Sú stoličky z velúrovej látky vhodné do domácnosti?
Máte doma stoličky čalúnené látkou velur? Ste spokojné? Aké sú stoličky na údržbu?

máme a sú pekné také elegantné… je to syntetika tak čistí sa to v pohode (ale sme bez malých detí…)
My mame. Staci ich oretriet handrou a su tip top. Moje deti jedli vzdy slusne nerozhadzovali, nechytali mastnymi rukami takze za mna su super.
@derdia sú odolné aj voči oderu? toho sa bojím aby ta latka nepraskala atď. viem že sa predávajú rôzne poťahy na stoličky ale chcem aby aspoň rok tie stoličky vyzerali pekne nepoškodené
My máme iné ako na foto 4 roky. Zatiaľ super, naše deti sú už väčšie, ale často mame návštevy s malými detmi.zatial som ich čistlai iba čistou vodou. Tepovac máme, ale zatiaľ netrebalo. Máme tmavo nodre
@memma je ta látka silna? nehrozia dierky a iné poškodenie? rozmýšľam že kúpim klasické drevene ale odkedy som tieto videla čalúnené tak sa mi páčia viac tie
Nase maju 26 mesiacov ale su ako nove jedna ale stale 80 eur.
Ahoj 🙂 my máme tieto https://www.stolicky24.sk/jedalenske-stolicky-a... ale ako látku sme si vybrali dream velvet a tá má úpravu, že sa dobre čistí. Keď sa niečo na ňu vyleje len ju obrúskom poutieram a je v pohode

za mna cokolvek, co sa neda vyzliect a oprat, nie je vhodne do domacnosti (s detmi) 🙂