icon

Skúsenosti s parným čističom Kärcher

luckuz
4. máj 2025

Máte niekto skusenosť s parným čističom podlah Karcher? Popozerala som, poprosím konkrétne skúsenisti. S ktorým ste spokojné? Ďakujem.

sara07
4. máj 2025

máme ten čo aj odvapnuje sa, ja som spokojná, použivam na sanitu dlažky , hlavne je to upratovanie bez chémie, sklo okna som neskušala priznam sa

diaalex
4. máj 2025

@luckuz skúšala som na plávajúcu s za mňa ostala kus mokrá, jasné všetko bez chémie, v kúpeľni som skúšala a teda za tým nečakaj že bude dom voňať ako keď požiješ prípravok na podlahu

denisa_deniska
4. máj 2025

@luckuz my máme Kärcher SC3, som spokojná, nepoužívam na pri týždnennom upratovaní, ale pri väčšom, najmä veľká spokojnosť pri čistení špár (a teda hlavne v sprche)

pepek11
4. máj 2025

@luckuz Máme SC4 už 6 rokov a sme s ním maximálne spokojní. Používame ho pravidelne, čistíme ním prakticky skoro všetko - podlahy, obklady, celú kúpeľňu, dvere atď... Keďže máme psíka a mačičky,tak nám parný čistič vyhovuje. Ešte jeden postreh - keď povysávame a dlažbu prebehneme obyčajným mopom,tak sa prach a špina rýchlejšie objavia na podlahe ako keď ich prebehneme parným čističom. Nám sa osvedčil aj na dezinfekciu - mali sme v dočaske kocúrika, u ktorého sa prejavila panleukopénia. Kocúrik zostal na veterine a my sme kvôli ostatným mačičkám museli vydezinfikovať celý byt. Neviem si predstaviť ako by sme to urobili bez parného čističa.

luckuz
autor
4. máj 2025

Dakujem. Chcem len na podlahy. Pozerala som sc1 alebo sc2. Teraz mám ariete. Bol ok ale iba na pidlahy zvysok som ani nepouživala. Nefungovalo to nejako

pepek11
4. máj 2025
@luckuz

Dakujem. Chcem len na podlahy. Pozerala som sc1 alebo sc2. Teraz mám ariete. Bol ok ale iba na pidlahy zvysok som ani nepouživala. Nefungovalo to nejako

@luckuz v sc 4 sa dá priebežne dopĺňať voda do nádržky