icon

Stojí vianočný riad Villeroy & Boch za návštevu Pandorfu?

11. dec 2025

Ahojte. Viete mi povedať, či sa oplati ísť do pandorfu na nákup vianočného riadu? Alebo ceny na svk wshoppch sú porovnateľnej? Dakujem

Strana
z2
anonym_dc1585
11. dec 2025

@anonym_autor neoplati sa to kúpiť vôbec, tak predražené a pritom nič moc

muchotrafka298
11. dec 2025

Ceny su porivnatelne napriklad ked je akcia na Zalando Lounge. Slovenske oficialne eshopy nie su lacnejsie, iba ked su zlavy. Teraz ma Potten Pannen napriklad. Po Vianociach mava dobre zlavy Villy. Teraz je uz neskoro riesit v Parndorfe, tam je uz vsetko vybrate.

anonym_8f3112
11. dec 2025

To fakt niekto kupuje taniere z ktorých bude jesť iba raz za rok. A zvyšok času bude zavazdať a zapadať prachom?

bessie12
11. dec 2025
@anonym_8f3112

To fakt niekto kupuje taniere z ktorých bude jesť iba raz za rok. A zvyšok času bude zavazdať a zapadať prachom?

@anonym_8f3112 raz za rok ? To, že je na nich vianočný motív, tak sa musí z toho jesť len v určitom období? U nas to ma celoročne využitie. Na to sa to kupilo, aby sa to používalo bez ohľadu na motív porcelánu.

anonym_8f3112
11. dec 2025
@bessie12

@anonym_8f3112 raz za rok ? To, že je na nich vianočný motív, tak sa musí z toho jesť len v určitom období? U nas to ma celoročne využitie. Na to sa to kupilo, aby sa to používalo bez ohľadu na motív porcelánu.

@bessie12 mne by bolo blbo v lete 45 st horúčavách keď dôjde rodina na oslavu servírovať jedlo v tanieroch s vianočným stromčekom.
No čo už koľko ľudí toľko chutí

renatka100
11. dec 2025

@anonym_autor boli sme pred tyzdnom mali tam este pekne veci, tanier ktory stoji u nas 30 tam stal 24. Ale vies si to pozriet a ohmatat lepsie ako z eshopu.

anonym_4bce94
12. dec 2025

Tam sa oplati tieto veci kupovat,ked je black friday. Vtedy je este z tej outlet ceny 20% dole na cely nakup.

muchotrafka298
12. dec 2025

Ja mam sadu, viac si kupovat nebudem a pouzivam to pocas adventu a vianocneho obdobia. Inokedy nie. Chcela som to, nasetrila som si na to, tak som si to kupila. Nemienim z toho ale jest celorocne. Pride mi to zvlastne. Ale kazdemu ako vyhovuje.

bessie12
12. dec 2025
@anonym_8f3112

@bessie12 mne by bolo blbo v lete 45 st horúčavách keď dôjde rodina na oslavu servírovať jedlo v tanieroch s vianočným stromčekom.
No čo už koľko ľudí toľko chutí

@anonym_8f3112 v lete robíme maximalne tak grilovacku a vtedy používame papierové taniere. Rodina k nám našťastie nechodí. Takze celoročne to používam len ja. Kvetinkovu čajovú supravu tiez používam celoročne a je mi jedno, ze sa to skôr hodí na leto alebo jar. Proste ja mam zaužívané, ze ked sa nejaky porcelan kupi, tak je to na to, aby sa to aj používalo. Inak to len zaberá miesto. Mam zálusk aj na dalsie kúsky nielen od VB, ale to az niekedy inokedy.

malalienka85
12. dec 2025

ja som tam vždy nakupila za lepsie ceny ako na Sk e-shopoch a nie je všetko vybraté, vždy chodím 2 týždne pred Vianocami a tovar majú aj teraz idem v sobotu

anonym_32534d
12. dec 2025
@bessie12

@anonym_8f3112 v lete robíme maximalne tak grilovacku a vtedy používame papierové taniere. Rodina k nám našťastie nechodí. Takze celoročne to používam len ja. Kvetinkovu čajovú supravu tiez používam celoročne a je mi jedno, ze sa to skôr hodí na leto alebo jar. Proste ja mam zaužívané, ze ked sa nejaky porcelan kupi, tak je to na to, aby sa to aj používalo. Inak to len zaberá miesto. Mam zálusk aj na dalsie kúsky nielen od VB, ale to az niekedy inokedy.

@bessie12 Hej a preto máš na profile pofotené všetko to jedlo cez rok na obyčajných tanieroch 😂😉🤷‍♀️.

evazhoufova
12. dec 2025

A všetci majú ten istý

bessie12
12. dec 2025
@anonym_32534d

@bessie12 Hej a preto máš na profile pofotené všetko to jedlo cez rok na obyčajných tanieroch 😂😉🤷‍♀️.

