Umiestnenie robotického vysávača
Prosím vás o skúsenosti. V navode k robotické u vysávač sa pise umiestnenie základné a to konkrétne ze ma mat po bokoch voľný priestor pol metra z každej strany a z pred meter a pol. Chcem ho umiestniť do chodbicky, kde toľko miesta nieje. Bude to problém? Aká je vaša skúsenosť, kde ho mate?
@reno111126 skôr ide o to, že ked sa vysunie tak ide dopredu
Mam ho na wc. Obcas mu to trochu vadi, lebo nie vzdy "parkuje" rovno a chce si nachadzat sikmo, na co z tej jednej strany nema priestor. Ale vzdy tam nejak trafi. Je vlastne v kute a po zaparkovani ma este vedla tak 5cm. A z druhej strany ma zavesene wc. Ved daj a uvidis. Mozno zalezi aj od modelu. Mame Xiaomi. Akurat niekedy po starte si overuje kde je a obcas sa preto vyjde pozriet z wc aj von. Ale nie vzdy. Vacsinou mu staci pokrutit sa na tom wc.
@reno111126 Ten moj má malý priestor na manévrovanie,a tak sa mu stáva,ze jeho napojenie sa na základňu je podobné ako parkovanie neskúseného šoféra 😀... ale nakoniec to dá
Potrebuje dost miesta najmä spredu.
Boky absolutne neries
ešte jedna otazocka. Sme domácnosť s veľa dlhými vlasmi. Nieje je problém dlhé vlas, na kobercoch. Nezaostávajú sa do kief robota?
No ano, namotaju sa na tu jeho rotacnu kefu. Nas ma jednoduchu udrzbu, kefu vyberiem a vlasy vystrihnem noznicami. Ziadna babracka, jeden strih a cely chumac ide do kosa. Robim to po kazdom vysavani. To inac nechapem kde ich tolko nazbiera ... ale mam tri dlhovlase baby ...
No ano, namotaju sa na tu jeho rotacnu kefu. Nas ma jednoduchu udrzbu, kefu vyberiem a vlasy vystrihnem noznicami. Ziadna babracka, jeden strih a cely chumac ide do kosa. Robim to po kazdom vysavani. To inac nechapem kde ich tolko nazbiera ... ale mam tri dlhovlase baby ...
@aalt vlasy sú vždy všade po zemi aj keď ich nevidno. Ak máš tri baby, tak niet o čom 🙂
U nás sme zatiaľ len dve s dlhými vlasmi a vo vysávacu je ich stále kopa
ešte jedna otazocka. Sme domácnosť s veľa dlhými vlasmi. Nieje je problém dlhé vlas, na kobercoch. Nezaostávajú sa do kief robota?
@reno111126 Namotaju sa, ale pomerne jednoducho sa dajú odstrániť.Z mojho pohľadu o i.je hlavný prínos robotického vysávača práve to,ze jeho pomocou vieme odstrániť vlasy, chlpy, omrviny denne...

@reno111126 nie, nie je ziaden problém