icon

Výber správneho kávovaru:

julia34
4. mar 2025

Ahojte ,poďte mi pri výbere kávovaru ak máte niektorá skúsenosti s týmito keďže je to môj prvý ? 🙂

Výber správneho kávovaru:Výber správneho kávovaru:
guudy
4. mar 2025

@julia34 odporucam taky, ktory nema nadobu na mlieko, ale len hadicku, ktoru pripojis na kavovar a druhy koniec strcis do krabice s mliekom. Mali sme delonghi akomas na obrazku a bol vecne problem s tou nadobou. Snad to medzitym vylepsili…ale jedna silikonova hadicka sa lahsie udrziava ako cela nadoba. Plus nemusis riesit, ako dlho tam to mlieko mas, ci sa nepokazilo a pod.

ankare
4. mar 2025

@julia34 Ja ti odporúčam tento. Má najjednoduchšie čistenie "mliekovej" časti. Žiadne hadičky.
V robote mám kávovar, kde sa dá hadicka strčiť priamo do mlieka, ale toto je ešte lepšie na údržbu.

lenuska9999
4. mar 2025

@julia34 mám ten prvý , tu nádobu na mlieko môžeš normálne celú odpojiť a dať do chladničky, aby sa mlieko v nej nepokazilo. Potom len vyberieš z chladničky a opäť pripojíš ku kávovaru. Hadička sa neusádza, keďže ju kávovar po každom použití prepláchne vodou. Za mňa je to dobrý kávovar. Mám ho v kancelárii. Zrnkovu kávu tam mám nasypanú stále, pre návštevy. Ja pijem bezkofeinku, takže si dávam mletú do inej nádobky… kúpil si ho nakoniec aj môj otec, je tiež spokojný. Odporúčam do každého kavovaru dávať vodu z filtračnej kanvice, nech sa ti toľko nezavapňuje.

guudy
4. mar 2025

@lenuska9999 nam sa prave casom zaniesol ten cierny vrchnak na nadobe na mlieko. To vnutri poriadne nevycistis. Pravidelne sme odvapnovali, cistili, aj vymenili nadobu za novu a aj tak sa to opakovalo… ten kavovar sme mali 10 r. Tvrdu vodu nemame a pouzivame len filtrovanu.

rozculena
4. mar 2025

mala som taký,čo mal hadičku,otras.Furt umývať.Teraz mám taký s napeňovačom.Po každom použití to treba umyť,ale je to jednoduchšie ako tá hadička.Ak by som si mala kupovať nový,tak úplne obyčajný,bez nádobky,bez napeňovača.Postupne to človeka omrzí,aj teraz si robím len normálne presso a dolejem obyčajným nenašľahaným mliekom

kaajuiaatko
4. mar 2025

@julia34 my máme ten na prvom obrázku, hladala som taký aby urobil aj latte machiato a aj capucino. My sme veľmi spokojní, keď si robíme mliečne nápoje, hneď po použití všetko premyjeme vodou a umývateľné časti idu priamo do umývačky. V kancli sme mali ten druhy ale bez mliečneho systému, má viac funkcií, je to taka vyššia trieda. My sme pozerali dosť aj na ceny, preto sme kúpili ten prvý, do domácnosti nám stačí.