icon

Skúsenosti so stoličkami z JYSK

sandra49
Včera o 18:09

Pekný večer 🙂 mate niekto doma tieto stolicky? Ako ich hodnotíte? Sú pohodlne? Pevné ci skôr labilne? Vhodné na časté sedenie aj 100kilovej chlapiny ci skôr príležitostne? Dakujem 🙂

Skúsenosti so stoličkami z JYSK
anonym_7e7e53
Včera o 18:11

100kg chlapa dlho neudrzia, spytaj sa na predajni, nam povolili sroby, mali sme podobnu

struhanka
Včera o 18:12

@sandra49 Nemám tieto konkrétne, ale podobné z Jysk a pre ťažších jedincov veľmi nie sú. Po čase sa nohy trošku kníšu. Takže svokor u nás sedáva skôr na našich starých masívnych drevených.

sandra49
autor
Včera o 18:27
@struhanka

@sandra49 Nemám tieto konkrétne, ale podobné z Jysk a pre ťažších jedincov veľmi nie sú. Po čase sa nohy trošku kníšu. Takže svokor u nás sedáva skôr na našich starých masívnych drevených.

@anonym_7e7e53
@struhanka hmm škoda, aj som si to myslela, kedze vyzerajú krehko..a my teda veľmi veľa sedávame za stolom, denne..niekedy aj pracujeme v jedálni takže potrebujem niečo co aj vydrží aspoň pár rokov. Tieto majú farby ake chcem a ta cena 30€ je viac ako priaznivá. Dakujem baby

anonym_754fba
Včera o 18:41

Mame, povedali sme si ze za tu cenu.,,a zatial super, ale teda muz nema 100kil ani zdaleka, takze z tohto hladiska neviem.

sandra49
autor
Včera o 18:45
@anonym_754fba

Mame, povedali sme si ze za tu cenu.,,a zatial super, ale teda muz nema 100kil ani zdaleka, takze z tohto hladiska neviem.

@anonym_754fba dakujem ze si napísala. Možno ich aspoň pozrieť pôjdem, vyskúšať.. pre mňa a malú by boli ideálne možno aj na 100 rokov 🤣 mužovi a otcovi kúpim iné dve, nejaké super pevné 🤭 🤣

anonym_1b73e5
Včera o 20:30

pozri na tie tenké nohy. tie asi dlho neudržia 100kg chlapa.

anonym_129ec3
Dnes o 04:02

My ich mame uz takmer 3 roky. Muz 100 kg nema, max 80, ale knisu sa. Ja som ich kupovala este za vyssiu sumu, ale hodili sa nam do interieri farebne a potrebovala som rychlo nieco kupit. Ja ich pouzivam aj ked potrebujem nieco zobrat z kuchyne z najvyssich skriniek, vtedy to knisanie pocitis, ale pri sedeni mi to nevadi.

marcellka32
Dnes o 08:24
@sandra49

@anonym_754fba dakujem ze si napísala. Možno ich aspoň pozrieť pôjdem, vyskúšať.. pre mňa a malú by boli ideálne možno aj na 100 rokov 🤣 mužovi a otcovi kúpim iné dve, nejaké super pevné 🤭 🤣

@sandra49 ja mám pocit že tovar z JYSK nie je pre 100 kg chlapa

marcellka32
Dnes o 08:25

Na 100 rokov si kúp masívne drevené

anonym_01dd0b
Dnes o 08:45

@sandra49 Mam, konkretne nie tento typ. Nohy sa po case uvolnuju, knisu, pravidelne sa zatahuju a dokonca aj lepia. Chyba je v tom, ze je tam zle vymysleny spoj. Nikdy viac, je to vsetko z Ciny dovezene.