icon

Starostlivosť o vírivku Intex

lamonita
11. jún 2025

Ahojte baby, poraďte pls ako sa starať o virivku Intex kde sme chceli napustit vodu zo studne. Predpokladám, ze savo vhodne aj do bazenov stacit nebude... Ci? Dakujem za vaše skúsenosti

doris11
11. jún 2025

@lamonita neporadím úplne čo presne lebo u nás to robi muž 😃 ale mame veľa prípravkov priamo do vírivky .. viem že sa meria pH (take papieriky), pH plus pH mínus, dezinfekcia, protipeniac ak sa robí pena, a tusim ešte čosi na stabilizovanie chlóru. A šoková dezinfekcia sa dáva raz za čas. Neviem presne názvy.. kupovali sme to priamo s vírivkou v obchode. Na Googlu určite nájdeš presne čo a ako .. alebo tam kde ste kupovali vírivku

zalka
11. jún 2025

@lamonita ja nedávam vodu zo studne ale pitnú, a potom len tablety 3v1 abo 5v1... A samozrejme mením filter...

sowhat
11. jún 2025

pytaj si v obchode (drogeria, hobby market) tablety do virivky / bazenov a podla navodu ich budes davkovat (idealne do plavaku). osetri to vodu na urcity cas a nemusis sa o nic starat.

andrejka1974
11. jún 2025

@lamonita ja by som vodu zo studne nedávala lepšie je dať normálnu vodu z vodovodu a tá vydrží dlho netreba ju tak často meniť ako budeš musieť meniť vodu zo studne

frflos_nespokojny
11. jún 2025

nevidim dovod nedavat vodu zo studne, ale treba ju upravit podla tvrdosti, ph.....
na dezinfekciu je najlepsi peroxid vodika. savo sa pouziva na okazitu dezinfekciu a tabletky na postupne uvolnovanie, ale treba zabezpecit pravidelnu cirkulaciu vody