V ktorom elektre sa oplatí kúpiť nový televízor?

9. sep 2022

Ahoj v ktorom elektre sa oplatí kúpiť novy TV kde majú väčší výber

cocolino234
9. sep 2022

Odporúčam si najskôr zvoliť požiadavky na televízor, kritériá, podľa toho si zvoliť filter v online obchodoch a následne si vybrať obchod aj televízor. Neviem si predstaviť prísť do kamennej predajne a vybrať si z tých 30 TV čo tam majú. 😀 Vďaka za internet.

Inak nekupovala by som z iných predajní ako alza, datart, nay, planeo a aj okay je v pohode.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evica17
9. sep 2022

@zoro9836 súhlas s tebou,radšej kúpim notebook a v prípade si kuknem na Tom čo chcem a mám aj na iné veci notebook

evica17
9. sep 2022

@cocolino234 a aj z iných obchodov sme kupovali elektroniku, a v pohode,len som recenzie naštudovala, a bola tam dakedy lepší cena

anesim
9. sep 2022

A ak mas niekoho, kto ma isic/itic, tak v datarte sa da uplatnit zlava.

cocolino234
9. sep 2022

@zoro9836 my sme hráči hier, takže nám sa tv zíde. Ale ak by som na nej mala pozerať markízu a prima novu, tak ju nemáme ani my. 😀

klarissa25
9. sep 2022

My väčšinou kupujeme cez alzu, a teda ze televízor nie je potrebný...no radšej si pozriem film cez tv ako skulit na nejaký malý monitor

cocolino234
9. sep 2022

@evica17 ja radšej nenakupujem z iných pretože si vždy platíme sa predĺženú záruku a viem, že v takýchto obchodoch je často problém s komunikáciou, reklamáciou a podobne inak ceny sú tam samozrejme nižšie, ja preferujem skôr profesionalitu obchodu a tieto ma nikdy nesklamali.

ninusa221
9. sep 2022

My mame skoro vsetko z nay. A sme spokojny

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
9. sep 2022

@evica17 TV pozerám minimálne, ale ak už pozerám, chcem pozerať na väčšiu plochu ako A4, najmä, ak pozeráme viacerí

simonah73
9. sep 2022

ked som si zlomila nohu, prestahovala som sa zo spalne na poschodi do obyvacky na prizemi, kde mame smart 4k telku napojenu kablom na internet, co bolo super, ze som si tam mohla pustit hocico a nie len klasicku telku. v spalni bola este stara plazma so setoboxom, ten sme dali svokre a ja som si v nay kupila novy mensi smart, takze mozem ist aj skor do postele pozriet si napr cez voyo este nieco pred spanim. urcite by som v posteli nechcela pozerat nieco na monitore notebooku, ktory mame tiez doma.

andrea_82
9. sep 2022

@zoro9836 na čo bol tento komentár? Autorka sa pýta, kde ma TV kúpiť, tak je asi rozhodnutá, že ho potrebuje. Keď ty teraz napíšeš, že ho nepotrebuješ, tak aj ona sa má rozhodnúť, že ho nechce? Ty si pozeraj, na čom chceš. Pre mňa je TV veľmi dôležitý spotrebič.

viestta
9. sep 2022

@evica17 ale celá rodina pozerať na notas jeden film? To je o hubu aj pre dvoch. Alebo hokej. Však tam ani puk nevidíš kde je.
A autorka sa nepýta prečo nekúpiť ale kde kúpiť.

viestta
9. sep 2022

Ja kupujem elektroniku v Nay, Datart cez ich eshop s vyzdvihnutie na predajni. Neriskujem, že ju kuriéri rozmlatia a vyzdvihnem keď sa mne hodí.

evica17
9. sep 2022

@viestta neviem,j takéto problémy neriešim. Ale známy si kúpili k tomu dataprojektor a premietajú si na stenu a majú po probléme.

viestta
9. sep 2022

@evica17 komu ako vyhovuje. Mne vyhovuje hektarova telka.

maribell
9. sep 2022

@viestta pripomenulo mi to jednu tému, kde sa debatovalo o živote bez televízora. Aké je to úžasné a potom pomaly zo všetkých čo telku k životu nepotrebujú vyliezlo, že pozerajú všetko na notebooku 🤣 ... Tiež preferujem veľkú telku, nech už na nej pozerám filmy, YouTube, či hrám hry. Určite lepšie ako to pozerať na notebooku, len preto aby som sa mohla pochváliť, že telku nemáme a nepotrebujeme 😅.

Autorka: kupujeme kdekoľvek, kde je dobrá cena. Veď popozeraj rôzne stránky a uvidíš, kde je najlepšia cena na konkrétny televízor.

viestta
9. sep 2022

@maribell na tu debatku si pamätám.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
queen_mary
9. sep 2022

Najprv si vyber, aku chces TV, a potom prejdi vsetky eshopy a najdi si, kde ho maju najlacnejsi.

niekto2hy
9. sep 2022

@zoro9836 Skor mobilny telefon....

niekto2hy
9. sep 2022

Tu si mozes precitat... https://avmania.zive.cz/televizory

kristiii
9. sep 2022

Súhlasím s názormi, nájdi si podľa parametrov a recenzií, akú tv chces a porovnaj na heureke, vyber si overený obchod. Ja mám napríklad Hissense z Andreashop a maximálna spokojnosť

brembo
9. sep 2022

autorka najprv si vyber kandidátov-konkrétne modeli a potom začni hladat,kde ich maju,za kolko a recenzie obchodu. Musíš mat najprv predstavu,čo by si chcela kupit,až potom íst kupovat. V obchode ti v pohode predaju i 5 rokov starý model za povodnu sumu. Takže si vyber svojich kandidátov na základe určitých kritérií.
Matka so sestrou išli kupovat automaticku práčku,tak aj nakupili. Trvalo mi hodinu,než som ten model,čo kupili vobec našiel-3 roky sa už nevyrába. Nechali sa ukecat v obchode na práčku,za ktoru by som nedal ani cent. Filter má priamo v čerpadle,takže ked sa upchá,je potrebný servis. Nemá ani kolesá-poteší pri presuvaní.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
9. sep 2022

@mamula20 i internetové obchody maju svoje predajne ako NAy,Datart,Mall,Andreashop a iné.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
10. sep 2022

@mamula20 v pohode. Nay ,Datart a podobne som spomenul,len ako príklad,že maju web shop i predajne.