icon

Skúsenosti s umývačkou riadu Bosch SMS4EVW08E Serie 4

7. nov 2025

Ahojte, kupujeme našu prvú umývačku riadu, vybrali sme predbežne túto - BOSCH SMS4EVW08E Serie 4. Má niekto tento model? Ako ste s ňou spokojní? Prípadne akú by ste mi poradili, ktorá sa Vám osvedčila? Ďakujem za každú radu.

Strana
z2
luxus10
8. nov 2025

a davat aj sol aj lestidlo...samotne kapsuly nestacia, a sol musi byt v umyvke este pred prvym spustenim -vtedy sa nastavuju cidla, senzory...ak nedas, a poskodia sa, nevztahuje sa ti na to zaruka...

autor
8. nov 2025
@luxus10

a davat aj sol aj lestidlo...samotne kapsuly nestacia, a sol musi byt v umyvke este pred prvym spustenim -vtedy sa nastavuju cidla, senzory...ak nedas, a poskodia sa, nevztahuje sa ti na to zaruka...

@luxus10 Si zlatá, ďakujem Ti za dobré rady, nevedela som o tom, veľmi si mi pomohla🙂😍

luxus10
8. nov 2025

a este bude treba nastavit na novej umyvke stupen tvrdosti vody podla regionu v ktorom byvas,,,pre spravne nastavenie davkovania soli...to si hod do googla spolu s nazvom mesta...

anonym_b369b4
8. nov 2025

@anonym_autor vsetky spotrebice mame lenBosch a super.myslim ze mam dokonca presne tuto umyvacku,ale musela by som overit.chcela som nerezove vnutro lebo vyrabaju aj plastove a to som vratila ked dosla🙂

anonym_b369b4
8. nov 2025
@anonym_autor

@chrobak7 Trošku mám obavy, že niektoré, tie lacnejšie, majú plastové a nie nerezové dno. Nie je to problém?

@anonym_autor kamos ma plastove a vravel ze je ne riadoch akoby povlak po umyti...preto som sla do nerezovej.nerez je nerez..

zuzinabila
8. nov 2025

Tuto Bosch mam ja,je nerezova vnutri. Za mna tiez nerez

zuzinabila
8. nov 2025

@anonym_autor inak,ked budes chciet vediet presne material vsetkych vnutornych casti na Bosch,tak jedine manual ma presny popis,nie na webe.

luxus10
8. nov 2025

povlak po umyti su fosfaty z umyv. prostriedkov nie z polykarbonatovej vane...preboha...a umyvku treba pravidelne cistit speci pripravkymi...navyse tato bosch-ka ma program hygiene plus pre antibakt. cistenie na konci cyklu, ci odstranenie akychkolvek pachov-aj od novoty....

anonym_b369b4
8. nov 2025
@luxus10

povlak po umyti su fosfaty z umyv. prostriedkov nie z polykarbonatovej vane...preboha...a umyvku treba pravidelne cistit speci pripravkymi...navyse tato bosch-ka ma program hygiene plus pre antibakt. cistenie na konci cyklu, ci odstranenie akychkolvek pachov-aj od novoty....

@luxus10 asi sa nerozumieme...ty o koze,ja o voze

luxus10
8. nov 2025
@anonym_b369b4

@luxus10 asi sa nerozumieme...ty o koze,ja o voze

@anonym_b369b4 tak si ten svoj voz precitaj, a netvrd tu sprostosti

fajnova
8. nov 2025
@anonym_autor

Aké kapsuly sa Vám najviac osvedčili?

@anonym_autor používam z DM-ky tie ich denk mit. Umývajú perfektne a stoja pár eur. Tiež používam od tejto značky aj lestidlo, soľ a čističe.

autor
8. nov 2025
@fajnova

@anonym_autor používam z DM-ky tie ich denk mit. Umývajú perfektne a stoja pár eur. Tiež používam od tejto značky aj lestidlo, soľ a čističe.

@fajnova ďakujem 🙂

Strana
z2