icon

Ste spokojné s tým, ako máte upratané?

19. jún 2025

Ahojte zeny, prosim vas, som jedina, ktora nie je nikdy spokojna so stavom nasho bytu? Dve male deti a v kuse bordel, ja uz neviem, ci sa dozijem niekedy toho stavu, ze ano, som spokojna, moze aj anglicky kral prist na navstevu a nebudem sa hanbit 😀 chapete ako to myslim.
Upracem napr kupelnu, je krasna cista vonava leskla, ale len kym sa deti nejdu kupat, manzel holit a pod. Cize ani 1 den. Potom vyriadim obyvacko-kuchynu, oki, som spokojna, ale len kym sa nedovalia deti s hrackami, pripadne nejakym keksikom alebo kym nezacnem varit. Takze to vydrzi tak max hodinku 😀 detske izby ani nevravim, tam to je samostatna kapitola.
A ja kazdy den zijem s pocitom ze tam ti toto este treba, hento nemas dorobene, tam to treba kopu pradla odlozit z postele a staale, proste nie je dna, aby bolo vsetko odlozene na svojom mieste a moja dusa spokojna 😀
Ak to niekto zvlada pri detoch, tak ma to naucte prosim, dakujem 😀

Strana
z3
hopsas
19. jún 2025

Ja som spokojná asi pol.hodiny po upratani, keď si vyložím nohy, pijem kávu a obdivujem ako sa všetko ligoce. Potom niekto príde domov a je zasa bordel. Už som rezignovala.

sisska96
19. jún 2025
@tramtada31

@sisska96 no asi rano sa spravil bordel, keď sme sa chystali do skoly😀
@hankab možno budú pisat o traumach, ale vieš čo, vyrastali sme v čistote, čo by som teraz dala za to, aby sme mali doma poriadok, a to mám muza, čo priloží ruku k dielu, ale proste sa to pri detoch nedá udržať. Každý mesiac manzel cisti savom steny, čo sú furt zababrane, lebo deti nevedia ist po chodbe, aby sa nechytali steny, furt sa po zemi niečo vala, tiež mi to lezie na nervy…

@tramtada31 divné.....

maryetta
19. jún 2025

Ak ti bude tazko spomen si na nas co mame viac deti 😂😂😂😂 a povedz si-je to fajn 😉
Byvanie ma sluzit tebe. Nie ty mas byt sluzkou 😉

17alexis
19. jún 2025

Ja ako kedy. Niekedy to u nas vyzera akoby sme tu nebyvali a inokedy zas cele zle. Vo vseobecnosti vsak som spokojna. Ked niekam ideme neohlasene na navstevu, ze im len zavolame, ze sa cestou stavime nieco od nich vziat a vidim vtedy ich neporiadok, tak som maximalne so sebou spokojna. 😄 Ale zas mame v rodine zienku, ktora nejde spat, kym nie je vsetko odpratane a tam ked aj neohlasene prideme, tak ich domacnost vyzera akoby ani obyvana nebola a to ma dve male deti.

vilma7
19. jún 2025

Mam známu, ta ma stále poriadok.
Ale:
Žije v domácnosti bez chlapa🙂
Deti nesmú nič doniesť do obývačky
Po hraní si musia upratať svoje hračky v izbe, majú všade šuplíku a skrine, takže vonku pomaly žiadnu hračku nevidíš.
Pracuje na nočné smeny, takže celé.dni je doma a často ma.deti aj na víkend u rodičov, kedy si zas môže leštiť svoje kráľovstvo.
U nás sa to pomaly zlepšuje, deti majú pomaly 6 a 8.5.
Keď boli s manželom 3 týždne na dovolenke, tak som si vycistila byt a normálne som sa po.praci nudila 🙂 🙂 taky nezvyk.

libusak
21. jún 2025

U nas sa hralo v izbe a jedlo za stolom. Po hrani sa hracky odkladali do bednicky, stol pretrel vlhcenou a bol poriadok.
Apropo, muz si vie po holeni upratat svoj bordel a po okupani deti staci pretriet vanu 👍

petra5333
22. jún 2025

Chapem mam to tak isto... Nikdy nebude poriadok ..raz sa dockame😅👌snazim sa predychavat to .sem tam vybehnem ked uz to nedavam.. popri pratani dudrem.. 😅😅😅😅ale oni su uz zvyknuty radsej ma vypocuju ako by mali udrziavatporiadok🤷

alesto
22. jún 2025

Také cudzie slovo ani nepoznám, že "upratané". 😂

dianaaaaa
22. jún 2025

Deti treba naučiť jesť pri stole a ziadne jedlo mimo kuchyňu.Hracky len v ich izbe,tam nech si robia bordel.
A manžel sa môže hanbiť,že si nevie po sebe upratať

Strana
z3