Skúsenosti s mikroplyšovými obliečkami
Mate mikroplysove obliecky? Ste spokojne? Z akej stranky najlepsie? Dakujem
Dcéra má a chváli si.
Milujem ich takto keď je už chladnejšie 🙂 Mám z rodinnebalenie.sk
Dostali sme ako darček. Najprv som nebola nadšená ale teraz spím pod nimi od novembra do apríla a milujem ich.
Moja dcera je zmrznuta a veru celu zimu pod nimi spi. Velmi si pochvaluje. Aj plachty som jej kupila. Mne je to moc teple, ale kazdy to vnimame inak, ja nedavam ani flanelove. Muz so synom by to nedali uz vobec.
Neznesiem ten umelý materiál pri spánku, takže ich nepoužívam, mám výhradne bavlna, ľan, hodváb na spanie. Ale synovia pod nimi spávajú v lete - bez periny ako pod dekou 😅. V zime sa pod nimi potia.
Neznesiem ten umelý materiál pri spánku, takže ich nepoužívam, mám výhradne bavlna, ľan, hodváb na spanie. Ale synovia pod nimi spávajú v lete - bez periny ako pod dekou 😅. V zime sa pod nimi potia.
@denkabemommy su aj kvalitné...svokra ma za 70€ jedny 😳🙈
@iriska13 drahé môžu byť, ale stále je to iba polyester 😉
@iriska13 čo to mení na podstate materiálu? 70€ nie sú drahé obliečky, toľko ma vyšla jedna obliečky na vankúš 🤷🏼♀️. Za povlečenie som dala niekoho mesačný plat 🙂
My sme ich dostali, musela som ich dať preč, umelý materiál
@lindayaaa
Dcera pod nimi spi od novembra do marca. Velmi si chvali a rada sa “ babuši” do nich. Ja s manzelom preferujeme ine, tento material nam nevyhovuje.
@lindayaaa máme .Sme 5členná rodina a nikto pod nimi nechce spať 😖.Každemu je pod nimi horúco,deti vstavajú ráno prepotené....a to máme v izbách okolo 20 stupňov,žiadne prekúrené izby....keď ich niekomu skúsim po niekoľkých mesiacoch opäť po lete obliecť ...tak odmietajú pod nimi spať a pýtajú si iné povlečenie.Manžel na nich nechce ani pozrieť😵💫.Sama som si ich nekúpila...dostali sme ich darom.Za mňa určite nie. Ale samozrejme sto ľudí sto chutí
Mala som, ďakujem nikdy viac. Preferujem bavlnu
Dlho som po nich tuzila ale otras. Umelina, nedalo sa pod tym spat. Ja som fanusik flanelu v zime
@iriska13 drahé môžu byť, ale stále je to iba polyester 😉
@barbarella presne. Ja mam mikroplysove teplaky a ked sa umyjem a sadnem k telke, tak ok, ale akonahle pohyb, tak umieram, potim sa. A v noci by som bola mokra ako mys.
Ja mam mklozkoviny.sk sú super
ja mám zo stránky rodinnebalenie.sk, máme celá rodina nie len obliečky, ale aj plachty, my to milujeme 😍 žijeme v najchladnejšej oblasti Slovenska, takže nám sa hodia, cez leto spávajú deti pod obliečkou bez paplóna, aj ja to tak mám, ja práveže milujem ten mäkučký pocit, u nás práveže flanel nie a hodváb už vonkoncom nie.
Asi záleží na kvalite. Tiež som bola skeptická, ale sú jemné, mäkké a prekvapivo nie je pod nimi horúco, nepotím sa.
Ježiš, aké sú niektoré mudrlantky, keď treba kupovať návliečky pomaly v cene auta. Dajú sa kúpiť kvalitné bavlnené návliečky za 20-30 €. Nemyslím mikroplyš. Neviem čo si mám niekedy myslieť o týchto úžasných superženách?
My mame iba plachty a cez zimu super. Objednala som cez stránku www.vypredajobliecok.sk mávajú dobre zľavy aj kvalita je fajn

Neodporúčam, zle sa pod nimi spí, hrubé, nepríjemné