icon

Vysávanie v bytovke

17. mar 2025

Je podla vás v poriadku v bytovke vysavat o 19.30? ...aj keď len 1o-15min ?

Strana
z3
gabu_lienka
18. mar 2025

@deti95060810 ze? Ja tiez pozeram, aki zrazu fajnovi, hlavne ze vedla v teme isli autorku zlyncovat, ze NENAUCILA dieta spat v hluku 😹 (ked dedo kosi a babka trieska mrazakom vedla spalne)
Autorka, nabuduce sa susedy opytaj, ci maju v byte casovy posun.

lavender94
18. mar 2025

Keby nemám o 19 už nič robiť, tak som skončila. Teraz už bývame v dome, ale aj keď sme bývali v byte. Nie vždy bol čas na take veci doobeda. Jednoducho po troch dvanástkach keď sa bordel len kopí, tak hodím o ôsmej tu jednu práčku, pustím roboticky vysávač a urobím základný poriadok aby som sa v tej domácnosti cítila dobre. Do 22:00 je ticho. Raz aj na mňa skúšali, dokonca visel oznam na dverách, že po 18:00 žiadne domace prace. Ale keď dotyčná zistila, ze ju ma každý na háku prestala to riešiť. Keby mám dodržiavať spánkový rozvrh všetkých deti čo vtedy okolo nás bývali a ešte aj maniere dôchodcov, tak by som nevysavala nikdy. Hlavne ze ja mám byť s krikom deti z každej svetovej strany stotoznena

prasiatko30
18. mar 2025

Sused ma zobudil o 7.00 kosenim travy, vysiel som von, ze mu nieco poviem, ale som si uvedomil, ze 7.00am v podstate nie je tak skoro rano

taktotedanie
18. mar 2025

Ano
Vysavam bezne aj v nedelu vecer

misanthropicdann
18. mar 2025

Áno je to úplne v poriadku.
Neviem co majú ľudia za vysávače ale za mňa je úplne v poriadku vystavať aj o 2:00. Nikdy som nepočul nikoho vysávač ze by bol tak hlučný ze by to vadilo aj po 22:00

nelka93
18. mar 2025

Nočný kľud je od 22., pozri si ale ci to nemáte nejako zadefinované v bytovom poriadku, že po 18.uz nemôžete nič hlucne. My hocikedy pustíme aj umývačku o 21.a nikto to nerieši, susedia detto

liusa82
18. mar 2025

no neviem.Ale u nás v bytovke bolo vysávanie velmi počuť.A to bol tehlový echtový činžiak.Dneska nemá skoro nikto koberce a na tej podlahovke to bolo akoby ťahali ťažké gule alebo závažia.Joj zlatý dom kde sa občas čo to popíli.Ja tú pilu mám celkom rada ten jej kolísavy zvuk z dialky.Mňa to upokojuje.Kdežto byt, to nikdy už ani keby to má zlaté klučky.Drahé to je a ešte aj o ničom.Ved už sa to cenovo domom aj vyrovná pomaličky a kvalita žitia o ničom.Máloktorý byt je tichý to už ozaj musí byť

carter30
19. mar 2025

My vysávame sople malému keď je chory aj o 3 ráno. 19:30 by som to naozaj neriešila

jankasmejka
19. mar 2025

Kľudne aj od 21.45 do 21.59 hod.

katty123456
19. mar 2025

@biba_18 to mne už ano

katty123456
19. mar 2025

@misanthropicdann o 02?mojtyboze..ako som sviňa a nemam problém variť umývať riady a búchať rezne o 7.15/co sa tu nedávno riešilo že je to egoisticke/ ale o 02by so fakt netlacila na pílu s vysavacom

Strana
z3