Vodný kameň vo wc
Prosím vás neviete mu poradiť presťahovali sme sa do bytu,mám problém z wc vôbec dobre neoteka po spláchnuti muž aj skúšal naliať do wc kyselinu nezabralo je tam kameň vo vnútri ako odteká wc lebo to muž pozeral či tam nieje náhodou niečo hodené čo tam nepatrí už nevieme čo s tým máte niekto skúsenosti ?Ďakujem.
Tablety do wc z DMky. Su topka. Znacka Denkmit a nechat aj 2-3 tablety na noc posobit par dni po sebe.
A vycistit Domestosom ciernym co je specialne len na wc a vodny kamen v nom. 😊
Mne poradili vypustiť vodu z nádrže, naliať do nej kyselinu a spustiť vodu aby sa dopustila nádrž a nechať pôsobiť na noc. Pred necelým mesiacom sme kupovali byt a tu je veľmi tvrdá voda a samozrejme už dlhšie sa tu ne bývalo tak to vyzeralo hrozne. Skúsila som a mne to pomohlo aj nádrž sa vyčistila aj misa ako nová a to v mise bola dobrá hrubá vrstva vodného kameňa Takže moja osobná skúsenosť kyselina ale nesmie sa často používať iba raz za čas.
Ako vám závidím, že môžete dať do wc hocijaké chemikálie. My bývame na dedine, tvrdá voda, čistička. Úžasná kombinácia. Ja len octujem a drhnem ako 🐮 každú chvíľu