Umývačka riadu Beko - automatické otváranie dvierok
Ahojte, prvýkrát mám umývačku BEKO BDIN38650C. Čítala som návod už veľakrát a akosi tam neviem nastaviť automatické otváranie dvierok. Až by niekto vedel poradiť budem vďačná. A zároveň ma potešia nejaké praktické tipy ako ju najlepšie používať. Skutočne som v tom nováčik takže pre niekoho banalita a pre mňa to môže byť také know how 😀 ďakujem moc

My máme AEG s automatickým otváraním dvierok a za mňa super inú by som už nechcela. Na som sme kúpili Lord tiež s automatickým otváraním dvierok
Máme AEG s automatickym otvaraním, ale vypli sme na radu stolára tú to funkciu 🙂
Mám myčku Beko 7 rokov, pri pravidelnej údržbe bez problémov, za mňa dobrá voľba. Funkciu automatického otvárania nemám , tým neporadím.
@raszuz môžem sa spýtať prečo vám ju kázal vypnúť?
@matullienka kvôli pracovnej doske, je na ňu od výrobcu síce kvázi chránič, ale ... v podstate sa horúci vzduch/para skoncentruje na jedno miesto a jedným malým otvorom stále na jedno miesto, že to už je lepšie ju otvoriť celú, aby to išlo do priestoru ... ja otvarám a vykladám, až keď zhasne červené na podlahe, zelené svieti chvíľu a melódiu, nie vždy počujem 🙂
my máme umývačku Whirlpool a automatické otváranie dvierok máme len na niektorých programoch. Neotvorí sa sama vždy. Nemáte to aj vy tak? Že sa to nedá nastaviť.
A si si ista ze ma tuto funkciu? Ja mam uz druhu Beko umyvacku a ani jedna to nema...a ani by som to nechcela...mali sme mesiac aj inu, rychlo som ju predala, lebo Beko je topka pre mna...a tam to otvaranie bolo a katastrofa, cela kuchyna zaparena...hned sme to vypli...
my mame elektrolux s automatickym otvaranim uz asi 7r. za mna uzasna vec. ziadny problem. nastavis program umyvania. my dávame eco, a po doumyvani, t.j. cca v polovici cyklu sa otvoria vratka a susi sa programom dalej. vtedy sa nedaju zavriet. po cca hodke vyberiem riad. super v noci kedy sa umyva a susi same
Tiež nemáme otváranie dvierok a som rada. Keď ju pootvorím, tak para sa zrážala na pracovnej doske a časom by začala pučať. Nechávame zatvorenú kým nevychladne riad a potom otvoríme a vyberáme
Aj ja mam whirpool a automatické otváranie majú len niektoré programy. Tiež to nepoužívam, vadí mi kuchyňa plná pary, steká mi po okne, stene...
@rachel36a no gratulujem, asi ste natrafili na jeden z mála podarenych kusov. Mali sme beko, bola to čistá katastrofa. Najlepšie bolo, že sme ju kupovali naraz s mamou a vždy sa nám aj rovnaké veci na nej v rovnakom čase pokazili. Suseda má tiež beko, taktiež už 2x opravovanu, čaká kedy jej odíde tretí raz a kupuje novú. Detto skúsenosť s Beko sušičkou bielizne a americká chladnička beko 2x oprava počas záruky (prestastie, lebo cena oprav vyšla na takmer 90% kúpnej ceny)
@jaga18 No presne. Beko umyvacku mame 4 roky. 1. zavada este opravena tesne pred koncom zaruky. Asi 2 mesiace na to to zacalo blbnut znova a rovnako. Oprava uz vsak bola pozarucna, vysla na 100 eur a mesiac bez umyvacky. Opat blbne, planujeme kupovat novu. Nastastie toto je jediny, prvy a posledny Beko spotrebic v mojom zivote
A si si ista ze ma tuto funkciu? Ja mam uz druhu Beko umyvacku a ani jedna to nema...a ani by som to nechcela...mali sme mesiac aj inu, rychlo som ju predala, lebo Beko je topka pre mna...a tam to otvaranie bolo a katastrofa, cela kuchyna zaparena...hned sme to vypli...
@rachel36a ako ste to prosim vypli?
@rachel36a ako ste to prosim vypli?
@katka.dankova to už neviem z hlavy...nasla som v návode

No tak za mna najlepsi sposob, ako pouzivat umyvacku Beko, je: obist ju v obchode zdaleka a kupit si inu znacku. Zial, my sme to nespravili