icon

Skúsenosti so svetlými vchodovými dverami v byte

den666
12. aug 2025

Ahojte, máte niekto biele vchodové dvere v byte? Chystáme sa vymeniť naše staré, povodne som chcela antracitove, čisté. Ale všimla som si na predajni že sú veľmi vidieť odtlačky a neviem, nepáčia sa mi moc. U susedov som si všimla tieto, sú od tej istej firmy, majú trošku štruktúru, sú také biele, krémové. Zaujímajú ma skúsenosti, rady ci by ste šli do toho znova, či je to blbosť. Pridavam aj fotky. (Byt máme prevažne biely, sivý, béžový, interiérové dvere antracitove). Dík ✌️

Skúsenosti so svetlými vchodovými dverami v byteSkúsenosti so svetlými vchodovými dverami v byte
marusiao
12. aug 2025

Mám tie biele a som spokojná. Stále sú pekné a čisté.

huxy
12. aug 2025

Ja by som osobne ladila vchodové dvere k interiérovým. A skúsila sa popozerať po inom modeli, ako si pridala, napr:

anonym_eaf985
12. aug 2025

Ak je to otázka vkusu, tak biele sa mi nepáčia. Podľa mňa ich aj treba viac udržovať, než tmavšie, nech mi nikto nehovorí, že sa neušpinia. Naopak tie antracitové, ktoré si pridala, sú veľmi pekné. 👍🏻 Otlačky asi bude vidieť na všetkých matných dverách. My máme tmavé drevo a nečistoty tak vidieť nie je.

den666
autor
12. aug 2025
@huxy

Ja by som osobne ladila vchodové dvere k interiérovým. A skúsila sa popozerať po inom modeli, ako si pridala, napr:

@huxy povodne som chcela nieco také, no čo som obiehala firmy nikto nič podobne neponúkal. Našla som ich len na nejakých poľských stránkach za pár stovák eur, veľmi kvalitne asi nebudú 😒

huxy
12. aug 2025
@den666

@huxy povodne som chcela nieco také, no čo som obiehala firmy nikto nič podobne neponúkal. Našla som ich len na nejakých poľských stránkach za pár stovák eur, veľmi kvalitne asi nebudú 😒

@den666 tak netvrdila by som,že všetko z Poľska nemôže byť kvalitné.
Vieš vôbec, kde sa vyrábajú tie hisec dvere, ktoré si tu pridala?

den666
autor
12. aug 2025
@huxy

@den666 tak netvrdila by som,že všetko z Poľska nemôže byť kvalitné.
Vieš vôbec, kde sa vyrábajú tie hisec dvere, ktoré si tu pridala?

@huxy to som sa zle vyjadrila, to beriem spat, samozrejme ze viem že vela veci je z Poľska, a sú kvalitne, sama mám nábytok poľsky, je to nejaká asi nejaká zauzivana fráza 😆 každopádne dvere za 400 € mi prídu podozrivé 🫣

samskia
12. aug 2025

kludne si daj take, ake sa ti pacia. inak neviem, ci som videla niekedy vobec biele vchodove dvere na byte. moze to hlavne zvnutra pekne ukazat 🙂

huxy
12. aug 2025
@den666

@huxy to som sa zle vyjadrila, to beriem spat, samozrejme ze viem že vela veci je z Poľska, a sú kvalitne, sama mám nábytok poľsky, je to nejaká asi nejaká zauzivana fráza 😆 každopádne dvere za 400 € mi prídu podozrivé 🫣

@den666 tak neviem akej značky si pozerala v predajni, ale čo si tu pridala tie antracitové hisec, tak sú tiež za cenu niečo nad 400€ 🤷🏼‍♀️

den666
autor
12. aug 2025
@huxy

@den666 tak neviem akej značky si pozerala v predajni, ale čo si tu pridala tie antracitové hisec, tak sú tiež za cenu niečo nad 400€ 🤷🏼‍♀️

@huxy fuu, to určite nie, pred polrokom som si dala naceniť tie antracitove. Ak si dobre pamätám blížilo sa to k 1000€, v rodine si ich niekto dával v tej hnedej, myslím že to bolo okolo 800, 900. Cena 400 bola možno pred 5 rokmi, ale to by som už kecala…..

huxy
12. aug 2025
@den666

@huxy fuu, to určite nie, pred polrokom som si dala naceniť tie antracitove. Ak si dobre pamätám blížilo sa to k 1000€, v rodine si ich niekto dával v tej hnedej, myslím že to bolo okolo 800, 900. Cena 400 bola možno pred 5 rokmi, ale to by som už kecala…..

