Svetlá do domácnosti
Ahojte žienky, keďže sme úspešne dokončili náš domček plánujeme ho aj útulne zariadiť a preto hľadám inšpiráciu na svietidlá. Chcem začať obývačkou, je veľká priestranná a som otvorená nápadom 🙂 Kľudne ma inšpirujte aké svietidlá máte vy 🙂
@tanalyn to je inak pravda, tiez nemam rada, ked si vecer pustime telku a vsetko ostatne je zhasnute. tolko musim zmurit, co mi to oci taha, ze vacsinou potom zaspim a nedopozeram. hodi sa nejake take male svetlo k tomu, zase nie aby osvetlilo celu miestnost, to netreba, ale lepsie sa potom pozera.
@tatianna56 tak toto je iná dizajnovka ti poviem. naozaj vkusne, aj decentné by som povedala a hlavne moderné. na prvý pohľad by som ani nepovedala, že to je lampa vôbec. ako silno by to malo svietiť? normálne, že to bude vedieť osvetliť celú miestnosť?
@nuci616 noooo ano, je to take trochu nezvycajne, ale presne to sa mi na tom paci. a by sa to aj hodilo k tomu, ako mame celkovo zariadene doma. len neviem, nemam skusenost, nevidela som ani u nikoho znameho taketo nieco, tak reku skusim sa tu aj na to popytat najskor 🙂 vies co, podla toho, co pisali, tak by to malo tak akurat svietit. zase neosvetli ti to celu obyvacku ako ked zapnes stropne svetla, ale tak k telke alebo ku knihe je to akuratne.
@tatianna56 veď ak sa ti páči, je aj cenovo prijateľná, bude pasovať a všetko vyhovuje, tak objednaj 🙂
@simonkaa27 tak nie som sama, kto to takto má 🙂 Proste ja nemám rada tmu a ešte viacej nemám rada, keď sa mám pri niečom slepiť. Aj keď robím na počítači, tak potrebujem mať malú lampičku zažatú, aby som mala viacej svetla, a to aj počas dňa. Elektrárne by mohli byť na mňa pyšné, že stále vysvecujem :D Ale no a čo, keď mi je to takto lepšie, tak prečo by som to tak nespravila. Inak keď už som pri tom, aj táto lampička bude asi pýtať čoskoro výmenu. Som to mohla naraz s tými veľkými lampami objednať, no nenapadlo mi to vtedy.
@1natasa1 tak pozeram len take, ktore vychadzaju aj cenovo prijatelne. tak som ho objednala dnes akurat, tak som zvedava, kedy pride a ako bude naozaj vyzerat 🙂
@tatianna56 odkial si si objednavala prosim ta tu lampu? ja to stale dokolecka dokola odkladam a nie som nejak schopna nieco vybrat. uz mi aj kolegyna poradila, kde ona kupovala, aj mam nieco pozrete, ale neviem no, stale nie som nejak na sto percent presvedcena.
@zankapetro uz sice davnejsie, ale kamoska mi poradila Eglo ohladne svetiel a odtial sme si nakoniec aj vybrali, ked uz konecne sme sa odhodlali na to, ze ideme nieco objednat. lebo toto je u nas typicke, ze sa pre nieco nadchneme a potom ked uz treba riesit, tak sa nam do toho akosi nechce :D
@tatianna56 to som aj ja zvedavá veru 🙂 Pošli potom aspoň do správy fotku, ak by si nechcela takto verejne náhodou. Lebo tak na tej fotke alebo obrázku alebo čo to je, tak tam vyzerá super tá lampa, tak som zvedavá, ako bude naživo vyzerať. Však už ju máš hádam aj doma, nie? To dodanie zase toľko netrvá.
@zankapetro odtial co aj simonka spomina. ako tak pozeram, tak nie som jedina, kto ma odtial nieco doma. ale tak zase na druhej strane sa necudujem, lebo vyber maju naozaj obrovsky, ze to fakt si musi kazdy vediet vybrat.
@1natasa1 poslala som ti tu fotku, tak mi daj vediet, ci ti to prislo. ak nie, tak poslem este raz, len to este nebola na svojom mieste, ale musela som samozrejme hned vsetko fotit. vies co, dodanie uplne v pohode, to behom par dni vybavene vsetko. len to rozhodovanie niekedy trva najdlhsie z toho vsetkeho.
@tatianna56 tak to tak je proste, že keď je toho viacej na výber a že presne nevieš, čo chceš, tak potom musíš zvážiť všetko a všetko to dokoliečka pozerať a tak. Však to poznáme asi viaceré :D Na mňa vyskočili , keď som niečo pozerala také chutné vianočné hviezdičkové svetielka, tak som sa nechala na ne zlákať.
@tatianna56 tak konecne som sa teda odhodlala objednat, tak som zvedava, kedy pride balik a ako bude vyzerat nazivo. reku si doprajem pod stromcek nieco aj ja konecne 🙂
@zankapetro však to treba, treba aj seba potešiť a niečo si dopriať, nie len ostatným 🙂 A ono je to myslím aj celkom užitočná vec, že sa proste zíde niečo takéto, takže na škodu to isto nebude, že by si mala mať skrz to výčitky alebo čo.
