icon

Skúsenosti s americkou chladničkou: Čo vás potešilo a sklamalo?

lindayaaa
31. júl 2025

Ano? Nie? Pre a proti kto ju ma s čím ste spokojné a s čím nie?

denkabemommy
31. júl 2025

@lindayaaa máme, za mňa jednoznačné áno, nemenila by som za klasickú určite. Viac úložného priestoru je za mňa proste 🔝

biba_18
31. júl 2025

keď máš miesto a potrebuješ uskladmiť veľa jedla, tak hej…

minnie30
Autor odpoveď zmazal
anonym_bd9f84
31. júl 2025
@minnie30
Odpoveď bola zmazaná

@minnie30 akože ovocie zelenina v žiadnej chladničke preboha nevydrží dlhšie ako týždeň, čerstvé ako čerstvo odtrhnuté….

really8
31. júl 2025

Urcite ano. Ale v mraznicke miesto policiek supliky. A skontroluj si aby sa ti zmestili plechy

doriiis
31. júl 2025

Nemám žiadnu výčitku.Jednoznacne s výrobnikom ľadu a napojenim na vodu.Bezudrzbova záležitosť,celoročný okamžitý prísun ľadu.Priestor akurát pre nás

kvieta
31. júl 2025

Určite áno, neporovnateľne viac úložného priestoru, plech, hrnce vedľa seba...

anonym_6b64a2
31. júl 2025

Jednoznačne áno. Mali sme aj klasickú išlo má zakaždým odpáliť na mesiac kým som tam všetko preložila aby sa hrnce zmestili, plech atď. Máme americkú aktuálne dva mesiace a sme všetci spokojný. Nikto by nemenil. Veľká chladnička aj mraziak. Všetko sa zmestí a nemusím ani len police prehadzovať. A vo veľkom čo ide u nás je výrobná voda. Ľad mám v mraziaku spravený

anonym_8239d6
31. júl 2025

Veľa priestoru, ale treba pozerať dvojdverovú a nie stvordverovú, keď chceš čím viac l. Štvordverová má o polovicu menej l ako dvojdverová . Ja už mám druhu americkú s prívodov vody a výrobnikom na ľad

petulda333
31. júl 2025

Mame ale vymenila by som ju za inu. Mrazak dole a chladnicka hore

matafri
31. júl 2025

Jednoznačne ano. Mame uz druhu a nikdy by som inu nechcela. U nás bola priorita americka chladnicka ale s ,,davkovacom" vody a ľadu. Voda ide z vodovodu cez filter cez chladničku príjemné schladena.

lindayaaa
autor
31. júl 2025

Dakujem vám za komentáre 🙂 Ja vám poviem taku srandu sme ale dvaja. Len fakt sa mi to páči, no ci mi viete povedať ci tam je veľký mraziak, ci menší ako v obyčajnej chladničke.

kvieta
31. júl 2025
@lindayaaa

Dakujem vám za komentáre 🙂 Ja vám poviem taku srandu sme ale dvaja. Len fakt sa mi to páči, no ci mi viete povedať ci tam je veľký mraziak, ci menší ako v obyčajnej chladničke.

@lindayaaa Aj my sme iba dve. Okrem nej mám ešte truhlicový box. Ale ja mrazím sezónne ovocie, kupujem mäso z dvora, suseda si tiež u mňa niečo odloží. 3x týždenne minimálne varím, v chladničke - mrazničke mám veci na "blízku spotrebu", v boxe ostatné. Napr, teraz mi suseda doniesla vedro sliviek, zajtra odkôstkujem, zamrazím, hodím do boxu. Bude v zime na koláče.

nikii23
31. júl 2025

Ahoj, záleží na konkrétnej chladničke aku si vyberieš. Prvú co sme mali tak bola ze na pravej strane chladnička a na ľavej mraziak. To moc neodporúčam lebo mi príde ze nie je o nič väčšia ako klasická. Momentálne máme ze hore chladnička - dvoje dvere a dole mraziak - 2 šufliky. A nemám jedno jediné mínus. Dôležité boli aby chladnička nebola rozdelená na 2 ale poličky mala široké. Ľahko sa tam zmesti celý plech, hrnce, no hocičo. A mrazia máme veľký, za mňa veľké plus ze každý šuflik ma navrchu taky uzky výsuvný ako keby kryt ktorý na jednej strane zabraňuje rýchlemu otepleniu veci a dávame tam formy s ľadom keďže je to rovný povrch. No proste úžasná je úplne😊

casavina
31. júl 2025
@nikii23

Ahoj, záleží na konkrétnej chladničke aku si vyberieš. Prvú co sme mali tak bola ze na pravej strane chladnička a na ľavej mraziak. To moc neodporúčam lebo mi príde ze nie je o nič väčšia ako klasická. Momentálne máme ze hore chladnička - dvoje dvere a dole mraziak - 2 šufliky. A nemám jedno jediné mínus. Dôležité boli aby chladnička nebola rozdelená na 2 ale poličky mala široké. Ľahko sa tam zmesti celý plech, hrnce, no hocičo. A mrazia máme veľký, za mňa veľké plus ze každý šuflik ma navrchu taky uzky výsuvný ako keby kryt ktorý na jednej strane zabraňuje rýchlemu otepleniu veci a dávame tam formy s ľadom keďže je to rovný povrch. No proste úžasná je úplne😊

@nikii23 ahoj, môžem poprosiť link, ďakujem 😘

nikii23
1. aug 2025
@casavina

@nikii23 ahoj, môžem poprosiť link, ďakujem 😘

dceramamababka
1. aug 2025

@lindayaaa Áno! My sme uz iba dvaja, aj tak sme ju kúpili. Veľký nákup, hrnce, plech vsetko umiestniš bez reorganizacie. Ale kup taku, co ma hore dvoje dvere a dolu mraznička - dve zásuvky. Pri dvojdverovej mas chladnicku uzsiu ako normalna chladnicka. Mraznička má iba úzke zásuvky. Voda a ľad v lete naozaj poteši. Síce vacsia investicia, ale chladnicku nekupujes kazdý rok.