icon

Svetlá do domácnosti

1natasa1
1. feb 2022

Ahojte žienky, keďže sme úspešne dokončili náš domček plánujeme ho aj útulne zariadiť a preto hľadám inšpiráciu na svietidlá. Chcem začať obývačkou, je veľká priestranná a som otvorená nápadom 🙂 Kľudne ma inšpirujte aké svietidlá máte vy 🙂

Strana
z4
zankapetro
25. apr 2023

@1natasa1 praveze by som povedala, ze nazivo to vyzera dost podobne ako na obrazku. nemam co akoze vytknut. kludne aj dalsi raz by som objednala. zatial sice neplanujem, ale ked budem, tak rovno odtialto, nebudem ani hladat nejaky eshop.

simonkaa27
3. máj 2023

@nuci616 o to predsa vo vacsine pripadov asi ide by som povedala :D vsak vyber je tak ozaj dobry, ono sa da, aj ked mas styl kadejaky, tak sa nieco najde si myslim.

1natasa1
autor
4. máj 2023

Baby ja som slepá alebo čo, ale minule som sa tu bavila o umelých kvetoch. Potrebovala by som najlepšie odkaz na ne. Viem, že je to divné, že v takejto téme, ale dám ruku do ohňa za to, že to bolo tu :D

nuci616
11. máj 2023

@1natasa1 to som aj ja takáto, raz niečo čítam a druhý raz prisahám, že to zmizne :D Toto by malo byť asi to čo myslíš https://www.eglo.sk/kategoria-produktu/eglo-liv... Dala som tam rovno aj filter len na kvety, ale neviem, či ti to tak aj ukáže, však naboku si vieš potom navoliť.

tatianna56
15. jún 2023

@nuci616 inak bola aj akcia na vankuse napriklad 50 percent, neviem ci to este plati aj teraz. objednala som a dalej som to uz nesledovala. ale tak je najmenej sa prekliknut a pozriet to 🙂

simonkaa27
10. júl 2023

boze par dni som mimo a tu sa deju veci. obedna prestavka je moj oblubeny cas na to,a by som sa povenovala takemuto nicnerobeniu, tak idem popri obede aspon prelustrovat, ci tam najdem nieco, co by som potrebovala aj ja. teda takto "potrebovala" 😀

1natasa1
autor
19. júl 2023

@nuci616 Joj super, si mi pomohla, mám už aj objednané, aj doma sú. Musím povedať, že vyzerajú dobre, ako jasné, že vidno, že sú umelé, ale nie je to také do očí bijúce, ani to nie je tak úplne na prvý pohľad poznať, takže úplne také niečo, ako som si predstavovala.

nuci616
26. júl 2023

@tatianna56 Akožeeee priznávam, že som to prehliadla a možno aj dobre mi tak, lebo to už neviem, ako by som si doma obhájila ďalší nákup nejakých doplnkov 😂
@1natasa1 Rado sa stalo, ale tak v podstate náhoda, že som si to pamätala, lebo väčšinou som tiež ako akváriová rybička, že tiež hneď všetko zabudnem. Tak som rada, že si utrafila tým nákupom ❤

tanalyn
27. júl 2023

@1natasa1 Čo sa týka ceny, tak to ako vychádzalo? Akože cenu si viem pozrieť aj sama. Ale myslím tak, že s porovnaním s inými obchodmi.

tatianna56
3. aug 2023

@tanalyn ak je to tak ako pri svetlach a inych doplnkoch, ktore maju v ponuke, tak si myslim, ze tie kvety by mohli posobit dost realisticky. isto to bude rozdiel, nez ked kupis nejake len tak v pepcu alebo kde 😀

zankapetro
16. aug 2023

@tanalyn inak mne sa vidi, ze aj teraz je zase nejaky vypredaj. len treba pozriet, ze na co presne sa vztahuje, ale ak som to dobre zaregistrovala, tak do 70% by to malo byt.

simonkaa27
24. aug 2023

@zankapetro na co vsetko sa to vztahuje? ci uplne na vsetko? lebo videla som, ze aj nabytok uz predavaju. akoze stolicky, stoly, skrinky a neviem co kadeco este. to uz tak, ze aj pomaly celu domacnost zariadis. este aby nejake sedacky zaradili do ponuky a bude to kompletne.

