Spory s výberom zariadenia
Je to ešte ďaleká budúcnosť, ake plánujeme s mužom dom, dnes sme len tak v rámci nudy kukali na Pintereste zariadenie, že ako by to bolo pekne, nič závažné len sme sa chceli pokochať cudzími kuchynami. A zistili sme, že máme úplne rozdielny vkus. Ja mám rada taký štýl ani neviem ako ho nazvať, no nie úplne moderný skôr taký chalupoidny, ale stále vhodný do domu. Milujem drevené prvky, plynový sporák je úplne ikonický aj keď ten asi oželiem, smeg spotrebiče a take, no viete si to asi zhruba predstaviť, ale on má rád taký ten štýl, že všetko moderné, minimalistické, ideálne antracitove čo je pre mňa nepredstaviteľné mať tmavé zariadenie. A bojím sa, že keď príde na lámanie chleba tak budeme mať problém. Ja som veľmi senzitivna a tmave farby mi nerobia, dobre ovplyvňujú mi náladu. Som dosť submisivna preto sa bojím že si nic nepresadim. A aj keby si niečo presadim, je hlúposť mať dom zariadený dvomi rôznymi úplne odlišnými štýlmi. Viem, je to ešte ďaleko a riešim v podstate hlúposť, ale určite ste tu už niektorá zažila spory pri zariaďovaní bývania. Je mi jasné, že si to musím vyriešiť sama. Len som sa tu chcela trošku vysťažovať.
Tak určite nájdete nejaký kompromis. Držím palce aby si bola aj ty spokojná.
My keď sme zariaďovali kuchyňu, muž k tomu nemal jedinú poznámku. Varím iba ja, takže povedal, že kuchyňu nech si zariadim ako chcem. Na druhej strane, k zvyšku domu sme mali asi rovnaký vkus. Určite neriešiš hlúposť. Tieto veci a komunikáciu musíte mať odkomunikovanú vopred.
@mb2021 obaja podobne, ja možno o niečo viac. Ale neviem si predstaviť kuchyňu na môj štýl a zbytok domu zariadený inak. To by ako vyzeralo
Treba o tom s manželom diskutovať. Ste si najbližší. Inak v konečnom dôsledku je to jedno, človek si zvykne na všetko.
Tak dajte moderný minimalistický štýl co svetlých farbách
Vyzeralo by to asi zvláštne. Ale na druhu stranu koho to trápi? Návšteve je to jedno a keď sa tam ty budeš cítiť dobre, tak prečo nie?
Ahoj, my s priateľom máme úplne odlišný štýl a páčia sa nám úplne rozdielne veci. Zariadenie do domčeku sme vyberali dlho 😁 Ale vyberali sme spôsobom - toto sa nám páči obom. Hlavne treba zhodnotiť praktičnosť, veľa vecí je síce pekných ale nepraktických.
Ty mas rada rustikalne zariadenie a on moderne. Dnes sa to da pekne sklbit. Moderny rustikalny styl. On nech povoli vo farbe a ty uber na "utulnej prezdobenej rustik atmoske" a mozno pridete k celkom vydarenemu zaveru.
keď to bude aktuálne, skúste sa poradiť s bytovým architektom, dokáže vhodne skĺbiť obidva vaše štýly. Ale čo sa týka farieb, som na tvojej strane, tiež mám v svetlých farbách radostnejšiu náladu