icon

Vidno cez okná do bytov?

2. jún 2022

Ahojte, praktický dotaz. Vedľajšiu bytovku idú zatepľovať a lešenie je postavené asi 10m od mojich okien. Viete niekto, či by bolo vidno cez deň pri zhasnutom svetle cez záclony do môjho bytu? V lete zvyknem byť doma maximálne v spodkoch, tak nechcem vyrábať žartovné situácie. Ďakujem.

chcemradu
2. jún 2022

Tak teoreticky by cez záclony nemalo byť vidno, prinajhoršom sa tam roboši zdržia dlhšie a radi budú chodiť do roboty 🤣🤣

mistymay33
2. jún 2022

Ja som susedom cez den cez zaclonu nevidela, ale akonahle zasvietili co i len male svetlo v izbe, tak uz bolo cez zaclonu vidiet vsetko.

mikadooo
2. jún 2022

Nie myslím že cez záclony nie. Ale tak proste by som toto leto "hore bez" vynechala🤷🤷🤷.

viestta
2. jún 2022

Cez deň nevidno ani bez záclony, večer po lešení chodiť nebudú. A určite tam nepostavaju a nekukaju ľuďom do bytov, majú iné na robote.

autor
2. jún 2022

@mistymay33 dakujem

autor
2. jún 2022

@viestta dakujem, dufam v to.

autor
2. jún 2022

@chcemradu dakujem, obavam sa, ze v mojom pripade by vela estetickeho zazitku nemali 😄.

autor
2. jún 2022

@mikadooo dakujem

andrejka1974
2. jún 2022

Určite nie u nás robili celú fasádu na činžiaku a robili aj balkóny a normálne sme fungovali nič nevideli

mamutka
2. jún 2022

Pokiaľ ti tam priamo svieti slnko cez deň, prudké, rovno do okien, myslím, že to vidno. Rovnako, ak máš oproti oknu zrkadlo, ak popred to prejdeš, dosť to bude vidieť. Zároveň by som si dala pozor na oblečenie prave večer, keď budeš svietiť. Nebudú tam robotníci, ale moze tam byt nejaký uchyl. Lešenie, to sú parádne schody k bytom dostupné každému. U nás sa hovorilo, že nejakí fetaci sa takto pokúšali dostať do bytu, z ktorého boli vykazani. A pekne si pochodili popri všetkých bytoch

ninusa221
2. jún 2022

Ja som bola rada ked behali robotnici po lešeni kedze bol zakaz na balkon tak som si snimi dala kavu a cigu tak na 10 minut 😄😄. Ked som mala skusku zakricala som ze nak idu inde aj sme si potykali celkom sranda. Ale ked boli pri mojich oknách a napr som lezala alebo proste bola doma vzdy som si zatiahla