icon

Tipy na najlepší elektrický strúhač zeleniny

wiwi28
20. máj 2025

Ahojte,

blížia si moje narodeniny, tak som si vymyslela taký praktický darček: Zišiel by sa mi nejaký elektrický krájač/ strúhač zeleniny.
Predstavujem si, že by vedel nastrúhať koreňovú zeleninu na julien pásiky, zemiaky na kolieska, cukiny (baklažán) nastrúhať na placky. Jednoducho taký praktický pomocník Máte doma nejakého podobného pomocníka s ktorým ste naozaj spokojný a robí svoju službu výborne? Dajte typ a odporúčania, Kľudne aj na to čo nekupovať.
Ďakujem

viestta
20. máj 2025

Tie co nemaju povod na Slovensku a v Cesku nemaju struhac na zemiaky na placky a halusky. ETA ma celkom slusny a ma aj taky struhac aj s mlyncekom na maso. Treba pozerat aj na prikon motora.

sweet20
20. máj 2025

Ja mam bosh za 140 na alze... seria 2 ak sa nemylim a je v tom uplne vsetko... neviem si ho vynachvalit... taky zlaty, malicky , vykonny 😀

stankadu
20. máj 2025

Co určite nekupovať je z Lidla. Uz lutujem 🫣 ako na rožky a orechy stačil ale zemiaky a cibulu nezvládol a zlomil sa. Ja by som už pozerala aby mal širšie hrdlo a aby bol kovový. A aby mal gombík (tlačidlo) na spustenie. Na tomto som musela v kuse držať tlačidlo aby išiel a tak som mala iba 1 ruku volnu. Radšej investovať. Toť moja skúsenosť.