Vybrať tyčový vysávač s mopom do 200 eur?
Chcela by som kúpiť tyčový vysávač, ale neviem sa rozhodnúť, či s mopom alebo bez.
Podmienka je, že musí byť do 200€
Vysávač bude slúžiť na každodenné prevysávanie 3 izbového bytu, keďže máme psa a malé dieťa, ktoré začína loziť. Na veľké upratovanie máme klasický vysávač.
Budem rada za vaše skúsenosti.
Mala som tyčový s mopom. Stal skoro 200e, neviem už presne a nebol dobrý, ani nepovysaval ani neumyl poriadne. A bol mi aj ťažký. Teraz mám ETA za cca 70-80e, len povysava ale som s ním veľmi spokojná.
Ja som si teraz pod stromček kúpila tyčový Xiaomi S 20 EU a som veľmi spokojná, je bez mopu a stoji necelých 200 eur.
My sme kúpili Rowentu aj s mopom a neviem si vynachvalit 🤗 stal síce 350 eur ale je neskutočný
Ja mam tycovy nabijaci, bez kabla, bez mopu, Electrolux, mam ho uz 2 roky, taha ako sialeny, povysava mi ovela lepsie, nez klasicky velky, nez roboticky. Na 1 nabitie sice nepovysavam cely dom, ale tak daco vysava roboticky, nie vswtko vysavam denne. Ale tak chodbu, kupelne a kuchynu vysavam denne, tak okolo stola a linky aj viackrat denne
Ja len toľko,že tiež som kúpila tyčový na také rýchle povysávanie, že na poriadne mám klasický vysávač. A ten už rok stojí odložený v skrini 😅 všetko len tým tyčovým. Byt aj auto
Mali sme drahší bez mopu Rowenta a úplná blbosť. Nikdy nepovysával ako ozajstný vysávač a navyše bolo treba stále čistiť tú rotačnú kefu dole. To je asi pre tých, ktorým sa nechce vyťahovať "veľký" vysávač...
Tyčový vysávač v pohode,ale určite by som kupovala skôr bez mopu. My sme kúpili s mopom Etu, využila som 2x a odvtedy len čisto vysávač, to mopovanie je niečo úplne iné ako umývanie podlahy normálnym mopom. V teórii je to super vec,ale v praxi to veľmi užitočné nie je 🙂
@anos18 neviem ti teraz presne povedat model a sme na dlhsie odcestovani z domu prec. Nas stal okolo 270 eur v zlave na black friday. Ale podla obrazku ked som dala do googlu, tak je to tento https://www.tonerpartner.sk/wq81-alrs-tycovy-vy...
Ak mas rozpocet do 200eur urcite odporucam bez mopu.
@dion287 napíšeš presný typ? 🙂 vďaka
@lucia23529 Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua Auto 4v1 RH20C0WO
Mali sme Bosch a katastrofa, batéria odišla po pol roku . Teraz máme ETA a skvelý, nemenila by som . Má aj mop

Ja by som bez mopu kupila .