Skúsenosti s čítačkami PocketBook
Dobrý deň
Chcela by som dcére na narodeniny kúpiť čítačku kníh a zvažujem značku Pocketbook ale čo som vyčítala z recenzií tak veľa ľudí píše že sa im rýchlo pokazila obrazovka. Máte niekto skúsenosti s touto značkou? Fakt je to také krehké že sa obrazovka pokazí do mesiaca? 🙈 Ako poznám dcéru tak to bude chcieť nosiť všade takže by nebolo dobré keby bola tak krehká obrazovka. 🙂
a este malo dieta svoju-ta mu odisla hned, vratili peniaze.
dobre je ju hned dat do obalu.
omentálne mám 2-hú.1.po troch rokoch odišla mojou vinou.Dala som ju na kraj stola a spadla-obrazovka v háji 😢.Teraz mám PB tiež budú 3 roky,funguje veľmi dobre,som spokojná.Tá 1.čítačka bola tiež super,len som ju zničila...
ja mam moju uz 9-ty rok a slape stale. Sice uz sa modlim ked tam vopcham kabel a davam tam knihy aby ju PC Nasiel ale vzdy sa to nakoniec podari. Mam ju v obale z aliexpresu od zaciatku. Mozno mam len stastie ale vela bab pise problem s tym displayom
Mam 3tiu, prvá šla asi 6 rokov, potom odišla baterka, druha sa poškodila obrazovka asi po pol roku, neuznali reklamáciu aj keď bola v obale s ktorým aj šla do opravy a 3tiu mam rok a bez problémov
jo a este ma muz, uz asi 3 roky a uplne bez problemov.
no, ako citam, je to take bud alebo.
ale aj tak mam PB rada a ked mi odide, kupim si zas.
a nechces skor Kindle?
Ja mam roky, síce v obale a s fóliou obrazovky, je v poriadku.
mam ju vyse roka, nosim ju kolkokrat len tak hodenu v taske, doma sa vala kade tade a je uplne v poriadku 🙂
Ja som mala prvy pocketbook asi 7-8 rokov a bola uplne super, nic jej nebolo, ficala ako diva, len nemala podsvietenie, tak som ju vymenila za vyssiu verziu a tu mam uz 4 roky a stale je ako nova. Funguje bez problemov. Takze ja som spokojna. Samozrejme aj jednu aj druhu mam v obale. Ta prva so mnou precestovala pol sveta.
Ja mám svoju pol roka, mám ju v obale, som s ňou spokojná. Mne vyhovuje menu v slovenskom jazyku. Ale poslednú dobu blbne systém, nedá sa synchronizovať Cloud a úložisko, neaktualizuje sa čas a knihy si môžem sťahovať len pomocou kábla 🥲 dúfam , že to čoskoro opravia, nerada by som sa s ňou kvôli tomu lúčila

ja mam uz asi tretiu.
prva, este v praveku, stale funguje, druhej j sa pokazila obrazovka asi po mesiaci- stmavla odrazu, mi neuznali reklamaciu, vraj mechanicke poskodenie.
a teraz tato uz asi 3 rok funguje, akurat obcas sa neche zosynchrovizovat s uctom. potom to zas funguje, je taka naladova, ale inak ok.