icon

Využili by ste službu profesionálneho organizátora domácnosti?

odyseana
24. nov 2025

Ahojte predovšekým zaneprázdnené žienky, 🧹😁🚨

uvažovali ste niekedy nad tým, že by ste využili službu Profesionálneho organizátora domácnosti, ktorý/ktorá by Vám pomohla s usporiadaním napriklad: vecí v skriniach, usporiadaním úložného priestoru v kuchyni či kúpeľni, garáže, priestoru pre home office?

Najmä ak by to bol priestor, ktorý sa využíva už roky a zubom času sa v ňom ocitli aj veci, ktoré by mali byť už minulosťou. A je tam potrebné urobiť generálny poriadok.

Prípadne zredukovať oblečenie, ktoré sa nenosí ale Vy nemáte to srdce ho samé vyhodiť. Potrebujete mať k tomu niekoho a zavrieť pri tom oči (a možno aj uši 🌷) pre dobro veci.👗👚👙👖😎

Kedysi bežala v TV reality show zameraná presne na túto tému, kde ľudia konečne porazili neporiadok, vytriedili rokmi nahromadené veci a zažili neskutočnú úľavu. 😮‍💨

Veľmi som zvedavá na všetky Vaše názory, najmä pre a proti.♥️☺️

Strana
z2
anonym_171fdd
24. nov 2025

Nie

cyberk
24. nov 2025

Jama levova? Nie nevyuzila.

anonym_8184cf
24. nov 2025

Nechcem, aby sa mi vo veciach niekto hrabal. Ja to sama rada robim 🙈

katica06
24. nov 2025

Neviem si to predstaviť, od kial by cudzí človek vedel ktoré oblečenie ešte chcem nosiť a ktoré nie?
Čo by si muž chcel nechať v dielami a v garáži?
Preorganizoval by mi spotrebiče v kuchyni a ja som mesiac nadávala lebo by som nevedela nájsť formy na tortu, sáčky na zdobenie, brúsku na nože alebo gumku na buchty.
A hlavne niektoré veci majú pre mňa spomienkovú hodnotu,o nej.bybsom nerada prišla.

anonym_6201c0
24. nov 2025

Robíš reklamu na svoje služby?

odyseana
autor
24. nov 2025
@anonym_6201c0

Robíš reklamu na svoje služby?

@anonym_6201c0 nie, ale viem, že mi na Slovensku si radi robíme všetko sami, aj ja som taká 😁Je to prieskum, ak sa to tu môže takto

odyseana
autor
24. nov 2025
@katica06

Neviem si to predstaviť, od kial by cudzí človek vedel ktoré oblečenie ešte chcem nosiť a ktoré nie?
Čo by si muž chcel nechať v dielami a v garáži?
Preorganizoval by mi spotrebiče v kuchyni a ja som mesiac nadávala lebo by som nevedela nájsť formy na tortu, sáčky na zdobenie, brúsku na nože alebo gumku na buchty.
A hlavne niektoré veci majú pre mňa spomienkovú hodnotu,o nej.bybsom nerada prišla.

@katica06 s tým suhlasím, tiež neviem či by som si niekoho len tak pustila do domácnosti, zjavne by to mala byť skôr kooperatíva medzi majiteľom a tým dizajnérom. Aby vedel, ktoré veci môže odstrániť a ktoré musia zostať.

modrahruska
24. nov 2025

Nie, neviem si ani len predstavit ze sa mi niekto hrabe vo veciach alebo ze niekto vie lepsie co ja potrebujem alebo nepotrebujem 🤷‍♀️

katica06
24. nov 2025
@odyseana

@katica06 s tým suhlasím, tiež neviem či by som si niekoho len tak pustila do domácnosti, zjavne by to mala byť skôr kooperatíva medzi majiteľom a tým dizajnérom. Aby vedel, ktoré veci môže odstrániť a ktoré musia zostať.

