Výber práčky: AEG, Samsung alebo Bosch
AEG , Samsung (seria4) , alebo Bosch
Kurnik sopa neviem sa rozhodnut 😂
Poznam 2 zeny co maju AEG, vela ich ma Samsung alebo Bosch
Do 700e pozeram
Vobec neviem
Programy ma kazda podobne,extra nic mi netreba len kratky program ,moznost skratit program.
@anonym_autor AEG alebo boch ,nič ine
AEG Bosch a Siemens su to iste iba s inou nalepkou a optikou- takze to mas jedno. Nasa Bosch funguje 15 rokov bez akejkolvek udrzby, v zivote sme neodvapnovali nic ...
@anonym_autor AEG alebo boch ,nič ine
@martinmmartin to som nevedela , vdaka 😊
@biba_18
@minenkaa mam teraz 350e pracku dvoj rocnu a posledne tyzdne my cudne smrdia veci.
Bauknecht (Whirlpool) o pracku sa pravidelne staram, prasky menim (prach ,kapsule ,tekute ) , jak „po kameni“ neviem to opisat , ide mi to na nervy .
Tak chcem nieco poriadne a kvalitnejsie
My sme tiež nad tymito rozmyslali a skoncili sme pri Samsungu. Pred tym sme mali Bosch a nevidim žiadny rozdiel
My sme tiež nad tymito rozmyslali a skoncili sme pri Samsungu. Pred tym sme mali Bosch a nevidim žiadny rozdiel
@brrunetkaa ja chcem „kvalitnu“ ked uz mam ca 700e platit za nu 😂😂
mam bosch, predtym samsung (ale urcite bosch bola lepsia volba)
mam bosch, predtym samsung (ale urcite bosch bola lepsia volba)
@brrunetkaa
@cina1 ktoru Seriu ? Mam 6 a 8 seriu v kosiku zatial
@brrunetkaa
@cina1 ktoru Seriu ? Mam 6 a 8 seriu v kosiku zatial
@anonym_autor pracku ma 6 a susicku 8, asi by som teraz isla uz do 8
@anonym_autor pracku ma 6 a susicku 8, asi by som teraz isla uz do 8
@cina1 no neni tam velky penazny rozdiel
Oh ja neviem aeg alebo Bosch
@cina1 no neni tam velky penazny rozdiel
Oh ja neviem aeg alebo Bosch
@anonym_autor bie je, len som bola v tiesni casovej, pracku som potrebovala 🙂 tak preto 6, lebo bola na sklade..myslim fakt ci uz aeg alebo bosch, tak budes spokojna, pozri ktora sa ti viac paci, ked uz sa nevies rozhodnut 🙂
@anonym_autor bie je, len som bola v tiesni casovej, pracku som potrebovala 🙂 tak preto 6, lebo bola na sklade..myslim fakt ci uz aeg alebo bosch, tak budes spokojna, pozri ktora sa ti viac paci, ked uz sa nevies rozhodnut 🙂
@cina1 si zlata, dakujem 🤗 je to tazke lepsejsiu pracku kupovat
AEG Bosch a Siemens su to iste iba s inou nalepkou a optikou- takze to mas jedno. Nasa Bosch funguje 15 rokov bez akejkolvek udrzby, v zivote sme neodvapnovali nic ...
@martinmmartin neporovnavaj práčky z pred 15 rokov a terajšie. 🤷♀️ Tento argument, že niekomu vydržala určitej znacky práčka 10 rokov je dnes už úplne bezpredmetný..
@cina1 Tak kupila som Bosch 8 seriu 😊
@biba_18
@minenkaa mam teraz 350e pracku dvoj rocnu a posledne tyzdne my cudne smrdia veci.
Bauknecht (Whirlpool) o pracku sa pravidelne staram, prasky menim (prach ,kapsule ,tekute ) , jak „po kameni“ neviem to opisat , ide mi to na nervy .
@anonym_autor vysvetlí mi niekto,ako značka práčky pôsobí na zasmradnutie prádla?
@biba_18
@anonym_autor ja mam Bauknecht uz 6 rokov, kombinovana so susickou, nestaram sa o nu vobec (mozno dvakrat do roka kupim cisic, ked si spomeniem), pouzivam len prasok, ide takmer denne a nesmrdi veru nic. Akurat mala raz menenu spiralu ci co to. Akurat ma opravar chvalil ze vyzera inak dobre, ze som jedna z mala co to neprehana s praskom. Co je pravda.
Bauknecht vybral muz. Ked odide (pracka, nie muz) chcem LG, tie su po Miele podla mna najlepsie.
@anonym_autor ja mam Bauknecht uz 6 rokov, kombinovana so susickou, nestaram sa o nu vobec (mozno dvakrat do roka kupim cisic, ked si spomeniem), pouzivam len prasok, ide takmer denne a nesmrdi veru nic. Akurat mala raz menenu spiralu ci co to. Akurat ma opravar chvalil ze vyzera inak dobre, ze som jedna z mala co to neprehana s praskom. Co je pravda.
Bauknecht vybral muz. Ked odide (pracka, nie muz) chcem LG, tie su po Miele podla mna najlepsie.
@anonym_461e59 no parada 😊😊
moja ma clean program pravidelne pouzivam neviem co toto…. Od kedy som ju Dnes cistila dole voda furt na zemi
No som zvedava na tu Boschku
@anonym_autor Cely život sme mali práčky od f.Whirlpool, zhora plnené.Prvá vydržala 14 rokov, druhá 10 a tretia 7.Momentalne mám Beko . Patrí medzi lacnejšie značky, ale vzhľadom na skúsenosti iných, že ani značka za drahšie peniaze im nevydržala viac ako 5-7 rokov, som kúpila lacnejšiu,aby mi nebolo ľúto, keď napr. po 5 rokoch bude potrebná drahá oprava.To si radšej kúpim novú práčku
bosch a co najvyssiu seriu.
bosch a co najvyssiu seriu.
@anonym_cae9b2 no aj ja som tak rozmyslala naco draha …..
zmenila som nazor😂
@deedol Bosch seriu 8 som zobrala 880e tak snad bude 10r klud😊
Mam AEG 8 rokov parnu, periem každý deň, top

si vyententikuj. ja mám bosch