icon

Umývačka 45 cm

martinam1986
11. nov 2021

Otazka mimo deti
poradte umyvacku velkosti 45cm

simsalabim
11. nov 2021

@martinam1986 Bosch.

viestta
Odpoveď bola odstránená
brigit8
11. nov 2021

@martinam1986 Bosch mám uz 9rokov, umýva denne, nemenila by som

kiwi3
11. nov 2021

mam z ikei a zatial som spokojna, ale kto im to vyraba, neviem

ddd333
11. nov 2021

@martinam1986 beko / mora

euka210
11. nov 2021

@martinam1986 Bosh....45cm je inak tak pre 2ludi

kacena4
12. nov 2021

ny mame tuto je chlp drahsia ale setri na suseni a otvori sa sama co je uzasne. vecer nalozim a nemusim otvarat. i ak je nas 5 ludi a uplne staci

kengurica
12. nov 2021

@martinam1986 tiež mám 45cm Bosch.
A sme 4 čl.rodina, a úplne nám stačí. Staviame dom, a znova planujeme 45cm do kuchyne

zuzuliennka1
12. nov 2021

@kiwi3 ikea ma myslim whirlpool znacku

l_maria
12. nov 2021
kengurica
12. nov 2021

@martinam1986 ja som mala okrem šírky kritériá: zásuvku na príbory, premietanie zostatkového času na podlahu, automatické otváranie po doumývaní, nízka hlučnosť a spotreba... A Boschka to splnila. Predtým sme mali Electrolux asi 8 rokov a tiež bola OK, ale tieto veci nemala ( okrem premietania času)

simca06022011
12. nov 2021

45ka boschka, mala som ju aj nevstavanu doma asi 5rokov, ziadne extra vymozenosti som nepotrebovala, cena bola okolo 500EUR vtedy. Velka spokojnost, fici do dnes (ale 5r je uz ako firemny umyvac). Mne teda v nej nechybal suflik na pribory. V 60tke ho uz mam, ale treba ratat s tym, ze vrchny suflik ma tym padom nizsi a to mne teda na niektore pohare prekaza, kedze dole ich nerada davam (mam rozostavenu umyvacku tak, ze dole mam polovicu taniere a polovicu velke veci).
Ale ja osobne, ak sa doma vari, odporucam 60tku kazdemu komu sa zmesti, staci si vedla seba postavit par hrnov, panvicu, taniere... a odmerat a je to jasne ;) 45ka je proste malo, u nas isla aj 2x cez den a vecer som kolkokrat musela pustat tretíkrát. Dobre tablety, nie su ziadna lacna sranda, plus voda 2-3x. Teraz natlacim umyvacku, zapnem raz za den, niekedy 1,5dna a mam pokoj... Mam Siemens 60tku so susenim zeolith a nemusim umyvacku vobec otvarat po suseni (siemens by som uz nekupila, je to to iste ako bosch len drahsie a neskutocne otrasny servis maju -teda u nas urcite), kludne ju necham tak aj do rana a rano vylozim, Boschku som tiez neriesila, ze hned otvorit... cize ani funkcia otvarania mi vobec nechyba k zivotu. Jedine co ja riesim pri kupe je znacka/spotreba/hlucnost a kombinacia pomer kvalita/cena a recenzie, ostatne potom beriem ako parametre podla ktorych vyberiem vytaza = kto ma toho najviac:DD

zuzuliennka1
12. nov 2021

@simca06022011 a neda sa ti vrchny suflik pomocou pacok naboku znizit? 🙂 maju to vsetky umyvacky, ja som to na tej svojej nasla az po 4mesiacoch pouzivania 😂

simsalabim
12. nov 2021

@simca06022011 urcite je do rodiny 60cm lepsie riesenie, ak sa da. My sme zacinali pred 20 rokmi 45cm, ked sme este boli iba traja - to uplne stacilo. A potom - kvoli nabytku - sme kupili uz tretiu 45cm. Urcite by som kupila vacsiu, ak by som nemusela brat do uvahy nabytok... ked sme doma vsetci piati a cely den (online a home office), isla niekedy aj 3x za den 😇 Ale do buducna uz budeme kupovat iba 45cm, dve deti uz dospele, urcite sa po skole zacnu stale viac osamostatnovat a 60cm by nam uz zas bola velka.

