icon

Skúsenosti s robotickými vysávačmi a parnými čističmi

lexilero
10. nov 2025

Čaute,

Chcela som si kúpiť Saros 10R, ktorý je dosť drahý ale zatiaľ čo som ho videla vyzerá že stojí za to.

Alebo čo máte vy doma?

Chcela som tiež kúpiť parný čistiť a vidím že predávajú aj vysávače priamo s parným čističom a všelijakými hlavicami, také niečo 3v1, ale videla som že tie sú o dosť ťažšie.

Aké máte skúsenosti? Viete niečo poradiť?

maca1984
10. nov 2025

Mala som rowentu clean steam multi, bola som spokojná. Vysávalo, umývalo, parný čistič v 1. Slúžil mi cez 5 rokov, len mal " haváriu " , let dolu schodmi a neprežil to 😄

lexilero
autor
10. nov 2025
@maca1984

Mala som rowentu clean steam multi, bola som spokojná. Vysávalo, umývalo, parný čistič v 1. Slúžil mi cez 5 rokov, len mal " haváriu " , let dolu schodmi a neprežil to 😄

@maca1984 Presne nad týmto jedným som rozmýšľala!!
Nebol príliš ťažký? Kde si kupovala náhradné handričky?
Kúpila si nejaký nový odvtedy? Čo teraz používaš?

maca1984
10. nov 2025
@lexilero

@maca1984 Presne nad týmto jedným som rozmýšľala!!
Nebol príliš ťažký? Kde si kupovala náhradné handričky?
Kúpila si nejaký nový odvtedy? Čo teraz používaš?

@lexilero zo začiatku sa mi zdal ťažký, ale veľmi rýchlo som si zvykla. Handričiek som mala 6, myslím že cez mall alebo alzu som ich dokupovala.
Mám teraz 3 týždne tento. A som najviac spokojná. Ale nie je parný.
Ale zas autá s ním povysávam, lebo sa to dá kadejako vyskladať, môžem aj len vysávať. Svetielko- kým som nemala vysavač so svetielkom som ho nepotrebovala, teraz by som bez svetielka už ani nechcela 🤣
Plánujem si dokúpiť nejaký malý parný - na obkladačký, špáry a tak.

maca1984
10. nov 2025

A tú rowentu som mala tento

maca1984
10. nov 2025

Pre mňa bolo teraz najpodstatnejšie aby vysával aj umýval jeden spotrebič. Premýšlala som aj nad Dysonom- aqua čosi, nakoniec vyhral tento. Prečítala som trilión recenzií, pozrela xy videí, a neľutujem ani cent.

lexilero
autor
10. nov 2025
@maca1984

Pre mňa bolo teraz najpodstatnejšie aby vysával aj umýval jeden spotrebič. Premýšlala som aj nad Dysonom- aqua čosi, nakoniec vyhral tento. Prečítala som trilión recenzií, pozrela xy videí, a neľutujem ani cent.

@maca1984 Prečo si si nakoniec vybrala tento namiesto Dysonu?

maca1984
10. nov 2025
@lexilero

@maca1984 Prečo si si nakoniec vybrala tento namiesto Dysonu?

@lexilero naozaj som toho načítala veľa, a dosť často sa opakovalo že nové Dyson sa kazia.
Ja som chcela ten aquamarine/ tuším v 15 )
To dosť rozhodlo.

kristiinaz
10. nov 2025

Mam rowentu co je spomenuta vysie v konverzacii. Pred par dnami som ju druhy krat reklamovala. Prvy krat odisiel motor a teraz nejde para.
Ale inak som s nou bola spokojna 😁