icon

Tabletky Denkmit do umývačky riadu

skoco
29. máj 2018

ahojte
pouzivate niektora tieto tablety?

https://www.mojadm.sk/denkmit-nature-tablety-do...

chcela som kupit ale citam ze nepouzivat na kratke programy a ja pouzivam len 30min program. iny mi zatial nebolo treba. tak som zmatena. mate niektora skusenost? a pridavate este lestidlo alebo nieco? nepisu ze je all in one a zaroven ze nekombinovat s inymi prostriedkami
dakujem

Strana
z2
bodkolienka81
1. jún 2018

@skoco za mna najlepsie, hlavne su neparfemovane, takze konecne nemame ''vonavy'' riad. Umyju dobre, rozpustia sa, zvysky nezostavaju. Ale vzdy umyvam na 2+hod program.. Lestidlo nedavam, len sol..

dzulik_
2. jún 2018

@skoco
@luliu
idem to vyskúšať, dúfam, že nič nepokazím 😀 na vyčistenie kanvice používam ocot pravidelne, tak snáď pomôže aj teraz pri práčke 😉

luliu
2. jún 2018

@dzulik_ ocot je 8%roztok a ešte ho zriedi voda z práčky, nemá čo pokaziť 😉

leushkka
Autor odpoveď zmazal
skoco
autor
3. jún 2018

@dzulik_ na kanvicu - nemal by vriet v kanvici lebo ma vyssi bod varu tak sa ti moze odpalit kanvica. tak len za studena nechat postat. alebo zriedit s vodou a tak dat vriet

skoco
autor
3. jún 2018

@skoco no tak uz s nimi umyvam na 30 min a v pohode. rozpustili sa. riad umyty. takze fajn

dzulik_
5. jún 2018

@skoco tak práčku trochu vyčistilo, ale čakala som lepší výsledok.. ale do kanvice dávam normálne prevariť ocot a zatial sa nuč nestalo, nezvyknem riediť vodou

bianka532
6. júl 2018

@luliu aj ja tak cistim lebo ju mam spinavu od motoroveho oleja.. ja dam ocot + 2 kvapky citronoveho oleja z dottery

bianka532
6. júl 2018

@dzulik_ na kanvicu je najlepsia kyselina citronova

saxana000
6. júl 2018

@sweetdreams Ano aj za mna su tieto najlepsie naposledy som bola lakoma a chcela som usetrit kupila som finish lebo bol za super cenu velke balenie ale cista katastrofa. Naschval pustam tusim kazdy den umyvacku len nech sa cim skor minu a kupim zase Jar. Pribory flakate pohare jeden otras na tanieroch zvysky vsade kvapky zaschnute. Brrrr nikdy viac. Som sa poucila.

katpizur
6. júl 2018

@bianka532 jo jo! Tu aj ja davam, to mi mamina odporucila 🙂

jaja0405
1. mar 2023

@verronica ktoré presne prosim foti

Strana
z2