ibrunova
12. nov 2021

Nemáš miesto na 60? tá je určite lepšia.

anjelik9993
12. nov 2021

ja mam 45 cm Beko a som spokojná..

25daniela
12. nov 2021

Jedine bosh..

simca06022011
12. nov 2021

@zuzuliennka1 da a myslis, ze sa mi s tym chce zabavat, lebo zase tak lahko to nejde :D rovnako ak stredny sa da zvysovat znizovat... inak mne sa zda, ze ja to mam na najvyssom.. a aj tak sa tam nezmestia napr. vinove pohare vobec

simca06022011
12. nov 2021

@simsalabim no my sme traja a ja teda 45ku som mala plnu v kuse. VEd staci navarit, dat obed a je s ranajkami je uplne plna umyvacka a este hrniec kolkokrat rucne umyvam🙂 Ale tak jasne, ze je to zvyku a kazda domacnost to ma inak. Hocijaka umyvacka je lepsia ako nic :D Moja mama ma napr. uplne malicku umyvacku, a su doma 3, niekedy 4. Otec ma zase 60tku a je sam (predtym mal tu malu umyvacku vo velkosti vacsej mikrovlnky :D )

zuzuliennka1
12. nov 2021

@simca06022011 no mne to ide bez problemov 😁 prvy a druhykrat to trochu trvalo, nez sa to “rozkyvalo” a teraz to uz ide uplne hladko a vyuzivam to dost casto teda 😁 vinove pohare umyjem v pohode

vulka
12. nov 2021

@kacena4 Môžem sa opýtať, lebo z fotky mi to nieje celkom jasné. Je vstavaná?

simsalabim
12. nov 2021

@simca06022011 urcite zavisi aj zvyklosti rodiny a toho, ci do prace chodis, alebo nie. A aj od toho, co jete. Ak si na ranajky das musli s mliekom alebo jogurt, toho riadu vela nie je. A obed v praci a skolke a potom vecera ak sa nevari (salat alebo pecivo), tak tiez. Spominam si, ze niekedy sme ju zapinali iba raz az dva dni. Ale tie casy su uz davno prec 😂

kacena4
12. nov 2021

@vulka nie

lusyc
12. nov 2021

Len nie Amicu.

vulka
12. nov 2021

@kacena4 Vďaka za odpoveď.

saxana000
12. nov 2021

Podedili sme s bytom whirpoolki. Neviem kolko ju mali majitelia pred nami no nam sluzi uz 6 rokov bez problemov..sme 2 dospeli a mala 5r.a ide denne niekedy aj 2x.velku by sme tam nijako nedostali..ale som stastna jak blcha ze ju mam a riady neumyvam v rukach.(iba 2 velke plechy co sa mi do nej nezmestia ale to prezijem)

ma77
13. nov 2021

@lusyc prečo nie Amiku?

lusyc
13. nov 2021

@ma77 mám 45 cm amicu, uz si nepamätám presné číslo vyrobku, tri roky. A nie som spokojná. Tablety často ostanú v zásobníku len trochu obmyté. A riad aj keď sa tableta, prášok rozpustia, nebýva čistý. Hrnce sa ani nepokúšam umývať, keďže aj taniere a príbory doumývavam v drese. A to som vyberala podľa d testu.

lenkakravcova
13. nov 2021

@martinam1986
My máme 45cm Indesit. Mame ju zatiaľ iba rok. Zatiaľ bez problémov. Plním ju 1-2x denne, pri dvoch deťoch.