icon

Vstavaná nekombinovaná chladnička verzus voľne stojaca kombinovaná s mrazničkou

17. jan 2023

Dobrý deň, riešime dilemu či do kuchynskej linky zabudovať vstavaná chladničku nekombinovanu, mraznicku by ale mali v špajzi …alebo dať klasickú voľne stojacu chladničku kombinovanú …viem že vstavané chladničky majú menší objem …preto chcem len chladnicku bez mraznicky …tie čo máte vstavané ste spokojne ? Ďakujem za rady

conta22
17. jan 2023

Riešili sme to tiež ideálne vstavanu bez mraznicky pripadne my ideme formou americkej chladničky aktuálne

tenerifka
17. jan 2023

mam to presne tak, v kuchyni vstavanu vysoku chladnicku a vedla v spajzi volne stojacu vysoku mraznicku. Tu by som ja osobne ani nepotrebovala, kedze je v naj prakticky len chlieb a lad, a ani jedno ani druhe mi k zivotu netreba, ale tak nezijem tu sama.
U mña bola vstavana chladnicka vecou imidzu, mam kuchyñu spojenu s jedalñou a obyvackou, minimalisticke zariadenie

llucciaa
25. jan 2023

my sme dávali voľnestojacu, myslím, že dnes sú už tak pekné dizajnovo tie chladničky, že proste nemusí byť vstavaná. a keby sa niečo stane, tak voľne stojacu aj skôr vymeníš, lebo nebudeš musieť toľko pozerať na rozmery aby sa ti zmestila a tak, takže za mňa lepšie tak 🙂

tumira
26. jan 2023

myslela som si dlho, ze si budeme davat vstavanu, ale vobec nie, davali sme samostatne stojacu a nelutujem, paci sa mi a teda aspon mala obrazky moze davat na chladnicku 🙂

laladua
31. jan 2023

Za mna normalna klasika, volnestojaca, mame taku Philco a je pekna aj na pohlad a paci sa mi ako je aj vo vnutri riesena. Ze tie policky, dost miesta aj na flase, aj na zeleninu, tak ako potrebujem.

sandokanka36
6. feb 2023

@laladua toto bola aj pre mna velmi podstatna vec, ze ako je chladnicka vo vnutri, aby som nemala problem aj hrniec velky s polievkou do nej dat alebo kastrol s niecim proste, lebo v predoslej chladnicke to bol problem, to som musela policky vyberat, ked som nieco chcela do nej dat 😀

eliskadad1
8. feb 2023

@sandokanka36 no toto môže byť pri niektorých problém, ja hlavne som chcela aby som nemusela už rozmrazovať, aby som mala v chladničke oddelené časti na mäsko, na zeleninu, veľa som si keď sme vyberali chladničku pozerala, že ktoré potraviny kde by mali byť uložené 😀