icon

Skúsenosti s oknami od Petra Číka

janulka155
22. mar 2025

Top okná Peter Čík
Dobrý večer prosím kto má s ním skúsenosť ?

tundra
22. mar 2025

Ma dlhy,posledna zmienka vo Finstat 2017
https://www.finstat.sk/46523251

Odporučam,najdi si inu firmu...

deti95060810
22. mar 2025

ak chceš drevené dám ti typ ... my máme tiež .

janulka155
autor
22. mar 2025

@deti95060810 ďakujem ale chceme plastové okna a od neho sme dostali naj ponuku ale nikde nemôžem nájsť nejaké recenzie iba z 10 rokov dozadu

kvietok1233
22. mar 2025

@janulka155 vyberte si radšej nejakú overenú veľkú firmu incon atď aby potom neboli oči pre plač že vás ogabal alebo zle urobil atd. Na takých veciach sa neoplatí šetriť.

tundra
22. mar 2025

@janulka155 na googlmapach su dve recenzie,jedna negativna a jedna pozitivna...

kvietok1233
22. mar 2025

@kvietok1233 a ak sa aj pre neho nakoniec rozhodnete neplatte dopredu celú sumu, všetko len cez účet (žiadne hotovosť na ruku) atď buďte opatrni 🙂. Lebo ak sa niečo pokazí tu na sk človeku ani súdy nepomôžu, peniaze späť je ťažko vymôcť.

kvietok1233
22. mar 2025

Este ma napadlo je aj skupina na FB staviame svojpomocne , opýtala by som sa aj tam dosť si tam ľudia pomahaju a existuje aj taká stránka Modrá strecha možno aj tam niekto bude vedieť poradiť.

kvietok1233
22. mar 2025

@janulka155 prepáč ale.nedalo mi to 🤣 názor si urob sama https://www.modrastrecha.sk/forum/okna-dvere-a-... ja neznášam ľudí co odzubuju. Nedávno sme stavali dom tak z každej strany som každú firmu preklepla čo mala niečo robiť lebo mne je tak smutno ked vidím ľudí čo ich oklamali o peniaze..a na sk je to asi národný šport, sú aj poctivé firmy ale treba hľadať a radšej 100x overit. Inak my máme ten incon, preto som spomínala a žiadny problem, sme spokojní. Ale sú aj iné firmy na výber.

krasto
26. jún 2025

Peter Čík?
Nebrať. My sme rekonštruovali dom. Doporučili nám jeho.
Katastrofa. Na peniaze sme nepozerali. Chceli sme to dobre. Aj s kolegom čo nám ho doporučil nás tak od*bali na peniazoch že až... Okná zlé.
Väčšie okná sa nám hýbu.. Normálne sa hýbu.
Zle to zjavne zamerali. tak sú prehnuté rámy.
Tesnenia nedržia dobre a sú poničené( asi kvôli skrúteným rámom)
Plesnivejú.. už po roku.
Externé žalúzie? najprv pbjednali zlé. Externé miesto skrytých ( Čík to zameriaval a riešil)
A na záver objednali menej takže sa má ešte doplácať.
Ale on za nič nemôže a nič s tým nemá.. všetko pokazil a spôsobil niekto iný...
Dopadli sme tak že zvažujeme žalobu.

mimi05
6. dec 2025

@janulka155 . V žiadnom prípade nebrať. Peter Čík sa hraje sa na veľkého podnikateľa, plná pusa sľubov. Poslal okná v dvoch rozmeroch, t.j. obývačke boli cca o 20cm na dľžku menšie. Jeho majster si to všimol, a odpoveď pána podnikateľa bola, že "napasujte to tam. Otec platil v hotovosti doteraz nevidel faktúru. Zničili nový vysávač, nakoľko nemajú vlastný priemyselný, ofŕkali maltou novú sedačku, rozrezali záclonu, zasvinili koberec. Taktiež likvidáciu starých okien si musíte riešiť vo vlastnej réžii. Hotová katastrofa.

janulka155
autor
7. dec 2025
@mimi05

@janulka155 . V žiadnom prípade nebrať. Peter Čík sa hraje sa na veľkého podnikateľa, plná pusa sľubov. Poslal okná v dvoch rozmeroch, t.j. obývačke boli cca o 20cm na dľžku menšie. Jeho majster si to všimol, a odpoveď pána podnikateľa bola, že "napasujte to tam. Otec platil v hotovosti doteraz nevidel faktúru. Zničili nový vysávač, nakoľko nemajú vlastný priemyselný, ofŕkali maltou novú sedačku, rozrezali záclonu, zasvinili koberec. Taktiež likvidáciu starých okien si musíte riešiť vo vlastnej réžii. Hotová katastrofa.

@mimi05 ja som to už písala keď sme ich mali od neho objednané. Takze som bola celkom v strese že čo to bude ked to donesú. Našťastie sme mali ozaj šťastie. Spravili likvidáciu starých okien, omurovky všetko jak má byt proste. Jediná chyba bola že na vchodových dverách bola iná ručka a teda k vymeneniu sa nemal vedúci ale po tom všetkom čo som čítala to bolo nič teda. Okna sme si dali preistotu aj skontrolovať inej poriadnej firme a všetko vyzerá byt v poriadku. Ale teda komunikácia pred a počas montovania neporovnateľná 😅