icon

Ste spokojné s vankúšmi z Jysk?

4. mar 2023

Ktorymi?Dakujem za radu

katka533
4. mar 2023

Nie, ani take v strednej kategorii, za 15 eur, vsetky sa rozpadnu

katka533
4. mar 2023

Tie uplne drahe neviem

majamat
4. mar 2023

mala som len dekoracne vankuse do obyvky a hroza, prehoz na postel, zle usity, farebne pasi isli krizom cez presivanie, ci malo ist suvisle. mam doma jeden paplon, lvmei tenky, nebol zly, ale tak uz taky vypraty je, mame ho par rokov.

no celkovo si myslim, ze kvalita Jysku je dost mizerna.

hedviga2
4. mar 2023

Prave som vcera prevliekala periny a mužovi som vravela….že kupime a myslime si aká dobrá kúpa. Po roku mam polovinu prešitia vypáranu. Okrem konštatovania ze oba boli mizerne oblěmovane, šitia posťahované. Žiadna kvalita, ked vybalíš z igelitu doma. Neodporúčam uz nič z Jysku. Su to dreky. Radsej si nabuduce priplatim v scane.

stanulienkat
4. mar 2023

Jysk je uplny odpad.

letfenixa
4. mar 2023

Máme s pamatovou penou a sú v poriadku už niekoľko rokov.

autor
4. mar 2023

@hedviga2 scane?to je nejaka stranka?

lubka261
4. mar 2023

ja mam vankus z kacacieho peria, stal tusim 17eur, mam ho 2roky a je vyborny. mala som z ikea vankus z kacacieho za 28eur a smrdel ze som ho musela vyhodit ☹

svokrinjazykmonika
4. mar 2023

Spokojná, ale každý rok kupujem nové.

hedviga2
4. mar 2023

Scanquilt

elizita
4. mar 2023

My aj deti máme vankúše aj periny z jysku už 7r. Nebrali sme najlacnejšie ani v akcii . A bez problemov. Máme aj 2 ortopedické vankúše,ale na Tom vytvarovanom sa mi vôbec dobre nespí.

autor
4. mar 2023

@hedviga2 si s nimi spokojna?

hedviga2
4. mar 2023

Vsetky vankuse a paplony stratia po rokoch používania tu kvalitu ako nové ked su. Ale určite su lepsie ako Jyskove. Alebo vsaď na drahe z Jysku. Ked baby chvália.

elis248
4. mar 2023

Väčšinou si počkám na výpredaj a kúpim si tie z tej drahšej kategórie. Mám tie z tej pamäťovej pen a aj po rokoch sú fajn. Ale striedam si ich s klasickými z peria. Tie klasické sa časom vyležia a treba ich vymeniť. Ale celkovo sa mi zdá, že Jysk išiel kvalitou dolu vodou. Obliečky sú krivo šité, už ich tam nekupujem. Aj Tescové obliečky sú lepšie šité ako tie z Jysku.

akvi
4. mar 2023

Tak ja mám z Jysku v dome, ktorý prenajímam, čiže aj casto ich periem a za mňa sú ok, nic sa nerozpadlo a aj tvar drzia. Je fakt, že tam vankúše tak max dva roky, potom nové, takže aj preto radšej lacnejšie a častejšie mením, ale to je samozrejme iná situácia, ako doma. Doma mám z Lidla a brala som ich preto, lebo sa dá z nich vybrať výplň, pretože ja vždy vyberiem tak polovicu výplne, mám rada úplne že málo naplnený vankúš. Mám ich už dlho sú úplne ok. Neznášam vankúše z IKEA, lebo tá výplň je akoby z veľkých kusov a je z toho gundza za chvíľu. Ale teda mala som len 2x odtiaľ, možno tie drahšie sú ok.

bylinka25
4. mar 2023

Mali sme odtiaľ, ale po troch rokoch zmenili tvar, už tak ani nedržali. Pred troma mesiacmi sme kúpili celoročné antialergické sady , vhodné aj pre astmatikov, keďže som ťažká astmatička a práve v noci sa najviac budím na zlé dýchanie a kašeľ.
Kupovali sme ich na vypredajobliecok.sk. Bola akcia 2x paplón a 2x vankúš.

bylinka25
4. mar 2023

Nie, také sivé, ale sú podobne

nikasmile
4. mar 2023

https://jysk.sk/spalna/vankuse/synteticka-napln...

Máme tieto, čo sa týka materiálu a šitia máme ich dlhšie a nie je im nič. Dá sa doplňať keď sa vyleží. Ostatné z Jysku sú dosť bieda.

lili2015
4. mar 2023

Mám vankúš z pamäťovej peny, rady Golf, poťah s Aloe vera. Ja ho mám už 11 rokov, môj otec asi 8 a stále sa na ňom dobre spí. Niečo takéto. Na porovnanie máme vankúš z pamäťovej peny z IKEA asi za 20 eur a ten z Jysku je omnoho kvalitnejší. Z Ikei sa pamäťová pena po 3 rokoch vyležala.
https://jysk.sk/spalna/vankuse/zdravotne-vankus...

leeenka26
4. mar 2023

Malej som kupovala paplon, myslim ze okolo 20 eur stal a je uzasny. Teply akurat, jemnucky, nadychany, keby som mohla,hned jej ho ukradnem ;) najlepsi paplon ma z nas vsetkych. Za to maly ma z ikea a nieco hrozne. Cely sa zdeformoval, vypelichal a stratil tak tvar, ze neviem kde je dlzka a kde sirka. Otras.

terry658
5. mar 2023

Ja som kúpila z JYSK vankúš s pamäťovou penou. Stál okolo 40 eur a je super. Máme ho už vyše roka a je ako nový.

autor
5. mar 2023

@terry658 mas foto prosim?

saxana000
5. mar 2023

Mali sme na zaciatok lacnejsie a rozpadlii sa.ked bola akcia ze vsetky vankuse na polovicu vybrala som drahsie kvalitnejsie mam ich 3 rok a su ako nove..s paplonmi som problem nemala.dobre si ich vyskusaj poprezeraj a urcite najdes vyhovujuce.navlecky a plachty su ale smejd.

nwnw
6. mar 2023

Po prve opratie boli ako.tak... potom uz som ich nekupovala