@anonym_32534d to si myslis, ze vsetko dávam na MK ? 🤣🤣🤣

anonym_32534d
12. dec 2025
@bessie12

@anonym_32534d to si myslis, ze vsetko dávam na MK ? 🤣🤣🤣

@bessie12 Čo všetko? Veď nevaríš 😉.

anonym_da9bc8
12. dec 2025
@anonym_8f3112

@anonym_8f3112 nerozumiem, co je na tom. Ked ma niekto peniaze a miesto na to, odlozi to do krabice ani sa na to neprasi, pouziva cez advent. Ked jej to robi radost, komu tym ublizuje? Sa nepototo z toho minimalizmu.

anonym_8f3112
12. dec 2025
@anonym_da9bc8

@anonym_8f3112 nerozumiem, co je na tom. Ked ma niekto peniaze a miesto na to, odlozi to do krabice ani sa na to neprasi, pouziva cez advent. Ked jej to robi radost, komu tym ublizuje? Sa nepototo z toho minimalizmu.

@anonym_da9bc8 už aj toho som sa dožila, že tu človeka kritizujú/odsudzujú za minimalizmus.
Ak má nie peniaze naviac skôr pochopim starožitný porcelán ako toto

anonym_da9bc8
12. dec 2025
@anonym_8f3112

@anonym_da9bc8 už aj toho som sa dožila, že tu človeka kritizujú/odsudzujú za minimalizmus.
Ak má nie peniaze naviac skôr pochopim starožitný porcelán ako toto

@anonym_8f3112 no hrozne daco, ze? Ja som sa dozila ze tu odsudzuju za vianocny porcelan 🤦‍♀️😂

soldi
12. dec 2025

ja VB zboznujem, stale tam nieco kupim 😀 bola som v parndorfe pred mesiacom a kupila som napr taniere, ktore boli zlacnene z 24€ na 7.9€ (kus).
vianocne ozdoby tieto tam mali za 13€

https://formadore.sk/villeroy-boch-ozdoby-na-st...

este tam maju super vypredaje po vianociach a viem VB kupovat aj v SCS vo viedni, tam mavaju tiez 27.-28.12. aj 70% dole.

z mojej skusenosti v Parndorfe v outlete maju lepsie ceny ako na SVK.

a este taka zaujimavost, neviem, ci to kazdy vie - ked vo VB kupite detsky porcelan, odlozte si uctenku, ak sa rozbije, tak vam zadarmo dodaju novy kus. z hociktorej pobocky. uz sa mi to stalo, ze maly rozbil od nich misku a naozaj mi zadarmo dali novu. stacilo odfotit blocek a crepiny.

amonet
12. dec 2025
@renatka100

@anonym_autor boli sme pred tyzdnom mali tam este pekne veci, tanier ktory stoji u nas 30 tam stal 24. Ale vies si to pozriet a ohmatat lepsie ako z eshopu.

@renatka100 ja ich vytahujem prvu adventnu a mame ich do 6.1 takze mesiac a pol a ano stoji mi to zato

autor
12. dec 2025
@muchotrafka298

Ja mam sadu, viac si kupovat nebudem a pouzivam to pocas adventu a vianocneho obdobia. Inokedy nie. Chcela som to, nasetrila som si na to, tak som si to kupila. Nemienim z toho ale jest celorocne. Pride mi to zvlastne. Ale kazdemu ako vyhovuje.

@muchotrafka298 nechceš to predať?🙂)

autor
12. dec 2025
@soldi

ja VB zboznujem, stale tam nieco kupim 😀 bola som v parndorfe pred mesiacom a kupila som napr taniere, ktore boli zlacnene z 24€ na 7.9€ (kus).

este tam maju super vypredaje po vianociach a viem VB kupovat aj v SCS vo viedni, tam mavaju tiez 27.-28.12. aj 70% dole.

a este taka zaujimavost, neviem, ci to kazdy vie - ked vo VB kupite detsky porcelan, odlozte si uctenku, ak sa rozbije, tak vam zadarmo dodaju novy kus. z hociktorej pobocky. uz sa mi to stalo, ze maly rozbil od nich misku a naozaj mi zadarmo dali novu. stacilo odfotit blocek a crepiny.

