icon

Vlhka podlaha v pivnici

20. jún 2022

Prosim Vas poznate niekoho overeneho doveryhodneho cloveka, ktory by mi vedel zrekonstruovat pivnicu(tehla,v BA), tak aby som ju vedela vyuzivat na skladovanie roznorodych veci...Vedela by som si to aj ja spravit sama....keby bola "sucha podlaha"..... ale podlaha je viditelne vlhka a toto ja nedam.....Firmy stavebne ma odbiju ze je to mala zakazka alebo su teraz vybookovany na xy mesiacov..Nebudu sa s tym zaoberat..A ak niekoho oslovim, tak trafim nejakych oje..cov a pod...Alebo aspon aby ju vedel vysusit a ostatok si uz ja nejak dorobim...❤️

viestta
20. jún 2022

Toto nie je jednoduchá vec. Ta podlaha môže byť vlhká z rôznych dôvodov, najčastejšie porušená alebo ziadna hydroizolacia, a to na hotovej stavbe opraviť je veľký stavebný zásah.

anjelicek26
20. jún 2022

@viestta presne tak, toto nie je o suseni...to je o zisteni, preco tam ta voda stupa hore a potom celkovo okolo domu treba dorobit hydroizolaciu, to je 50-60cm siroky a aj 2,5m hlboky vykop okolo celeho domu a upravy potom, to nie je len tak ... ono vysusit docasne par vrtmi do podlahy a susakmi ti vie kazdy, das na to podlahu, kachlicky a o pol roka-rok mas vsade plesen, steny mokre a zacne ti to opadavat... navyse take susenie na velku plochu aspon dva tyzdne rataj len na elektrine stovky eur...