icon

Výmena modrej Sodastream bombičky za ružovú

mirka1802
16. jún 2025

Ahojte je možné niekde vymeniť modrú bombicku za ružovú značky sodastream?

stellarstar
16. jún 2025

@mirka1802 nie neberú, ja som to tiež zisťovala

dryada_dryada
16. jún 2025

@mirka1802 chod do planea a pýtaj si ružovú bombicku, stojí 9,30€

sara07
16. jún 2025

neviem či to platí ešte ale tie modre sa dali vratit a neviem kolko € už za ne dali , to sme v nay riešili

dryada_dryada
16. jún 2025
@sara07

neviem či to platí ešte ale tie modre sa dali vratit a neviem kolko € už za ne dali , to sme v nay riešili

@sara07 stále to platí, ver mi, pracujem v planeu 😉

sara07
17. jún 2025
@dryada_dryada

@sara07 stále to platí, ver mi, pracujem v planeu 😉

@dryada_dryada my sme to riešili v zime, mohlo sa niečo zmenit

dryada_dryada
17. jún 2025
@sara07

@dryada_dryada my sme to riešili v zime, mohlo sa niečo zmenit

@sara07 neviem ako v nay, ale odkedy sú nové stroje s novou bombickou v predaji, tak je to tak. Možno ste naďabili len na nejakého zamestnanca, ktorý nemal správne informácie, lebo priamo sodastream nastavil tuto bezproblémovú výmenu. Teraz, ak máte stále tu modrú bombicku a chceli by ste niekomu darovať sodastream tak viete doniesť bombicku a získate 25€ zľavu na hociktorý prístroj.

sara07
17. jún 2025
@dryada_dryada

@sara07 neviem ako v nay, ale odkedy sú nové stroje s novou bombickou v predaji, tak je to tak. Možno ste naďabili len na nejakého zamestnanca, ktorý nemal správne informácie, lebo priamo sodastream nastavil tuto bezproblémovú výmenu. Teraz, ak máte stále tu modrú bombicku a chceli by ste niekomu darovať sodastream tak viete doniesť bombicku a získate 25€ zľavu na hociktorý prístroj.

@dryada_dryada my máme doma s ružovou , tu modru sme našli u stryka ale on mal teda fakt už vykopavku ten pristroj , boli sme spokojni s pristupom v nay nam toho ponukli dost čo s tým
máme doma 4 ružové tak načo nové