Vysoká vstavaná umývačka riadu v kuchyni: Rady a tipy
Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o radu 🙂 idem prerábať kuchyňu, a keďže som zistil že vyššie postavená vstavaná umývačka riadu je omnoho lepšia ako na spodku, a kedže rúra sa používa oveľa menej ako umývačka riadu, tak ma napadlo takéto riešenie, od spodku rúra, umývačka riadu a mikrovlnka,...
Nejde mi ani tak o dizajn ale technické prevedenie (odvetrávanie, prehrievanie, atď). Čo myslíte? Može to byť aj takto?
Diky moc 🙂

@vanilkovazmrzka ja som ta dobre pochopil, rozmyslas mudro, ale ohladom odbornika nemas pravdu a na toto so reagoval.
dnes na pracku sa davaju normalne susicky a voda sa kondenzuje do nadoby alebo odpadu a tiez moze pri poruche vytiect voda.
ak mas v kupelke hydromasaznu vanu tak pod vanou mas tiez privod elektriky a lahnes si do nej
a mozem ti napisat dalsich tucet pre teba divnych veci.
a osobne nepoznam normu , ktora to zakazuje.
len tak na okraj k ochrane sluzi prudovy chranic.
@frflos_nespokojny ze tu normu nepoznas neznamena ze neexistuje. Pre mna za mna kludne aj fen vo vani, len treba pocitat ze poistenie domacnosti nebude potom na nic 🙂
@vanilkovazmrzka ver mi, neexistuje 😉
ak mas novu kupelnu a robil ju odbornik, tak ti ani fen vo vani neublizi

@eidosik Ahoj, takto by som to vobec nedavala. Nevyzera to dobre a hlavne to nie je bezpecne ako pisu hore, ak by nebodaj tiekla umyvacka alebo co.. Z praktickeho hladiska odporucam umyvacku pri umyvadle. Ja neviem ako vy, ale ja vsetko pred umytim oplachnem, pripadne vylievam zbytky caju a pod. .. 🙂