icon

Umiestnenie brány na pozemku

kikuss88
2. mar 2022

Ahojte žienky,
na koňovi som chvíľu, ale za tú chvíľu som si stihla všimnúť, že ste tu mnohé veľmi kreatívne a máte skúsenosti aj so stavaním domu. 🙂 Chcela by som vás poprosiť o radu/pomoc, ako by ste vyriešili vstupnú bránu a parkovanie? Prístupová cesta je hore, ako sú tie šípky (šírka 6m). Rozmýšľali sme bránu umiestniť ako je ten 3m výsek, ale to by bola brána veľmi malá. Plus ako vyriešiť parkovanie dvoch áut, ale tak aby nemusela byť polka pozemku vydláždená zámkovou dlažbou. Ďakujem vám za všetky rady, veľmi pomôžu. 🙂

Umiestnenie brány na pozemku
Strana
z2
kikuss88
autor
4. mar 2022

@andreatytler tých 4 metre na auto nie je veľa, bolo by tam ozaj na tesno a ako píše @zalka ak by sme neskôr kúpili auto, ktoré by bolo dlhšie, tak už by bol problém. Garáž momentálne nie je, ale máme v pláne dodatočne kúpiť/postaviť ku koncu pozemku, rovno oproti tomu ako sme prvotne plánovali bránu na tie 3 metre, tak tam na konci pozemku, ku garáži by šli iba nejaké zatrávňovačky, poprípade inak spevnený povrch. Preto sme aj rozmýšľali, že dať to parkovacie miesto na autá tak, aby sa potom aspoň jedno dostalo do garáže.

andreatytler
4. mar 2022

@zalka To mas pravdu... nejak som to zle odhadla tu velkost auta.

andreatytler
4. mar 2022

@kikuss88 Tak urcite by som planovala parkovaciu plochu a aj branu pre auta tam kde bude neskor garaz.

Strana
z2