@zankapetro ako rychlo dorazil ten balik? normalne na cas, nemal kurier ziadne meskanie? lebo tento cas ku konca roka je taky, ze to niekedy trva dlhsie ako zvycajne, tak preto mi to tak napadlo.
to som si presne povedala, ze stale len pre inych vymyslam a zhanam a toto potesi mna, vyberam podla mojho vkusu predovsetkym, tak som sa trochu odviazala haha. vycitky isto nemam, lebo super pasuje ta lampa a je proste presne taka, ako som si ju predstavovala podla tych obrazkov a popiskov. takze za mna super kupa 🙂
neviem, kolko to bolo, lebo chodilo viacej balikov, tak sa mi to pletie, ale tak nejake dva tri dni, takze dodanie uplne super.
@zankapetro potešilo ma, keď čítam, že aj niekto iný má s týmto eshopom dobrú skúsenosť. ja som už viackrát kupovala od nich niečo 🙂
@1natasa1 ono vela spravi aj to, ze maju taky vyber. ked nieco proste hladas, tak mas zaruku, ze to tam bude. inde co som pozerala nemali toho tolko. aj ked rozdiel medzi niektorymi svetlami je napriklad len vo farbe. napriklad tie bodove, tych je tiez vela druhov a lisia sa kolkokrat len tym, ze su biele, cierne, o kusok vacsie a tak dalej. ale tak zjavne ludia davaju rozne, ked je z tohto taka ponuka.
@tatianna56 to by si sa čudovala ako dlho dokážu niektorí ľudia vyberať a hľadať úplné banality. Ale teda na druhej strane, ja si tiež na niektoré veci potrpím, ale aby som do úplných detailov niečo riešila, to asi nie. Však také svetlá, to vieš proste na prvý pohľad, či sa ti páčia alebo nepáčia.
@tanalyn moznoze by pomohlo, keby si si isla pozriet aj osobne nieco do predajne. predsa len to inak ukaze nazivo a inak, ked si pozeras na obrazkoch. ale teda co som ja objednavala, tak to bolo totozne aj nazivo. ale tak pri vybere je to take ine si myslim, ked sa nevies rozhodnut.
@1natasa1 som to akurat spominala inde, tak mi napadlo, ze aj tu spomeniem. okrem tohto, co som spominala sme objednavali aj kvety umele napriklad odtialto. to chcem tym povedat, ze aj veci maju nez svetla, take kadejake doplnky do domacnosti 🙂
@zankapetro vidíš, toto ma zaujíma, keď spomínaš tie umelé kvety. Tie ako vyzerajú naživo? Lebo tak podľa obrázka sa v tomto nejak riadiť asi vyslovene nedá, to až naživo potom vidíš, ako veľmi sa podobajú živým.
@nuci616 ved to ano, zase kazdy podla vkusu vybera. ale vela napriklad spravi aj to, ze v akej je farbe to svetlo. lebo tak v jednej ta nemusi oslovit a v inej by si ho uz vzala. to je fajn si tiez skontrolovat, ci sa da vyberat aj farba.
@tatianna56 aha no hej, to mi nenapadlo, že vlastne takto sa to tiež dá. Ja som pozerala len vyslovene to, čo bolo v predajni alebo na eshope. Mi nenapadlo si nejak farbu ešte preklikávať. To si ale dobrú poznámku teraz dala musím povedať ;)
@simonkaa27 toto vôbec akože nie je zlý nápad. Na nete mám pozreté už asi všetko. Budem musieť mužíka doma nahovoriť, že by sme si mali spraviť výlet a vybaviť toho viacej naraz :D
@nuci616 vidis to, podla mna normalna vec taketo nieco. ja som si uz na to navykla, ze nehladam vyslovene len, ze podla farby, aj ked da sa aj toto do filtra navolit. radsej si vsetko pozriem, aj lepsi prehlad potom mam a natrafim aj na nieco, co by som inak nie 🙂
@tanalyn noooo to kludne, podla mna nebudes lutovat. ako ty isto nie si myslim a mozno aj on to oceni :D viem, ze chlapi zvacsa nie su na taketo behacky po obchodoch, ale tak moj si uz navykol a nema pripomienky :D
@simonkaa27 vieš čo, u nás je to dosť podobne. Už sme si tak nejak navykli, že keď sa ide niečo kupovať, tak to riešime zakaždým spolu. Je to tak lepšie, lebo rovno si povieme, kto má akú predstavu, ukážeme, pozrieme a bonus k tomu je spoločne strávený čas. Win Win. A zvlášť, keď sa podarí rovno aj niečo kúpiť 😂

ale stale nie, aj ked nieco najdem, tak potom ked uz dlhsie nad tym rozmyslam, tak v kazdom tom svietidle som nasla potom nejake nevyhody, tak ja uz neviem, kde by som mala pozriet. kolegyna mi poradila este nejaku firmu, tak este to chcem pozriet. takze ak mate nejake tipy na predajne alebo eshopy, tak normalne mi napiste, ze tu a tu si to pozri :D