@den666 ako píšem, hisec si vieš objednať cez net za cenu cez 400€
https://www.netdvere.sk/bezpecnostne-dvere-hise...

madla60
12. aug 2025

@den666 , pozri, či majú tie dvere - ktoré chceš, sa Ti páčia, majú certifikáty bezpečnosti - aby, ak by Vás chceli vykradnúť, aby Vám v poisťovni uznali škodu.

monikabull
12. aug 2025

Ahoj🙂, my máme síce rodinný dom a úplne iný typ dverí, ale možno to pomôže. My máme vnútornú stranu bielu farbu a vonkajšiu antracit. Neviem si predstaviť, že by som mala aj vchodové dvere zvnútra tmavé. Interiérové dvere máme síce antracitové, ale už by to bolo všetko na mňa moc tmavé. Tak isto okná máme vonkajšiu stranu antracit a vnútornú biele. Skús si takto odfotiť tvoju celú chodbu a urob si fotomontáž, ako by vyzerali u Vás biele a ako tmavé. 🙂

anonym_075ffe
12. aug 2025

Máme bezpečnostné dvere od Adlo, z vonkajšej strany hnedé, zvnútra biele. Mne by sa hnedé nehodili, takto mám v chodbe aj biely nábytok a nerušia to tam hnedé vchodové dvere. My máme ale dekor drevo, nie lesklý plechový.

anonym_075ffe
12. aug 2025
@den666

@den666 cena bezpečnostných dverí rastie rok čo rok. My sme dali prvé Adlo dvere za 1000€ v roku 2017, ďalšie v 2019 za 1100€ a posledné minulý rok za 1200€. A to mali stále nejaké zľavy. Ceny idú neskutočne hore. Kamoška si dala urobiť bezpečnostné plechové dvere Securido a spokojná nie je. Keď niekto fajčí na chodbe tak to cítia v byte, netlmia hluk a pri otváraní a zatváraní sú strašne hlučné. Pritom tiež nestali malo ale zase menej ako Adlo. Keď investujem do bezpečnostných dverí, radšej si priplať.

cacianka
12. aug 2025
@anonym_075ffe

@den666 cena bezpečnostných dverí rastie rok čo rok. My sme dali prvé Adlo dvere za 1000€ v roku 2017, ďalšie v 2019 za 1100€ a posledné minulý rok za 1200€. A to mali stále nejaké zľavy. Ceny idú neskutočne hore. Kamoška si dala urobiť bezpečnostné plechové dvere Securido a spokojná nie je. Keď niekto fajčí na chodbe tak to cítia v byte, netlmia hluk a pri otváraní a zatváraní sú strašne hlučné. Pritom tiež nestali malo ale zase menej ako Adlo. Keď investujem do bezpečnostných dverí, radšej si priplať.

@anonym_075ffe tiež máme adlo, svetlé drevo, tuším breza, a sú velmi pekné, pôsobia ľahko v chodbe, nie pochmúrne a masívne. prdtým som mala inú značku, zvonka tiež svetlý dekor, zvnútra bielošedý.

den666
autor
12. aug 2025

Ďakujem za názory, áno som sa vždy si priplatiť za kvalitu keď sa dá, no tie dvere kvalitnejšie sa pohybujú okolo 2 tisíc, a keďže tu značku ma rodina a sú spokojní tak som sa priklonila k ním. A to že sú na internete za 400 aj nieco fuha, zaujímavé, v predajni vám tiež povedia základ napr trepnem 590 ale kľučky hento tamto montáž a ste na 1000 ako nič. A samozrejme, z roka na rok čoraz drahšie, mala som ich vymeniť pred 2 rokmi ako som chcela 🙈

carter30
12. aug 2025

Jednoznačne antracit,biele sa mi nepáčia. Minulý rok sme si davali Securido s montážou 850eur. Sme veľmi spokojní. Hisec tie hrkalky za mňa nie

lenkasarka
12. aug 2025
@den666

@den666 ja mám Adlo. Taký drevený motív.
Žiadne otlačky nevidiet raz za čas pretriem som spokojná