Využili by ste službu profesionálneho organizátora domácnosti?
Ahojte predovšekým zaneprázdnené žienky, 🧹😁🚨
uvažovali ste niekedy nad tým, že by ste využili službu Profesionálneho organizátora domácnosti, ktorý/ktorá by Vám pomohla s usporiadaním napriklad: vecí v skriniach, usporiadaním úložného priestoru v kuchyni či kúpeľni, garáže, priestoru pre home office?
Najmä ak by to bol priestor, ktorý sa využíva už roky a zubom času sa v ňom ocitli aj veci, ktoré by mali byť už minulosťou. A je tam potrebné urobiť generálny poriadok.
Prípadne zredukovať oblečenie, ktoré sa nenosí ale Vy nemáte to srdce ho samé vyhodiť. Potrebujete mať k tomu niekoho a zavrieť pri tom oči (a možno aj uši 🌷) pre dobro veci.👗👚👙👖😎
Kedysi bežala v TV reality show zameraná presne na túto tému, kde ľudia konečne porazili neporiadok, vytriedili rokmi nahromadené veci a zažili neskutočnú úľavu. 😮💨
Veľmi som zvedavá na všetky Vaše názory, najmä pre a proti.♥️☺️
Jama levova? Nie nevyuzila.
Nechcem, aby sa mi vo veciach niekto hrabal. Ja to sama rada robim 🙈
Neviem si to predstaviť, od kial by cudzí človek vedel ktoré oblečenie ešte chcem nosiť a ktoré nie?
Čo by si muž chcel nechať v dielami a v garáži?
Preorganizoval by mi spotrebiče v kuchyni a ja som mesiac nadávala lebo by som nevedela nájsť formy na tortu, sáčky na zdobenie, brúsku na nože alebo gumku na buchty.
A hlavne niektoré veci majú pre mňa spomienkovú hodnotu,o nej.bybsom nerada prišla.
Robíš reklamu na svoje služby?
Robíš reklamu na svoje služby?
@anonym_6201c0 nie, ale viem, že mi na Slovensku si radi robíme všetko sami, aj ja som taká 😁Je to prieskum, ak sa to tu môže takto
Neviem si to predstaviť, od kial by cudzí človek vedel ktoré oblečenie ešte chcem nosiť a ktoré nie?
Čo by si muž chcel nechať v dielami a v garáži?
Preorganizoval by mi spotrebiče v kuchyni a ja som mesiac nadávala lebo by som nevedela nájsť formy na tortu, sáčky na zdobenie, brúsku na nože alebo gumku na buchty.
A hlavne niektoré veci majú pre mňa spomienkovú hodnotu,o nej.bybsom nerada prišla.
@katica06 s tým suhlasím, tiež neviem či by som si niekoho len tak pustila do domácnosti, zjavne by to mala byť skôr kooperatíva medzi majiteľom a tým dizajnérom. Aby vedel, ktoré veci môže odstrániť a ktoré musia zostať.
Nie, neviem si ani len predstavit ze sa mi niekto hrabe vo veciach alebo ze niekto vie lepsie co ja potrebujem alebo nepotrebujem 🤷♀️
@katica06 s tým suhlasím, tiež neviem či by som si niekoho len tak pustila do domácnosti, zjavne by to mala byť skôr kooperatíva medzi majiteľom a tým dizajnérom. Aby vedel, ktoré veci môže odstrániť a ktoré musia zostať.
@odyseana keď už má stáť nad niekým clot či seno či slama a lamentovať nad každým kúskom, či vysvetľovať že tento podbradník som si nechala z toho a toho dôvodu hoc mám dospelé deti, tak za ten čas si to spravim sama a nemusím púšťať cudziu osobu napr do spálne.
Nie
Mne osobne pri vyraďovaní vecí pomôže nejaká životná zmena, či už sťahovanie alebo keď dieťa vyrastie až tak, že nado mnou krúti očami, že prečo ešte mám veci z jeho detstva 😁
Ja nie. Ale poznam jednu osobu, ktora taketo sluzby vyuziva.
@odyseana nie nevyužila. Ja nemám problém s vyhadzovaním vecí, jediné, čo ma v tomto brzdí je to, že sa snažím tie veci (samozrejme použiteľné) ešte niekde umiestniť . Toto je pre mňa na celom tom procese najťažšie a najotravnejšie. Kebyže si s týmto starosti nerobím, tak by to len tak lietalo😁
Nie, nevyužila by som také služby. Niekto cudzí mi to zorganizuje a potom to môžem hľadať kade tade po byte. To sa úplne vyvracia s tým, že by to malo byť pre zaneprázdnené osoby 🙂.
Ani ja by som to nevyužila, potom by som nevedela, kde mám uložené potrebné veci, toľko času si nájdem, že si sama usporiadam veci.
určite nie
Nie, nie som krepa, aby som taketo zakladne veci nezvladla sama.
@anonym_6201c0 nie, ale viem, že mi na Slovensku si radi robíme všetko sami, aj ja som taká 😁Je to prieskum, ak sa to tu môže takto
@odyseana a naco ti je taky prieskum?
Nie, kedze si viem organizovat domacnost sama.
@odyseana co si chces zalozit na to zivnost? na nete je dost inspiracii ako marie kondo, ako si vytriedit satnik a osobne veci. za mna nie. aby niekto cudzi nakupil rozne krabice a rozdelovace a presviedcal ma, ze ta fialova sukna sa mi super hodi a bohato mi staci a vsetky ostatne mam vyhodit /priklad/, tak to nie. a mne by bolo neprijemne ak by sa mi niekto cudzi hrabal vo veciach a urcoval co je pre mna dobre a co nie.
ja áno je fajn mať človeka čo urobí miesto veciam napríklad Rytmus teraz také niečo robil v garáži a práčovni pred a po video čo dal tak super taký bordel tam mali
ak by som bývala na dome tak áno ale v byte mi to netreba
@odyseana nie, a to z dvoch dôvodov:
1. svoje súkromie si chránim a nemienim doň púšťať cudzie osoby
2. nemieni vyhadzovať peniaze za sprostosti, ktoré človek s bežným IQ zvlásne aj bez nich
@odyseana a naco ti je taky prieskum?
@anonym_8184cf aby zistila, či sa do takého niečoho pustiť, na čo iné?
Nie
ano v pohode vyuzila, aktualne mam objednanu reogranizaciu kuchynskej linky a spajze
oblecenie asi sama kvoli tomu ze co nosim
Ja áno 😅 som lenivý človek a u mňa v šatníku to vyzerá hrozne 😅
Nie.este som tolko pri zmysloch a tolko schopna ze si viem vo svojich veciach urobit poriadok aj sama.exustuju rozne videa kde si to viem napr pozriet.kupim rozne orkanizery ked treba.ci uz do kuchyne alebo do skrine.viem vyhodit veci ktore nepotrebujem.

Nie