. Mame doba skleneny. Vyhodu som este nenasla 😂. Na nevyhody viem dat zoznam.

@anonym_402d93 😝 To bol super komentár, som sa zasmiala, ďakujem.

hederamonstera
3. sep 2025

To je ake retro

Ja si to pamatam ako decko, aj horna aj dolna cast bola sklenena, tu spodnu som nejako rozbila, ked som sa ho snazila posunut po koberci😅 ale inak by som sa bala ze tam silnejsie nieco polozis a hned tam budu skrkance alebo sa to rozbije.

summer138
3. sep 2025

@anonym_autor veľmi na tom vidno prach, budeš otrokom čistenia.

viestta
3. sep 2025

na tom opaxytovom skle uvidis v akom prasnom prostredi zijes. Okrem toho je totalne nevycistitelne bez smuh. Skor ako kupis stolik nakup 50 litrov okeny

lilianka28
3. sep 2025

@anonym_autor Sklenený nikdy viac. Mali sme a som rada, že sme sa ho zbavili.
Jedine, že by si chcela byť otrokom čistenia, lebo na tom fak všetko vidno - prach, šmuhy, odtlačky pohárov, prstov…

leveta
3. sep 2025

Moji rodičia mali tento , hore je normlane sklo, ale dve dolné sklá sú taký materiál čo sa na nedá normlane utrieť, nie je hladké..všetko sa na to lepí a o nervy dôjdeš z toho. A to bývajú v oblasti kde prach takmer nie je.

malaopicka
3. sep 2025

Máme čierny sklenený, umývam 2-3x denne. Zaberie to pár sekúnd, ale je krásny 🤷🏻‍♀️ tento je nevkusný, prepáč.

michaela789
3. sep 2025

Mali sme taký v prvom podnájme. Nikdy by som to do svojho domu nedala. Kým som to poumyvala, aj tie nohy dookola vyleštila tak bol zas zaprášený a šmuhatý. Pôsobil stále špinavo. Navyše, hoci ja sa nejako v trendoch nepohybujem, ale toto ho mne vyvoláva taký 90's vibe.

autor
3. sep 2025

Kočky tak každá podľa svojho vkusu to je jasné mne sa naopak páči tento alebo aj dosť iných je na výber sklenených ponuka na nete je bohatá. Mne tie stoliky material mdf - drevotrieska pride všetko na jedno kopyto preto hľadám skôr sklenený aj v obývačke mam jedálenský stôl nohy železo a doska kamenná tak skôr mi pasuje sklo a kov na malý stolík. Tento konkrétne som našla cez allegro a je celkom dosť pozitívnych recenzií aj foto

autor
3. sep 2025
autor
3. sep 2025
autor
3. sep 2025
marca12
3. sep 2025

@anonym_autor Skleneny je super,ale musis dobre vybrat. My mame spodnu dosku drevodekor a nevidno na tom prach. Skleneny ti zapadne do miestnosti a posobi kiestnosy vzdusnejsie hlavne,ak mas mensiu obyvacku. Jedine,comu by som sa vyhybala je spodna doska tmava. Tam budes mat neustale viditelny prach. Aleninak sklo je super na udrzbu. Prejdem handrou s okenou,to je zalezitost pol minuty.

mirage
3. sep 2025

skusenosti nemam, nie je to moj vkus, nekupila by som ho, je skaredy, nepomohla som, viem.

gribka1
3. sep 2025

Vec vkusu samozrejme. Jednu výhodu to samozrejme má, opticky nezaberie priestor. Inak ja zas preferujem drevo. Ale, ak sa tebe páči, náš názor nie je dôležitý.

cukroska
3. sep 2025

@anonym_autor Možno. pekných pár rokov dozadu. Nikdy by som taký nechcela.

maris5
3. sep 2025

Som rada, ze sme sa ho zbavili. Neprakticky, vavne ucapkany, prach sa tam drzal, tazky, studeny...

bashka80
3. sep 2025

@anonym_autor asi najhorší typ stolíka na údržbu - na tej presklenej časti bude vidieť každý fliačik, každý odtlačok prsta a na tej čiernej každé zrnko prachu alebo chĺpok.

reela
3. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pekna cica

20erika07
3. sep 2025

@anonym_autor u mňa by neuspel, mali sme ako deti a bol to des. A poznám aj príbeh, ked otecko bol sam s malými deťmi doma a nejak ako bežal dopadol na ten stôl, prerezal si tepnu a skoro doma pri deťoch vykrvacal.

anonym_d337d4
3. sep 2025

Toto bolo moderné hneď po páde socializmu.

lilyianka
3. sep 2025

@anonym_autor za mňa ten stolík nie je ani pekný (ale to je samozrejme vec vkusu) a príde mi už nemoderný

autor
4. sep 2025

Kočky ok tak nekupujem hľadám ďalej ale kľudne pridajte foto stolíka aký máte doma ale nie take ako na foto to mi príde jak zlepena drevotrieska 😁

Strana
z2