icon

Vysávanie v bytovke

17. mar 2025

Je podla vás v poriadku v bytovke vysavat o 19.30? ...aj keď len 1o-15min ?

Strana
z3
zobaka
17. mar 2025

je to normalne

viestta
17. mar 2025

Preco by nemalo byt?

biba_18
17. mar 2025

asi aj o 1/2 desiatej by mi to nevadilo ...

autor
17. mar 2025

Mame doma psa aj macku...občas takto po celom dni v práci vysavam.lebo však chlpy všade...z už mi prišla suseda 2x vynadat že koľko je hodin🤨🤨

lucia13022023
17. mar 2025

No tak to u nás by kopali 24/7 🙈

ivik4
17. mar 2025

Suseda chodi spat asi s prvou sliepkou 😃
Normalne vysavaj

viestta
17. mar 2025

Do desiatej mozes vysavat ulpne v pohode, ale po pol deviatej by som uz nezapinala vysavac, aj ked ten nas je nadpriemerne tichy.
Ozaj ja neviem kedy vysavaju moji susedia, predpokladam, ze ani oni nevedia, kedy vysavam ja. Ja neviem ako to ti ludia vedia, ze prave ty vysavas a kedy

ibatanecnica
17. mar 2025

To este ano. Nasi susedia buchaju ajo o 21.30. Rano skoro vstavame a mame dost narocne zamestnania. Potrebujeme sa vyspat tak to uz mi vadi.

markusrasford
17. mar 2025

Samozrejme. Po 22 tej je to už cez čiaru. To mate tak tenké steny ze počujete kto kedy vysáva?

frflos_nespokojny
17. mar 2025

na tvojom mieste si kupim PARKSIDE® Vysávač na mokré a suché vysávanie v lidli a potom nech susedu aj rozdrapi a ked zaklope, tak ju pozvy nech to urobi za teba 🙂

heminepa
Autor odpoveď zmazal
autor
17. mar 2025

@heminepa normálny 😅 nejaký Sencor ci co za 70e z Nay😂😂😂

1aduliatko1
17. mar 2025

Samozrejme..ved niekto robi 12tky, ide na nakup a potom vysava .

frflos_nespokojny
17. mar 2025

ja som raz vrtal do panela okolo 16:00 hod a jedna tetuska ma skoro zlincovala, ze jej spi dieta. domacemu som povedal, ze co mam robit, ze zajtra isto uz nepridem.

stellarstar
17. mar 2025

Jasne aj prať zvyknem

jaskolka
17. mar 2025

Ja neviem,bývala som roky v bytovke,nikdy v živote som netušila,kedy susedia vysávajú, peru,ci niečo také. a ak keď som počula prerábky, typu vŕtanie,búchanie kladivom, či plač alebo behanie dieťaťa,tak som to ani neriešila.
To jednoducho patrí k životu v bytovke tak ako na dedine v dome kikirikanie kohúta,zvuk kosačky,či cirkularky

stanulienkat
17. mar 2025

Ved to je este normalna hodina na domace prace.

ukgirls
17. mar 2025

tak ked pride nabuduce a spyta sa kolko je hodin jej daruj starsie hodiny a povedz nech ta netravuje stale s tym,ze nevie kolko je ... dnes ma hodinky snad kazdy a cas by uz mohla vediet poznat ...strasne ako su niektory susedia otravny 😝

kat_
17. mar 2025

no a teraz si predstav, ze mas male dieta s nadchou a vysavas mu sople aj o druhej v noci...
suseda je nejaka precitlivela

kavasmliekom
17. mar 2025

Ja keď mali deti sople, som zapla vysávač aj v noci 🙄 cez deň by mi ani nenapadlo sa nad tým zamýšľať. Mali sme susedov, čo nonstop asi rezne klepali, či čo taky buchot od rána do večera nonstop. Aj som sa bola pýtať 😄 a urobili zo mňa blázna, že oni nič nepočujú 🙈

rozculena
17. mar 2025

susedia vedľa vysávajú vždy v sobotu okolo 9tej,tí nado mnou hocikedy,vôbec neriešim.Ani to nevnímam.
To čo,že 19,30 jej to vadí...no mohla by mi fúkať práškový cukor.....

katusik456
17. mar 2025

Akože je to ešte okej, ja mám sle malé dieťa a ide ma rozdrapiť keď uspavam o 19 a hore začnú vysávať. V tu chvíľu proste ani biely sum nepomôže. Oni sle vysavaju štýlom že všetko trepú, hádžu, búchaju, do toho kričia, padá im furt dačo. Sú to susedia zhora chyba im tam zjavne izolácia na podlahe. A to viem že tam býva dôchodkyňa, ktorá vysáva aj 3x denne, takže nie pracujúci ľudia, ktorí stíhajú len vtedy. Tiež by som nerozmýšľala, keby ma dieťa sople a zapla by som vysavac aj v noci, sle zas to je par sekundová záležitosť….

denkabemommy
17. mar 2025

🤣keby mne prišla klopať suseda, tak jej dám kľúče, nech teda príde ona doobeda vysávať…

biba_18
17. mar 2025

minule som bola tak dlho hore a zrazu počujem nejaký divný zvuk, také hučanie… prepána, čo to je? a to bola práčka 😲 nikdy dovtedy som ten zvuk u nás nepočula až vtedy - bolo asi 1/2 druhej v noci 😂 kebyže som v spálni a nie v obývačke, ani to nezaregistrujem…

jazula
17. mar 2025

Ja sa snažím hlučnejšie aktivity skončiť do 20tej už kvôli sebe, už chcem mať tiež kľud večer. Ale ak by susedia vysávali hoc aj o 21:30, max prevrátim očami, ale vynadať im isto nepôjdem.
Nemá suseda malé dieťa v nejakej nespavej fáze?

jamimo
17. mar 2025

@autorka úplne v pohode, vždy lepšie ako celodenné zavýjanie psov, alebo výkriky ožratej susedy o 1 ráno do 4 🤔

biba_18
17. mar 2025

@jamimo u nás susedia takí temperamentnejší sa aj naháňali po schodoch po nociach 😂

renesance80
17. mar 2025

je

mariska1989
17. mar 2025

Poslala by som ju kade ľahšie. Nočný klud začína od 22:00

biglovemom
17. mar 2025

Do 20 tej pohoda👌🏻👌🏻😊

Strana
z3