Skúsenosti s montovanými domami Mirano z Oravskej Lesnej
Dobrý deň, prosím vas ma tu niekto montovany dom od spolocnosti Mirano - Oravská Lesna? Boli ste spokojný s vystavbou? Ako dlho to trvalo a ako sa vam v takom domčeku byva? Nie su s tym ziadne problemy? Velmi uvazujeme nad vystavbou montovaneho domu a preto chceme vybrat co najlepsiu firmu, a samozrejme aj za co najlepší peniaz. Pripadne je tu niekto z vychodu, Košice- okolie kto by to vedel zhodnotit? Pripadne ak by bol ochotný nam aj ukazat svoj domček? Sme mlada rodinka s 5 mesacnym syncekom.
Vopred dakujem za odpovede
Ahooj Janka 🙂 nám postavila firma Mirano domcek pred 4 rokmi. My sme veľmi spokojní co sa týka všetkého, naozaj nemáme co vytknúť🙂 majstri všetci šikovní, každý spravil svoju prácu ako treba a my si už len užívame bývanie🙂 sťahovali sme sa myslím po 6 mesiacoch od začiatku stavby 🙂 ak chceš nejaké konkrétnejšie info, pýtaj sa.
@dori92 a davali ste si hrubu, holodom ci na kluc? Brali ste uz nejaky ich projekt ci ste si dali na mieru? A aky velky domcek mate?
@janqa27 165m mame zastavanej plochy a dávali sme si robit dom na kľúč 🙂 Podorys sme si nakreslili sami a naprojektovali nám ho projektanti z Mirana 🙂
@dori92 aj ja som si len rukou navrhla podorys, ako mame aj plany na dom normalne vypracované architektom, ale to sme davali robit pred rokmi a teraz sa mi ten podorys nepaci, no uzitkova plocha mi aj s garazou vychadza na 190m² a tak sa bojim aku cenu nam daju 🫣
@dori92 aj ja som si len rukou navrhla podorys, ako mame aj plany na dom normalne vypracované architektom, ale to sme davali robit pred rokmi a teraz sa mi ten podorys nepaci, no uzitkova plocha mi aj s garazou vychadza na 190m² a tak sa bojim aku cenu nam daju 🫣
@janqa27 no skúste si dat nacenit, v každom prípade odo mňa máš teda veľmi pozitívnu recenziu na túto firmu 🙂

Ahooj Janka 🙂 nám postavila firma Mirano domcek pred 4 rokmi. My sme veľmi spokojní co sa týka všetkého, naozaj nemáme co vytknúť🙂 majstri všetci šikovní, každý spravil svoju prácu ako treba a my si už len užívame bývanie🙂 sťahovali sme sa myslím po 6 mesiacoch od začiatku stavby 🙂 ak chceš nejaké konkrétnejšie info, pýtaj sa.