icon

Tipy na najlepší zapaľovač ku krbu

aalt
19. nov 2025

Poradte prosim dobry zapalovac. Primarne ku krbu, takze aby dokazal zapalit tie drevene podpalovace a bol aspon trochu predlzeny, idealne aj ohybny, ale to by som prezil.
Mal som taky "obycajny" plynovy a jedoval ma od zaciatku, horel vacsinou ako za dusicky, teraz sa uz porucal uplne, prestal davat iskru. Ani nedaval nejaky extra plamen, napr. prskavky na novy rok bol s nim "nadlho". Pozeral som tie plazmove. Podpali to tie krbove podpalovace? Oplati sa to? Ci opat radsej kupim za 2 eura na par rokov nejaky lacny plynovy ...
Dakujem.

nyusika
19. nov 2025

normalne plamenomet

anonym_cddd2e
19. nov 2025

@aalt hocaka zapalka... ked chces viac sexy, tak tie dlhe zapalky... ale tie podpalovace do krbu sme zapalovali obyc zapalkami. Ved tie podpalovace (ci uz tie hoblinkove co su napustene nejakou miazgou alebo pepo)... to hori ako sproste 🙂

maddie1711
19. nov 2025

Inak bol pre mňa dlllhy boj kúpiť poriadny zapaľovač čo niečo vydrží. Vyskúšala som asi všetky možné a teraz kupujem už len v tento v obi

aalt
autor
19. nov 2025
@maddie1711

Inak bol pre mňa dlllhy boj kúpiť poriadny zapaľovač čo niečo vydrží. Vyskúšala som asi všetky možné a teraz kupujem už len v tento v obi

@maddie1711 no presne tento som mal ... ako vydrzal par rokov, ale spokojny som uplne nebol.
Sak hej, teraz pouzivam zapalky, ale zapalovac je praktickejsi. Aj na sviecky, na cintorin, tie prskavky ... proste univerzal doma na vsetko.

anonym_339bc1
19. nov 2025

A ja som si prečítala .. čo za haluz...tipy pre najlepší spaľovac tuku...že to chceeeem 😀

katica06
Autor odpoveď zmazal
katica06
19. nov 2025

.

maddie1711
19. nov 2025
@aalt

@maddie1711 no presne tento som mal ... ako vydrzal par rokov, ale spokojny som uplne nebol.
Sak hej, teraz pouzivam zapalky, ale zapalovac je praktickejsi. Aj na sviecky, na cintorin, tie prskavky ... proste univerzal doma na vsetko.

@aalt nie je to uplna topka ale je naj z toho čo som vyskúšala a to kúrime v krbe už asi 15r čiže som sa ich už naskúšala 🤣🤣🤣🤣.

aalt
autor
20. nov 2025
@maddie1711

@aalt nie je to uplna topka ale je naj z toho čo som vyskúšala a to kúrime v krbe už asi 15r čiže som sa ich už naskúšala 🤣🤣🤣🤣.

@maddie1711 ked som ho kupil, tak fungoval celkom k spokojnosti, ale po par mesiacoch na nom postupne klesol plamen. Aj ked bol ma "maxime" tak bol len taky "podpriemerny". Takto som ho potom mal zopar rokov a teraz na jesen prestal davat iskru. Teda iskril, ale strasne slabo a plyn uz nezapalil. Skusal som ho rozobrat, ale bol tam odtrhnuty ten drotik na iskru, takze skoncil v kosi.

Nemate niekto nejaky ten plazmovy?

Ako podpalovac pouzivam tie odlamovacie lisovane niecim napustene.