Skúsenosti s umývačkou riadu Bosch SMS4EVW08E Serie 4
Ahojte, kupujeme našu prvú umývačku riadu, vybrali sme predbežne túto - BOSCH SMS4EVW08E Serie 4. Má niekto tento model? Ako ste s ňou spokojní? Prípadne akú by ste mi poradili, ktorá sa Vám osvedčila? Ďakujem za každú radu.
a davat aj sol aj lestidlo...samotne kapsuly nestacia, a sol musi byt v umyvke este pred prvym spustenim -vtedy sa nastavuju cidla, senzory...ak nedas, a poskodia sa, nevztahuje sa ti na to zaruka...
@luxus10 Si zlatá, ďakujem Ti za dobré rady, nevedela som o tom, veľmi si mi pomohla🙂😍
a este bude treba nastavit na novej umyvke stupen tvrdosti vody podla regionu v ktorom byvas,,,pre spravne nastavenie davkovania soli...to si hod do googla spolu s nazvom mesta...
@anonym_autor vsetky spotrebice mame lenBosch a super.myslim ze mam dokonca presne tuto umyvacku,ale musela by som overit.chcela som nerezove vnutro lebo vyrabaju aj plastove a to som vratila ked dosla🙂
@chrobak7 Trošku mám obavy, že niektoré, tie lacnejšie, majú plastové a nie nerezové dno. Nie je to problém?
@anonym_autor kamos ma plastove a vravel ze je ne riadoch akoby povlak po umyti...preto som sla do nerezovej.nerez je nerez..
@anonym_autor inak,ked budes chciet vediet presne material vsetkych vnutornych casti na Bosch,tak jedine manual ma presny popis,nie na webe.
povlak po umyti su fosfaty z umyv. prostriedkov nie z polykarbonatovej vane...preboha...a umyvku treba pravidelne cistit speci pripravkymi...navyse tato bosch-ka ma program hygiene plus pre antibakt. cistenie na konci cyklu, ci odstranenie akychkolvek pachov-aj od novoty....
povlak po umyti su fosfaty z umyv. prostriedkov nie z polykarbonatovej vane...preboha...a umyvku treba pravidelne cistit speci pripravkymi...navyse tato bosch-ka ma program hygiene plus pre antibakt. cistenie na konci cyklu, ci odstranenie akychkolvek pachov-aj od novoty....
@luxus10 asi sa nerozumieme...ty o koze,ja o voze
Aké kapsuly sa Vám najviac osvedčili?
@anonym_autor používam z DM-ky tie ich denk mit. Umývajú perfektne a stoja pár eur. Tiež používam od tejto značky aj lestidlo, soľ a čističe.
@anonym_autor používam z DM-ky tie ich denk mit. Umývajú perfektne a stoja pár eur. Tiež používam od tejto značky aj lestidlo, soľ a čističe.
@fajnova ďakujem 🙂

a davat aj sol aj lestidlo...samotne kapsuly nestacia, a sol musi byt v umyvke este pred prvym spustenim -vtedy sa nastavuju cidla, senzory...ak nedas, a poskodia sa, nevztahuje sa ti na to zaruka...