Smaltovaný hrniec poškodil indukčnú varnú dosku
Nemate s tym skusenost?mam kvalitnu indukcnu varnu dosku Bosch a dnes mi smaltovany hrniec "buchol" a odlupnuta cast smaltu spravila na doske skrabance 😒
@79viktoria79 niektoré idú..
@79viktoria79 vsak smaltovany vhodny na indukciu..bez problemov frcal na tej indukcii par rokov az do dnes.
no tak frcal,ja by som s tym neriskovala,ale tak uz si sa poučila,neviem čo to je za značku, ale ked mas drahu indukciu,kup si kvalitné hrnce
@79viktoria79 a mas aj vysvetlenie preco? Chcela by som skusenost alebo vysvetlenie niekoho, ten hrniec nebol zrovna smejd..
@79viktoria79 ja na indukciu pouzivam len smaltovane hrnce ( a veru neboli najlacnejsie) 💁♂️ pouzivam ich vyse 6 rokov
@lenocka8894 ved prave.tiez je to pre mna zahada. Aprosim pouzivas ich aj na boost funkciu?
@79viktoria79 kvalitne smaltovane hrnce mozes pokojne pouzit na indukciu, aj to tam vyrobcovia uvadzaju, ja mam doma tiez vacsinu smaltovanych a uplne v pohode 😉 a tie hrnce su super, nemenila by som.
skus si uplatnit skodu cez poistenie domacnosti. Vymysli si story, ze ti syn hodil solnicku na indukciu alebo take cosi. Mne sa toto stalo a preplatili mi taku istu indukciu.
A vobec ma netrapi, ze radim nefer postup voci poistovni, lebo poistovne su nefer biznis
@lija22 chodia to pozerat ci staci poslat foto?
@lija22 ale teda,ona funguje dalej...zatial
@lija22 nahodou uzitocna rada, podla mna ani nemusi vymyslat historky. Nemat financneho poradcu, nemam ponatia na co vsetko sa da vyuzit toto poistenie
Ano pravdaze aj na boost funkciu..v tom je indukcia uplna bomba takze boost pouzivam casto 🙃
nahlasuje sa online, posielas popis, fotky, povodnu fakturu. Ja som mala viacnasobne puknute sklo. Chceli fa za opravu. Poslala som rovno fa za novu celu dosku. Menit sklo je neekonomicke
@vanilkovazmrzka ano presne, casto ani netusime za co aj tak kazdorocne platime. Tak raz za cas treba pospekulovat alebo aspon skusit
@lija22 vdaka
a to ti išiel pustit smaltovaný hrniec na indukcii? lebo mne nie
@79viktoria79 dobrý deň chcem sa opýtať podarilo sa vám odstrániť z indukcnej dosky to pripalene z hrnca . Totižto stalo mi dnes presne to isté a neviem ako to odstrániť 😢
@anonym_autor dobrý deň prajem. Podarilo sa vám odstrániť to pripalene z hrnca na doske ? Mne sa totiž stalo dnes to isté žiaľ a neviem ako to vyčistiť odtiaľ 😢
@anonym_autor dobrý deň prajem. Podarilo sa vám odstrániť to pripalene z hrnca na doske ? Mne sa totiž stalo dnes to isté žiaľ a neviem ako to vyčistiť odtiaľ 😢
@zanusikom no,ono to spravilo take skrabance,takze nie..frci dalej, len teda,esteticky uz nie je na 100%
@zanusikom skusala si skrabku na indukciu?
@zanusikom skusala si skrabku na indukciu?
@79viktoria79 zatiaľ nie musím si ju zakúpiť
@79viktoria79 zatiaľ nie musím si ju zakúpiť
@zanusikom je super,vobec nedoskriabe,len teda ja aj tak pre istotu s nou opatrne,indukciu mam 7r a je ako nová

a to ti išiel pustit smaltovaný hrniec na indukcii? lebo mne nie