@soldi waaau. Nevedela som ďakujem😍

autor
12. dec 2025
@malalienka85

ja som tam vždy nakupila za lepsie ceny ako na Sk e-shopoch a nie je všetko vybraté, vždy chodím 2 týždne pred Vianocami a tovar majú aj teraz idem v sobotu

@malalienka85 ja chcem ísť v pondelok doobeda. A nevies je tam veľa ľudí takto cez týždeň? Nikdy som tam nebola

autor
12. dec 2025
@soldi

@soldi akože 7,9 normálne nedycham. Teraz už take zľavy určite mat nebudú dokelu že. Nedá sa to nikde zistiť kedy sú tam zľavy?

anonym_a592b5
12. dec 2025
@anonym_autor

@soldi akože 7,9 normálne nedycham. Teraz už take zľavy určite mat nebudú dokelu že. Nedá sa to nikde zistiť kedy sú tam zľavy?

@anonym_autor oplatí hlavne pár dní pred Vianocami.Vzdy chodím 2-3 dni pred

maciatkolulu
12. dec 2025
@anonym_8f3112

@anonym_8f3112 áno a v pandorf majú z tejto mánie bohovsku show. Absolutne sa to neoplatí,v podstate skoro nič sa v pandorfe neoplatí. Ale ľudia tam húfne behajú a robia zisky. Lindt ma pobavil najviac. Minimálne ob3 eur drahšie ako v Bille plus a späť čokolády,nuž,ale tak sú z pandorfuuuuu👍

jana_eyre_2
12. dec 2025
@anonym_8f3112

@anonym_8f3112 no a? tiež mám riad a pribor vyslovene len na vianočný stôl a neskôr na nový rok.. síce som ho nekúpila, ale zdedila - je to riad čo dostali moji rodičia ako svadobný dar.. tiež sme ho ako deti používali len na tieto sviatky.. mne nezavadzia, je v skrini, pred vianocami ho umyje mycka a potom ho dám na sviatočný stôl.. aj toto sú premna Vianoce a nerozumiem prečo by sa nad tým mal niekto pozastavovat.. každý má svoje tradície/dôvody, peniaze a priestor..

autor
12. dec 2025
@anonym_8f3112

@anonym_8f3112 To fakt si niekto kúpi Vianočné ozdoby, stromček, osvetlenie na dom a vyuzije to len raz za rok? To je nehorázne niečo vážne 🤣 nech majú vianočný strom cely rok v obývačke predsa!!! A to fakt si ľudia kupujú bazén, keď je leto a pekne počasie počas leta pár dni??!!! A zbytok roka im to akože zapadá prachom niekde? Ty kokos sila, a to fakt si niekto kúpi bycikel a nejazdí na ňom každý jeden bozi deň ale počas zimy mu zapadá prach na neho? A to fakt si niekto kúpi vazu a nemá v nej cely rok kvety?Musi sa to oredsa každý jeden deň využiť. Strašne súhlasím s tebou, tvoje slova dávajú logiku

autor
12. dec 2025
@jana_eyre_2

@anonym_8f3112 no a? tiež mám riad a pribor vyslovene len na vianočný stôl a neskôr na nový rok.. síce som ho nekúpila, ale zdedila - je to riad čo dostali moji rodičia ako svadobný dar.. tiež sme ho ako deti používali len na tieto sviatky.. mne nezavadzia, je v skrini, pred vianocami ho umyje mycka a potom ho dám na sviatočný stôl.. aj toto sú premna Vianoce a nerozumiem prečo by sa nad tým mal niekto pozastavovat.. každý má svoje tradície/dôvody, peniaze a priestor..

@jana_eyre_2 a to ešte nevie, že doma mame aj výzdobu na oslavu balóny a girlandy a počas roka sa vytaju len pár krat. Podľa jej logiky to ma byt všetko cely rok rozťahané po dome lebo veď všetko sa musí každý deň využiť inak to nemá zmysel 😁 a mám este jednu chúlostivú vec, mame doma vaňu a nikto sa v nej nekupe, lebo každý sa chce sprchovat🤯🤯🤯 strašne niečo

jana_eyre_2
12. dec 2025
@anonym_autor

@jana_eyre_2 a to ešte nevie, že doma mame aj výzdobu na oslavu balóny a girlandy a počas roka sa vytaju len pár krat. Podľa jej logiky to ma byt všetko cely rok rozťahané po dome lebo veď všetko sa musí každý deň využiť inak to nemá zmysel 😁 a mám este jednu chúlostivú vec, mame doma vaňu a nikto sa v nej nekupe, lebo každý sa chce sprchovat🤯🤯🤯 strašne niečo

@anonym_autor aj my máme takú vaňu 🤯😅

malalienka85
12. dec 2025
@anonym_autor

@malalienka85 ja chcem ísť v pondelok doobeda. A nevies je tam veľa ľudí takto cez týždeň? Nikdy som tam nebola

@anonym_autor podla mna cez tyzden ak prides hned rano sa to da..... cez vikend katastrofa ale nam sa inka neda :-/

Strana
z2