icon

Skúsenosti so stránkou Najlepší nábytok?

jan0126363
30. jún 2024

Zdravím ludia pred 2 týždňami som objednával nábytok zo stránky "Najlepší nabytok" máte niekto skúsenosti s touto stránkou? Ešte som tovar neprebral no problém je v tom, že oni nedávajú ani montáž ku tomu ako to poskladať. 🤦🏻‍♀️

katkaseiner
30. jún 2024

co to znamena ze k nabytku nedavaju ani montaz ako to poskladať? Neposkytuju navod na montaz? Bez toho to odkial mas vediet ako to poskladat?

jan0126363
autor
30. jún 2024

@katkaseiner vôbec neposkytujú že nemajú na to čas a trvalo by im to dlho.

isis234
30. jún 2024

@jan0126363 taký nábytok by som neobjednala. Napríklad Sconto nábytok predáva tovar, ale i s návodom. Ten si doma skladajú.

katkaseiner
30. jún 2024

@jan0126363 skus odpovedat na otazku...na co nemaju cas? pridat navod?

jan0126363
autor
30. jún 2024

@katkaseiner tak by ma zaujimalo lebo ľudia čo pridávali recenzie že buď im neprišli komplet komponenty a že museli čakať alebo im neprišiel manual. Keď ma niekto skúsenosti s kúpou na tomto eshope fajn nech sa podeli o skúsenosť. Fakt mne sa nechce čakať ďalšie týždeň dva pokiaľ sa vyrieši reklamácia a podobné veci. Ešte je chvíľku čas zrušiť tu objednávku a objednať zo Sconta alebo Aska. Aj keď na tej stránke vyzerajú byť podľa fotky kvalitnejšie produkty

monikachcepokoj
Odpoveď bola odstránená
refly
9. jan 2025

Este si to ani neprebral a uz pistis ze ti nedali nejake komponenty? Ako.... vyrabas zatial neexistujuci problem?
Navody tam su, lenze asi sa niekedy stane ludska chyba a nieco sa zabudne. Tiez treba brat ohlad na to ze spokojny zakaznik malokedy pise recenziu, nasraty vzdy. Ved preber a nepanikar dopredu. Ked to bude kompletne, tak super, ked nie, tak to ries dalej. Riesit nieco dopredu, ked ani nevies ze ci je problem alebo nie, je divne.
A nabuduce si precitaj recenzie a objednavaj podla toho.

ernest60
20. mar 2025

Ahojte, chcem reagovať na najlepší nábytok. Pri vybavovaní a objednávke veľmi milá pani, vedela poradiť so všetkým. Potom, keď mi prišla sedačka začali problémy. Nedodali nožičky a poškodený poťah opierky. Mesiac som čakal na nožičky, lebo prvé ktoré mi poslali smozrejme niekto neskontroloval. Boli s inej sedačky . Čakal som ďalšiu dodávku, ktorú mi museli objednať. Prišli, poskladal som sedačku a potom mi zahlásili, že môžu mi vymeniť poškodenú opierke ale musia zobrať celý bok sedačky. Tragedia. To už som nemal nervy ďalší mesiac čakať tak som to vzdal. Neprofesionalita, amaterizmus. To ospravedlnenie , že je nám to ľúto, keď si zaplatite nemalé peniaze za sedačku a ešte po mesiaci nemáte nič vyriešené si môžu ....