1natasa1
autor
5. sep 2023

@tanalyn Vieš čo, povedala by som, že asi tak porovnateľne. Nie je to ani výrazne lacnejšie ani výrazne drahšie. Preto treba podľa iných kritérií aj vyberať a rozhodovať sa. Aj kvalita, to celkové prevedenie. Ak objednávaš z eshopu, tak aj dodanie trebárs a tak ďalej. Však isto to poznáš, isto si už niečo objednávala.

nuci616
12. sep 2023

@tatianna56 tak to mas rozdiel pri vsetkom si myslim. aj oblecenie aj doplnky, svetla, hocico. ja nehovorim, ze tam maju zle veci, vsak v pohode, ale ked porovname kvalitu, tak si myslim, ze obide lepsie to eglo, co som spominala aj predtym.

tanalyn
22. sep 2023

Dievčatá ďakujem za taký ohlas. Tak objednávala som už z netu, to je jasné, asi nepoznám nikoho, kto by takto ešte nenakupoval. Ale tak keď je to niečo nové, tak lepšie sa informovať dopredu.

tatianna56
3. okt 2023

@nuci616 tak to akoze rozhodne, to nepovedala, ze nie. ani by som si to nedovolila povedat. lebo to uz len to, ked vidis niekde lampu za 5 eur, tak aka to bude asi kvalita. byva to proste tak, ze cena zodpoveda kvalite, aspon teda vo vacsine pripadov.

zankapetro
11. okt 2023

@simonkaa27 no moja, neviem, ci je to este stale aktualne, treba proste pozriet. ak nieco planujes kupovat, tak sa to fakt oplati.

simonkaa27
17. okt 2023

@zankapetro haha no my kym sa nejak zase spojime a prehodime nejake slovo, tak to vie ubehnut cas. niekedy nonstop a niekedy takto. vsak nevadi. ale myslim si, ze aj teraz zase nabehnu nejake akcie. to si toto obdobie pomaly predvianocne pyta 🙂

1natasa1
autor
19. okt 2023

@simonkaa27 Taaaak ja mám predbežne v košíku už aj nejaké vianočné veci. Len teda nechávam si to akože prejsť ešte hlavou, že čo z toho objednám, lebo budem to musieť nejak zredukovať, ak sa nechcem rozvádzať 😀

nuci616
20. okt 2023

@tatianna56 ved jasne, boli casy, ked aj take lampy mi boli dobre. ale tak to bolo niekedy davno, ked som bola len v zaciatkoch, ze som sa osamostatnila a tak dalej. teraz uz ked mame aj vlastne byvanie, zariadujeme, fungujeme ako rodina, tak je to ine. to uz aj chcem jednak, aby to vyzeralo, ale aby sme mali doma aj kvalitne veci.

tanalyn
7. nov 2023

@1natasa1 No ja myslím, že už kľudne môžeš aj objednať. Však ešte pár dní, kým ti balík príde, keď zarátaš. A prečo by si sa nemohla vytešovať skorej 🙂 Len už je taká normálna vianočná ponuka, či ešte aj niečo pribudne, nevieš?

zankapetro
10. nov 2023

@simonkaa27 vies co, ani nie ze predvianocne, ale teraz skor este black friday. maju take, ze kazdy piatok nejaka akcia na nakup 🙂

tatianna56
13. nov 2023

@nuci616 pozri aky ulovok sa mne vcera podaril a to som bola uplne v inom obchode, som ani nevedela, ze aj takto inde najdem od tejto znacky produkty. a akcia aka fajn, mozno nejaky minulorocny model alebo co, ale to mne absolutne neprekaza 🙂

Strana
z4