Skúsenosti s práčkami plnenými zhora
Dobrý večer.
Predpokladam, že tu už bolo v minulosti veľa podobných diskusii, nemám žiaľ čas čítať všetky.
Pokazila sa nám práčka a potrebujeme kúpiť novú, plnenu zhora. Z toho mala čo som teraz prečítala pôjdeme asi do značiek Electrolux, Beko a asi aj AEG (túto zn. máme a vydržala 12r.).
Budem rada za zdieľanie akýchkoľvek informácii, skúseností s konkrétnou značkou alebo tipom, ...
Má niekto aj skúsenosť s prackou a sušičkou 2v1? Viem že väčšinou hovoria, že je lepšie mať tieto dva spotrebiče osobitne. Taktiež ocením skúsenosť....
Vopred všetkým ďakujem
@9gabi9 zhora plnena 2v1 netusim, ci existuje. My mame zpredu plnenu 2v1 uz 6 rokov a nemame najmensi problem. Videla som asi milion debat o tom, ake je to zle a ja ani moj manzel sme za 6 rokov neprisli na to, preco je to zle 😄.
Bezne oblecenie nesusim v susicke, nesusila by som ho v ziadnej, ani v samostatnej zlatom vykladanej 😄. Susime uteraky, postelne pradlo, obcas spodne pradlo, ked boli deti male, tak plienky. Vsetko je v poriadku, pracka fachci 6 rokov.

Ani neviem či existuje z hora plnená práčka so sušičkou. Jednoducho dve a daj na seba.