Je biela pena v umývačke riadu úplne naspodku bežná?

kendra
15. aug 2012

Chcem sa spýtať, že či je pena po skončení programu naspodku umývačky riadu bežným javom. Skôr som si také veci nevšímala, pretože som jdávala umývať na noc a ráno to tam nebolo, všimla som si to až vtedy, keď som otvorila umývačku ihneď po skončení umývania, keď ešte bolo všetko horúce. Tá pena tam akokeby pomaly ustupovala, keď som prišla neskôr, nebolo tam nič...Stretli ste sa s tým? Používam tablety Denk Mit z DM + leštidlo a soľ tej iste značky.Vďaka.

habibi78
15. aug 2012

@kendra ja niekedy vyberiem riady z umyvacky hned po umyti este horuce, ked nutne potrebujem...uz sa mi aj stalo ze som omylom otvorila pocas umyvania...ale nie, nic take som si nevsimla...cim netvrdim, ze to nie je normalne, zalezi urcite aj od prostriedku ktory pouzivas...ak su riady dobre umyte, su leskle, necitis na nich prostriedok...tak je to asi ok 🙂

sympa1
15. aug 2012

nikdy som penu v myčke nevidela, tiez otvaram hned po ukonceni. davame aj somat, aj W5 z Lidlu...

evka4
15. aug 2012

ked som davala do umyvacky tablety z DM, tak na spodu byvala tiez po umyvani pena. pena sice casom zmizne, ale nakolko neverim, ze na riadoch z nej nic neostane, zacali sme pouzivat ine tablety, ktore toto nerobia...

radka24
16. aug 2012

Ked som pouzivala tekuty Somat tak sa mi to stavalo. Dokonca sme mali aj pohare mastne aj napriek tomu, ze mame kvalitnu umyvacku a riad umyvam na programe s dlhsim oplachovanim. Ja som s pripravkom z Dm spokojna celkom. skus vyskusat nieco ine, ale dvojite oplachovanie.

mimkao
16. aug 2012

Používam tablety Somat a penu mám stále keď otvorím myčku hneď po umytí. Ale nikdy som to neriešila. Myslím si, že je to normálne.