Skúsenosti s objednávkou gauča z Novynabytok.sk?
Zdravim ľudkovia chcem sa vás opýtať objednávam gauč v hodnote 963€ zo stránky Novynabytok.sk aké máte skúsenosti pýtajú 30%zalohu s ceny keď ste posielali zálohu prišlo vám do 4tyzdnov všetko tak ako malo?všetko bolo v poriadku?ďakujem vám kasne
@vanilkovazmrzka ževraj sa platí záloha do predu ,len som si vybrala farbu gauča ,bolo tam na výber viacero farieb tak som si vybrala určitú farbu bude to tým?
@daniellita777 asi ano, myslim si ze to bude tak ze tu farbu jednoducho nemaju uz pripravenu takze ti v podstate vyrobia ocalunia novy kus tebou zvolenou latkou. Asi aj preto su tam tie 4 tyzdne na dodanie
My sme, ale pred 7 rokmi, kupovali z tadial za 1200, gauc dosiel dokonca skor - za 3t 🙂
Mam odtial postel, za mna spokojnost aj mi ju vyniesli hore.
@vanilkovazmrzka aha jasné tak chapem
@daniellita777 Ja som z tadiaľ kupovala koženkovú sedaciu súpravu a neplatila som zálohu, došlo to v poriadku už ju máme asi 5 rokov.
@petronelag no vy máte koženú,ja mám látkovú gauč,a ešte som si chcela vybrať farbu maly na výber tak som si vybrala tak neviem či to bude tým,ja som pred niekoľkými rokmi kupovala gauč a tiež som dávala zálohu a bola objednaná s Mirjanu
Čo sa týka úhrady, dodania myslím, že to nie je problém. Problém je s reklamáciou. Ja som si objednala komodu, ktorá bola dodaná nie do dvoch ale troch dní. To by nebolo také hrozné, ale v balení bola uložená bočná doska a to budú meniť do 30-60 dní. V iných eschopoch boli o 50€ lacnejšie, ale bola dlhšia dodacia lehota.
Tak som pýtala finančnú kompenzáciu, tak mi pracovníčka Füsi oznámila, že mi dajú 15€, a to bude vybavené!
Neviem, či by som niekde kúpila bočnú dosku do skeletu za 15€.
Tak to vyzerá, ze do Vianoc to nebudem mať.
Tak takto sa vybavujú reklamácie v Nový nábytok.
Komoda stála 200€.

Je to spolahlivy obchod, v klude nakupuj ;) ak sa nevyskytnu ziadne komplikacie na strane dodavatela, tak isto to dorucia v slubovanom termine. Ale az to nemaju skladom u seba, to riziko komplikacie s dodavatelom tam vzdy je aj ked je minimalne. Zalohu platis preco? Mas tam nieco na mieru? Alebo nejaky vlastny vyber farby potahu?