Sú doplnky z Sinsay, H&M a Zara Home bezpečné?
Ahojte,
kupujete doplnky do domácnosti alebo napr. priamo do kuchyne (poháre, niečo z plastu) z týchto troch obchodov? Zdajú sa Vám tie veci bezpečné? Ďakujem za odpovede. 😊
Sinsay nie . Hm ma super doplnky, zara neviem
a pekne dekoracie aj domace potreby...a aj niektore textilie (treba vyberat) ma JYSK
@anonym_autor zara je super mne štýlovo sadla kvalita za mňa dobrá ale cenovo drahšie takže sa len občas ulakomím, hm je fajn a sinsay ako čo kvalita nič moc ale napr tie látkové okrúhle boxy pre deti sú tam super za super cenu
Zara home a hm nakupujem stále, podľa mňa super. Žijeme. Zatiaľ 😅
Sinsay je nekvalitné.
@anonym_autor všetko, co kúpiš v slovenskom kamennom obchode by malo podliehať prísnym európskym normám. Kvalita rôzna,o tom potom.
Mne sa páčia doplnky zo sinsay. Kupujem odtiaľ rôzne veci. Sošky, vázy a teraz som skúsila aj obliečky. Podla stítku mal byť material 100% bavlna, no realita je trocha iná... :D Do kuchyne nič.
Za mna tolko ze keby ste videli ako to vyrabaju, z akych materialov a zeny a male deti v akych hroznych podmienkach, tak ked nemusite nic z fast fashion a dalsich fast obchodov nekupujete. Ci zara ci hm ci sinsay..rovnako zle
@anonym_autor sklo je stale sklo, ci kupis v sinsay alebo v pepku, plast by mal byt bezpecny vsade, polyester je stale polyester, nech kupis kdekolvek, mne sa paci dizajn a cena v sinsaji, v silikonovej forme by som kolac nikdy nepiekla, nech by bola z hocikade.

v Sinsay nekupujem nic, mna z toho smradu natahuje a kvalita asi ako Pepco. cize katastrofalna. a ja nebudem podporovat predaj takych sr.ciek
Nakupujem v H&M - postelnu bielizen, osusky, mam aj nejake dekoracie.
Zara je fajn, ale dost draha