Sušička prádla do spálne
Ahojte, sušička prádla do spálne áno či nie? Máte tak? V kupelke nemám miesto 😬
Ano mam ju v spalni, najlepsie miesto, vsetko teple si poskladam na manzelskej a vyzera to ako vyzehlene.
Nie! Do izieb bybsom ju nedavala! Dost sa z nej prasi! Ked, taknina miestnost, spalna urcite nie.
dobre dievčatá idem teda do toho a ktoru značku odporučíte? cenovo dostupnejšie celkom su beko, je to dobrá značka? stačí mi A++ či pozerať radšej +++? so samočistením či bez? chcem tak do tých 450e.....práčku mám elektrolux
pozeraj typ cerpadla, spotrebu (tu treba napr. pozriet objem pradla), hlucnost a recenzie. Najlepsie otvorit nejaky velky eshop a hodit si to do porovnavaca.
uplne v pohode mozes dat navrh obrus alebo tak nieco
Kludne daj tam kde mas miesto. My ju mame v chodbe lebo inde nemam miesto. Susim leto zima. Nemam balkon.
Ja mám tak od Vianoc, v rohu v spálni. Ale plánujem ju dať do kuchyne, len čakám na dorobenie. Ale v spálni úplná pohoda, skúsim keď tam nikto nespí, už som si aj tam na ňu zvykla...
ked som vyberala susicku nevedela som ci si ju oblubim ci ne, nikdy predtym sme susicku nemali,bala som sa ist do 800eurovej hoci spotrebice vyberam vyssej triedy ale u prvej susicky som nevedela co spravit....nasla som aeg tusim B alebo az C energetickej triedy, co bolo pre mna ze neeee....ale bola velmi lacna, po candy znacke prva najlacnejsia....nechapala som...potom som si precitala clanok o tych energetickych triedach a tam pisali ze realne ten rozdiel pociti iba ten co susi vo velkom, casto a na najvyssom "programe"....ten-ako ja - co zapne susicku 2-3x tyzdenne, ten nema sancu vyrazne usetrit na energiach..a tak aj bolo, kupila som tu lacnu aeg, funkcie ma skoro take ako 800eurova, len teda je B alebo C energ. kategorie, ale ja som si to na uctoch za elektrinu ani len nevsimla....vlastne ako keby mi sla "zadara", neplatim viac ako predtym
Ja mam sušičkou beko, prvá sušička takže moc som nevedela čo hľadať... Mam ale A++ a som s nou úplne spokojná 2r dozadu stala cca 350€ a frčí suši... Nestalo sa mi žeby som z nej vytiahla vlhké prádlo ako som kdesi citala
Najlepšie sú so samočistiacim kondenzátorom (self cleaning condenser), omnoho dlhšie vydrží,aspoň podľa pána,čo nám radil v elektre. Majú to Siemens, Bosch, Miele, LG? myslím. Cena je vyššia 500-600€ najmenej. Zo zásobníka vody vyliať, filter,kde sa zachytáva prach povysávať, mňa nebaví vyťahovať vysávač,kupujem ručný
tak ja mám možnosť porovnať drahšie s lacnejšími a kludne kúp aj najlacnejšiu candy, ak nenatrafíš na vadný kus (čo sa môže stať aj pri 200e aj pri 2000e) tak službu urobí rovnakú 😀
Neviem mne osobne by sušička v spálni prekazala hlavne z estetického hľadiska ale pokiaľ to tebe nevadí nechápem načo riešiš názor iných ludi ved bývaš tam ty a nie xy ľudí z MK....

Absolútne neváhaj, nech ta spálňa neodrádza od susicky. Mam ju tam, zavriem dvere do spálne a ani Netusim ze je zapnutá. Neni na očiach. Ok kebyže mam špeciálnu miestnosť pracovnu tak to by bol ideal. A presne ako spomenuli- je to super ze veci hodím na postel, skladám na komode, nemusím sa tlačiť v kupelni, kopec priestoru mam na prádlo. Pre mna je susicka najlepsia masina na svete a nie kvôli tomu ze rýchlo veci vyschnú alebo ze nemusím mat po byte susiaky roztiahnuté. Mne ide o to ze vidim a viem koľko bordelu ide z čistého pradla, ja si uz neviem predstavit nosiť na sebe veci “iba” vyprate a všetok ten bordel nosiť na tele v obleceni