Vonné oleje do práčky
Prosím vás vonné oleje do práčky ktoré fakt dlho vonaju? 🙂 ake odporúčate ďakujem
@belllinka k tym vyraznym vônam buď davaju veľa oleja alebo ešte aj sprejuju.. pretoze su aj spreje
@modrykocik neni dlho otvorená?lebo mám doma coccole pani mala asi dlho otvorenu a nepovedala a dala som na pradlo a nechalo mi to same tmave fľaky nejde mi to teraz vyprat
@matuskosoth neviem koľko je otvorená, mám toho veľa nesledujem to. Mne ešte nikdy fľaky žiadny olej nespravil
@modrykocik
@modrykocik
@modrykocik
@modrykocik
@modrykocik no mne áno inak by som to nepisala tie oleje sú všetky take blede alebo priesvitne ale toto je úplne ta tekutina zlto hneda ti vidno že je staré ak tento váš je v pohode aj farbou aj vonou tak ho vezmem dakujem
@matuskosoth zajtra na svetle vám ho odfotim, keby som zabudla napíšte mi.
@ivanka12311 ja som sa na ne pýtala na stene a práveže ženy čo ich skúsili moc neodporúčajú. Že slabšie ako puella napríklad
@matuskosoth dobrý deň,posielam foto oleja.
Našla som aj flastičku s Cocole a aj ja ho mám tmavý, pokaziť sa nemá ako,je v tme v skrinke zatvorený tak asi je taký original.
@modrykocik no mne to urobilo flaky a ťažko to ide dole už 2 krát som ho prala a stále je to tam je to silný olej inak i ja som spokojna s ostatnými mám ich doma veľa,ten diamante vezmem
@silesias nezdá sa mi sama ich používam cez rok s tým som sa vôbec nestretla ale že vôbec že by nevonali.🤷ja dávam trošku a voňia mi celý dom
@silesias Puella mne napríklad smrdí ťažké vône mala som žltú, zelenú najlepšia z nich bola šedá s modrá nemajú veľmi na výber z tých vôní 😌
@ivanka12311 ja mám doma skoro všetky či z puelly tie krasne vonaju všetky a aj v vonavy domov mám veľa,tu diamante stačí poslat obycajne,davkujete odhadom či presne 5 ml
@ivanka12311 vonavy domov za mňa nie to mi smrdí. Používam kifru to sú krásne jemne vône. Preto som sa pýtala na stene na giovani ( nikde som nenapísala že začínajú vôbec) ale že vonaju slabo. Taktiež veľa závisí od toho aka stará je páčka a koľko prádla sa perie. 200nl fľašku mam nie ma 80 ale 10 praní.
Ako to davate do pračky ked je automatické dávkovanie avivaze. Chystám sa kúpiť voňavý domiv. Aj na textílie ako sedačka tavedy
@ivanka12311 a neskusala ste aj oleje puela?
@ivanka12311 a nasla ste lepsiu znacku ktorej vone vam sedia ked vam puela smrdi? Lebo aj mne puela smrdi a neviem co ine skusit? Dakujem
@ivanka12311 viete co pochopila som ze vam puela smrdi ale nechapem ktoru tnacku tak chvalite co inu uz nechcete mozte napisat ktoru presne myslite?