@odyseana keď už má stáť nad niekým clot či seno či slama a lamentovať nad každým kúskom, či vysvetľovať že tento podbradník som si nechala z toho a toho dôvodu hoc mám dospelé deti, tak za ten čas si to spravim sama a nemusím púšťať cudziu osobu napr do spálne.

maca1984
24. nov 2025

Nie

odyseana
autor
24. nov 2025

Mne osobne pri vyraďovaní vecí pomôže nejaká životná zmena, či už sťahovanie alebo keď dieťa vyrastie až tak, že nado mnou krúti očami, že prečo ešte mám veci z jeho detstva 😁

zuzanaete
24. nov 2025

Ja nie. Ale poznam jednu osobu, ktora taketo sluzby vyuziva.

jaroe
24. nov 2025

@odyseana nie nevyužila. Ja nemám problém s vyhadzovaním vecí, jediné, čo ma v tomto brzdí je to, že sa snažím tie veci (samozrejme použiteľné) ešte niekde umiestniť . Toto je pre mňa na celom tom procese najťažšie a najotravnejšie. Kebyže si s týmto starosti nerobím, tak by to len tak lietalo😁

anonym_7dea1b
24. nov 2025

Nie, nevyužila by som také služby. Niekto cudzí mi to zorganizuje a potom to môžem hľadať kade tade po byte. To sa úplne vyvracia s tým, že by to malo byť pre zaneprázdnené osoby 🙂.

petronelag
24. nov 2025

Ani ja by som to nevyužila, potom by som nevedela, kde mám uložené potrebné veci, toľko času si nájdem, že si sama usporiadam veci.

viktoriaandrascik
24. nov 2025

určite nie

mandzula
24. nov 2025

Nie, nie som krepa, aby som taketo zakladne veci nezvladla sama.

rikarika
24. nov 2025

@odyseana v žiadnom prípade ani keby som si mala pre tento účel zobrať dovolenku. Zas ja pretriedujem a upratujem priebežne aspoň 2-3x ročne, takže pustiť k tomu cudzieho človeka by ani nemalo zmysel

anonym_8184cf
24. nov 2025
@odyseana

@anonym_6201c0 nie, ale viem, že mi na Slovensku si radi robíme všetko sami, aj ja som taká 😁Je to prieskum, ak sa to tu môže takto

@odyseana a naco ti je taky prieskum?

la_dolce_vita
24. nov 2025

Nie, kedze si viem organizovat domacnost sama.

anonym_a0afc3
24. nov 2025
@odyseana

@odyseana co si chces zalozit na to zivnost? na nete je dost inspiracii ako marie kondo, ako si vytriedit satnik a osobne veci. za mna nie. aby niekto cudzi nakupil rozne krabice a rozdelovace a presviedcal ma, ze ta fialova sukna sa mi super hodi a bohato mi staci a vsetky ostatne mam vyhodit /priklad/, tak to nie. a mne by bolo neprijemne ak by sa mi niekto cudzi hrabal vo veciach a urcoval co je pre mna dobre a co nie.

anonym_8f3d73
24. nov 2025

ja áno je fajn mať človeka čo urobí miesto veciam napríklad Rytmus teraz také niečo robil v garáži a práčovni pred a po video čo dal tak super taký bordel tam mali
ak by som bývala na dome tak áno ale v byte mi to netreba

scila
24. nov 2025

@odyseana neznášam keď sa mi niekto hrabe v mojich veciach takže určite nie.

mane01
24. nov 2025

@odyseana práve si opísala moju nočnú moru: že by mi niekto preorganizoval skrine a hrabal sa mi vo veciach! 😳😳😳

anonym_aa1aaf
24. nov 2025

@odyseana nie, a to z dvoch dôvodov:
1. svoje súkromie si chránim a nemienim doň púšťať cudzie osoby
2. nemieni vyhadzovať peniaze za sprostosti, ktoré človek s bežným IQ zvlásne aj bez nich

anonym_aa1aaf
24. nov 2025
@anonym_8184cf

@odyseana a naco ti je taky prieskum?

@anonym_8184cf aby zistila, či sa do takého niečoho pustiť, na čo iné?

anonym_ddd8d1
24. nov 2025

Nie

anonym_ada3c1
24. nov 2025

ano v pohode vyuzila, aktualne mam objednanu reogranizaciu kuchynskej linky a spajze

oblecenie asi sama kvoli tomu ze co nosim

vandavision
25. nov 2025

Ja áno 😅 som lenivý človek a u mňa v šatníku to vyzerá hrozne 😅

anonym_d6b54d
25. nov 2025

Nie.este som tolko pri zmysloch a tolko schopna ze si viem vo svojich veciach urobit poriadok aj sama.exustuju rozne videa kde si to viem napr pozriet.kupim rozne orkanizery ked treba.ci uz do kuchyne alebo do skrine.viem vyhodit veci ktore nepotrebujem.

Strana
z2