Umelý trávnik na balkón
Dobrý večer. V jednom reťazci Acti.. je akurát v akcii umelý trávnik za dobrú cenu,tuším 100x250cm. Máte s tým niekto skúsenosť na balkón,je to dobré,či škoda peňazí? Vydrží to tam aspoň jeden rok? Balkón je nadstrešený,no ale sem tam sa stane že tam naprší. Zospodu je to nejaké plastové,nebude to pod tým plesnivieť?
Ja mám na balkóne už tretí rok a je v pohode. A to neni ani zastrešený.
Máme ale s dlhším "vlasom". Chystám sa to vyhodiť. Všetko sa v tom drží.
@araavdva
Ďakujem za odpoveď. Aj viete aký tam máte?
daj si pod to palety alebo neake navysenie kadial bude odtekat voda a nebude sa tam ani chrobac drzat ... raz za cas povysavas a mas klud ...
radšej na balkón nejakú kvalitnú dlažbu. Ale toto isto nie. Ale to je môj názor.
@btus
No veď dlažba tam je,len cez zimu na nej oziaba a cez leto je zas taká horúca že sa nedá po nej prejsť.
cez zimu v papučiach a na leto potom radšej dať len takú tú skaldacu dlažbu drevenú. ( nicečo takéto: https://jysk.sk/zahrada/zahradne-doplnky/zahrad...)
Alebo tiež v papučiach. Tá zelená umelá tráva je hrozná. To potom možnoradšej už koberček. Ale ako píšem, je to môj názor. 🙂
Horúca dokáže byt aj umelá tráva. A niektorá teda pekelne, ak na ňu svieti.
Kvôli havedi by som si to nedala .keď si predstavím že po tom stúpam až sa mi jezia chlpy 😂
Ja by som zvážila prírodný kameň, napr. niečo ako je travertín. Kameň je odolný voči mrazu, neprehrieva sa na slnku, teda nepáli na nohy ako keramická dlažba a ešte je aj veľmi pekný. My máme na terase niektorý z týchto www.kamenskalica.sk/travertin , už neviem presný názov, ale ten s francúzskym vzorom.

Ja som nad tým rozmýšľala, ale keď vidím tú chrobač čo sa snaží schovať mi na balkóne, tak by som bola z toho nervózna čo tam pod tým je..